sophie Reputație: 97 Postat Iulie 29, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 29, 2013 Merge site-ul. Problem solved, yeah!
shockwave Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 29, 2013 Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, dar prin Hunedoara se gasesc stapane?
treisprezece3 Reputație: 129 Postat Iulie 29, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 29, 2013 Morpheus222: Vad ca adresa si telefonul le ai, vrei sa te duca cineva pana acolo? Daca ai probleme cu informatia din acest topic, iesi si joaca-te in alta parte! Si ia cu tine si pe cel ce ti-a dat un punct de reputatie, daca nu aveti ce face; in curte la Obregia e umbra si multa verdeata, drum bun!
sophie Reputație: 97 Postat August 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2013 Ma retrag pe perioada nedeterminata. Adica, probabil de tot.
magic blue Reputație: -409 Postat August 1, 2013 Postat August 1, 2013 Fuck! Fuck! Fuck!PLM... Tocmai acum ti-ai gasit sa te retragi, cand imi facusem si eu curaj sa te sun pentru o programare.
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 1, 2013 Fuck! Fuck! Fuck!PLM... Tocmai acum ti-ai gasit sa te retragi, cand imi facusem si eu curaj sa te sun pentru o programare.ce noroc au cate unii nene............. parca te vedeam cu coaiele in mana pe la vreo vulcanizare in cautare de petice calde
sophie Reputație: 97 Postat August 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2013 Ce e iubirea fara un pic de viol?
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 1, 2013 Ce e iubirea fara un pic de viol? NIMIC................sau mai NIMIC!
pisicipecreier Reputație: 37 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 1, 2013 S-o fi, vezi ca la thread-ul "de pe forum adunate" se iroseste mult orz pe gaste putine. Ai putea sa-l transformi in bere, via malt. Sau te retragi si de la beri? Asta chiar ar fi o veste proasta...
sophie Reputație: 97 Postat August 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2013 De la bere nu ma retrag. Pisici, stii si tu cum e dragostea. Dupa ce o simti, iti vine s-o urli, unde poti si tu. La luna, de pe casa poporului, pe forum, nah. Nu e prea logic, dar cui ii pasa. Oricum noi ne gandeam ca am fost exhibitionisti si pana acum pe forum.
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 1, 2013 ....nu-mi mai dau ca ma doare deja............
pisicipecreier Reputație: 37 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 1, 2013 Aha. Bine ca m-ai linistit. Era gata-gata sa imi iau vreo 10 beri sa le beau de suparare. Acum, daca e asa, ma sacrific sa le beau de fericire. E o treaba destul de nasoala, dar cineva trebuie s-o faca si pe asta. Iar, in legatura cu dragostea: Succes maxim!
fanebabane Reputație: -446 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 1, 2013 Si casa de piatra, Sophie! Chiar imi imaginez cum i-o tragi la ochiu' maro barbatelului tau cu cocoselul cauciucat. Bici, lama, cuie, cutite, carlige, potcoave, belciuge... Ce mai ai in meniu pentru el? Ca dragostea fara viol... e ca nunta fara lautari.Si pentru o seara romantica iti recomand tehnicile de aici. Auuuuu, ce te-as bate!!!
sophie Reputație: 97 Postat August 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2013 Sunt un domn, nu pot povesti intimitatile noastre.
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 1, 2013 Sunt un domn, nu pot povesti intimitatile noastre. vai de pizda lu` barbac-tu` atunci.................
sophie Reputație: 97 Postat August 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2013 Era o gluma. Acum serios, nu-l schingiuiesc ca el nu e submisiv. Momentan e ok, nu-mi doresc decat sa fiu cu el, oricum, in orice fel. Sa vedem daca apar probleme din cauza asta. Daca or fi, o sa le rezolv atunci.
pisicipecreier Reputație: 37 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 1, 2013 Vezi, Fane? Daca nu ai vrut sa onorezi invitatia la bere... N-ai inteles nimic. Cine o cunoaste pe Sophie live stie ce fel de om e. As vrea sa o reinnoiesc(invitatia), dar, din pacate o data vede nasul puta finului.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum