briliantul Reputație: 677 Postat Aprilie 22, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 22, 2013 Buna ziua la toata lumea azi nu aveam ce face si am zis sa vad ce mai este nou pe ziarul evenimetul si intru pe rublica matrimoniale si sun cateva fete din ziar si dau de acceste 2 fete care au locatie la hotelul il primo aceste 2 fete au aunutul in evenimetul Bună! Sunt o brunetă sexi şi foarte fierbinte, ofer şi cer discreţie domnilor generoşi. Sună-mă şi nu vei regreta. Deţin loc. tel 0748469263.SI Bună! Sunt o brunetă sexi cu forme de invidiat, ofer şi cer discreţie domnilor generoşi. Deţin loc. tel 0755354300. Am sunat la acceste 2 fete am vorbit si am stabilt sa ne intalnim m-am urcat in masina si m-am dus la hotelul il primo cand am ajuns acolo am sunat din nou pe acceste 2 nr de telefon unul era inchis si unul mi-a dat ocupat am sunat de cateva ori la interval de 3 sau 5 minute si la fel mi-a dat ocupat . Pe urma i-am trimis un msg sa ii zic ca ma duc in mall sa beau o cafea si cand este libera sa-mi dea un msg sau tel . Am vazut ca nu am primit nici un telefon sau msg am mai sunat eu de cateva ori si i-am dat si msg vazand la telefon la fel ca mi-a dat ocupat la telefon si nici un raspuns la msg ca nu primesc am plecat acasa. Am uitat sa specific cand am vb cu aceeste 2 fete la telefon tariful. La fata cu accest anut Bună! Sunt o brunetă sexi şi foarte fierbinte, ofer şi cer discreţie domnilor generoşi. Sună-mă şi nu vei regreta. Deţin loc. tel 0748469263. Tariful este de 100 de ron finalizare si 150 de ron ora . Eu am negociat cu ea si la ora a zis ca nu lasa din pret si lasa la finalizare am negociat pentru o finalizare la pretul de 80 de ron dar cand am ajuns si am sunat nu a mai raspuns la telefon era inchis.Si fata de la anutul acesta Bună! Sunt o brunetă sexi cu forme de invidiat, ofer şi cer discreţie domnilor generoşi. Deţin loc. tel 0755354300 are la fel tariful de 100 de ron pentru 1 finalizare si 150 de ron ora. Eu am negociat si cu ea si a zis ca la finalizare nu mai lasa din pret dar lasa din pret la 1 ora adica de la 150 de ron la 130 de ron petru 1 ora cu 2 finalizari dar la fel cand am ajuns la ea nu a mai raspuns nici ea la telefon si mi-a dat ocupat . Aceste 2 fete lucreaza impreuna si au locatie la il primo probabil cand am sunat eu erau ocupate acceste 2 fete . Voi stiti ceva mai multe informatii de acceste 2 fete care au locatie la il primo?
adelin_v Reputație: 21 Postat Septembrie 24, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 24, 2013 Știți cumva dacă mai activează cineva in îl primo?
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 24, 2013 Oras:On-line Oras:On-line Postat Septembrie 24, 2013 salut. incearca la cele 2 numere de mai sus. daca nu, incearca si aici 0758-519455 si topicul acestei tipe: https://nimfomane.com/forum/topic/14061-0758519455/ o zi placuta 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum