Sari la conținut

Blonda finuta

Postări Recomandate

Postat

Buna ma numesc Denisa, am 32ani, 1,68inaltime, 53kg!

Va astept sa ne simtim bine impreuna! Va pup

100/Vin

200/h

Servicii

Sex oral protejata/neprotejat

Sex normal protejat

Masaj

Mici fantezii

Postat

Buna ! Telefon ? Locatie ? Poze ? Program ?

0762380895 ,locatie sf Vineri in spatele Magazinului Unirea ,programul, 11: 00 -00:00
Postat

Buna ma numesc Denisa, am 32ani, 1,68inaltime, 53kg!

Va astept sa ne simtim bine impreuna! Va pup

100/Fin

200/h

Servicii

Sex oral protejata/neprotejat

Sex normal protejat

Masaj

Mici fantezii

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Nu o vad de 53 kg...sa confirme careva cu o recenzie.

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Salutare! Acum 10 minute am plecat de la Denisa, acesta este numele de scenă al domnișoarei, se jura ca are 34 de ani, la fața pare mult mai matură dar la corp arată bine,țâțe micute si frumoase, cur mișto,mare are 1.65 înălțime (plus minus 1 2 cm) puțină burtică.Am discuta serviciile: oral neprotejat + normal protejat 100 lei finalizarea sau 200 lei ora,analul este extra 50 lei, asa ca am dat 250 pt total. Acțiunea a inceput cu sărutări si mangaieri pe tot corpul aproape, limba in ureche,mangaieri pe picioare, a început cu 00 le acordandu le foarte mare atenție,apoi a inceput sa o sugă destul de bine, nu poate deep este singurul minus la oral, face si fuckface dar pt ca nu poate deep nu este foarte bun dar per total oralul a fost destul de bun,cu toate că a fost soft. Normalul a fost foarte bun, stie bine deasupra se implică am facut 2 poziții la primul număr umeri craci si ea deasupra. Analul la primul număr nu ne a ieșit, mi a zis ca preferă pe la spate anal dar eu am insistat sa facem umeri craci si ne a ieșit dupa cum spuneam, am finalizat la normal cu ea deasupra, nu face finalizare orală, apoi am fost la duș. În pauză mi a facut un masaj acceptabil sa zic așa. Al doi lea număr a început tot la fel cu mângâieri si sărutări, am facut putin mai mult fuckface si la fel la 00 le a luat pe amândouă in gură, le lingea le scuipa tot ce vrei, fără să îi dau eu indicatii. Normal nu am mai făcut pt ca am vrut să fac anal neaparat, am trecut in spatele ei si mi a zis sa o bag încet pt ca doar asa poate si m am conformat.. după 2 3 minute de mișcat foarte încet, a început să se obișnuiască si am putut să o fut mai hard, cred ca poate si mai hard decat am futut o eu.. I am zis sa treacă iar la 00 si am finalizat in aceleași timp. Apoi a făcut iar duș, nu s a uitat la ceas, nu a raspuns la telefon cu toate că suna, este de treabă, a vorbit frumos pe tot parcursul acțiunii.

Aspect - fata 6 corp 8.50(este complexata ca arată putin mai matură decât este, dacă avea tatele mai mari primea 9 la corp, curul este foarte bun)

Oral - 8(soft dar compensează cu atenția pentru 00 si mangaierile pe piep si picioare)

Normal - 10 foarte bun, se implică 100%, cand am finalizat cu ea deasupra a dat din cur pana am finalizat complet, eu i am zis sa se oprească.

Anal - 9 pentru ca poate doar intr o singură poziție, dar are curul mișto

Fk - face dar nu prea deschide gura

Locație- la uniri, in spate la Carrefour nu scrie nimic pe usa de la scară si m am încurcat puțin, apartament cu 2 camere, are colegă pe natalia23 parcă asa a zis

Igienă- 10 denisa si apartamentul tot 10

Concluzie: de revenit da, de recomandat da. Per total servicii plus comportament plus preț foarte bune.

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...