maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Decembrie 30, 2018 Scoate capul de la cutie și nu-mi mai trimite fraieri stricați și cățeluși dereglați bulache, sunt prea mici pentru tuicaru care deja e marcă înregistrată . lol Ești marca înregistrată!! Te-am marcat cu fierul incins vitelule ce ești. 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 30, 2018 Scoate capul de la cutie și nu-mi mai trimite fraieri stricați și cățeluși dereglați bulache, sunt prea mici pentru tuicaru care deja e marcă înregistrată . loltigane dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi :slap2 1
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Postat Decembrie 30, 2018 3 distrusi =)) Cu tine in frunte suntem 4. l-ai uitat pe pizdadera =)) 2
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 30, 2018 Postat Decembrie 30, 2018 nu sclavule, pizdadera e harleqin 2
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Postat Decembrie 30, 2018 nu sclavule, pizdadera e harleqin Stiu servitorule =)) 2
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 30, 2018 Postat Decembrie 30, 2018 servitoare e sluga da ma0ta 2
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Postat Decembrie 31, 2018 servitoare e sluga da ma0ta In plm mea citeza-ma sa te vad, sluga esti tu care lingi in cur pentru un leu de o ciorba toti promovatorii pe care-i stii. Robul meu, cu maTa sclava in frunte . Linge-ma in cur =)) 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 31, 2018 2 distrusi 2 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 Iar sunt probleme: An error occured with the SQL server: This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.
slc2000 Reputație: 494 Postat Ianuarie 3, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 Da, am vazut si eu ca merge greu...
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 4, 2019 De ceva vreme tot semnalam cu totii pe-aici momentele cand "merge greu", amu' ma incumet io sa intreb despre elefantu' din camera :) de ce, de la o vreme incoace, merge greu din ce in ce mai des? Ma rog, e drept ca nu stau pe-aici permanent; mai intru, mai ies... dar senzatia personala a fost ca, de ex., in ultimele cateva zile, mai mult n-a mers (sau ma rog, a mers foarte lent) decat a mers OK (-ish). Am fost io asa ghinionist sa prind doar momentele rele? Motane, s-o suparat careva pe tine, pe viata si pe toata lumea si s-o apucat de atacuri asa sustinute, aproape non-stop? Desi am cateva notiuni la nivel de amator, nu sunt IT-ist de meserie - totusi intreb: daca despre asta e vorba, pana mea, chiar nu se poate face nimic? Suntem totusi in 2019, e hosting platit, ma indoiesc ca l-ai calcat pe coada fix pe tatal tuturor hackerilor de pe Terra... Sau ii altu' baiu'? In fine... curiozitati :beex2
celibi Reputație: 764 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 4, 2019 Da si eu sunt curios de ce merge asa de greu . Care e treaba? Nu mai pot sa urmaresc nimic pe forum ca imi da eroare.
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 4, 2019 Postat Ianuarie 4, 2019 ai dau eu multe requesturi pa secunda la baza de datesi ai mai dau si ddos dar asa la misto cu cateva sute de boti 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 4, 2019 Motane ti-a recunoscut itstul lui peste ce face. Il poti bana ! 1
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 4, 2019 ai dau eu multe requesturi pa secunda la baza de datesi ai mai dau si ddos dar asa la misto cu cateva sute de boti In semn de protest ca nu-ti rezolva problema cu notificarile...? :)
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 4, 2019 Notificarile au fost scoase dintr-un motiv bine intemeiat. 1
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 4, 2019 Postat Ianuarie 4, 2019 care e ma motivu fgm da gras ? 2
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 4, 2019 Postat Ianuarie 4, 2019 incerci si tu sa te dai rotund ca amada ? ti-ai draq da prosti 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 4, 2019 Daca n-ai avea sifilis ai pricepe fara sa iti zica altcineva mur in gura !
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 4, 2019 Postat Ianuarie 4, 2019 eu cred ca tu nici macar nu stii ce e ala sifilis =))) DA ASA E CAND TE UMFLI DA SARACII D-ALEA SI ESTI VAI MORTII TEI =)) 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Ianuarie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Ianuarie 4, 2019 iar v-ati cacat in lift =)) 2
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 4, 2019 Notificarile au fost scoase dintr-un motiv bine intemeiat. Recunosc sincer ca nu stiu la ce motiv te referi, dar, daca au fost - dupa cum spui - "scoase" in vreun fel, aia s-a intamplat, oricum, doar pentru conturile nou create; n-am auzit pe nimeni dintre cei cu user mai vechi de... sa zicem, cateva luni, sa reclame ca nu le "intra" notificari cand primesc puncte si/sau cand li se citeaza vreo postare. Ca mai apare uneori faza cu drop down box-ul, ca nu se deschide si tre' sa dai "open in new tab" e alta discutie, dar notificarile in sine se primesc, atata timp cat ai "bifele" puse corect in setari...
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 4, 2019 Recunosc sincer ca nu stiu la ce motiv te referi, dar, daca au fost - dupa cum spui - "scoase" in vreun fel, aia s-a intamplat, oricum, doar pentru conturile nou create; n-am auzit pe nimeni dintre cei cu user mai vechi de... sa zicem, cateva luni, sa reclame ca nu le "intra" notificari cand primesc puncte si/sau cand li se citeaza vreo postare. Ca mai apare uneori faza cu drop down box-ul, ca nu se deschide si tre' sa dai "open in new tab" e alta discutie, dar notificarile in sine se primesc, atata timp cat ai "bifele" puse corect in setari...You got mail 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum