silviu123 Reputație: 63 Postat Martie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:romania Telefon: [email protected] Oras:romania Postat Martie 3, 2019 Pai da nu este vb de educatie daca sunt naturala in comportament . nu cred ca te am jignit in vreun fel sau am facur cv din care sa reiasa ca nu am educatie. Ti am vb frumos etc. Repet NU POT SA FIU FALSA IN COMPORTAMENT ASTA INSEAMNA EDUCATIE BUNA... DACA ESTI FALS SI TE PREFACI NU MAI ESTE EDUCATIE BUNA... Deci ? ...esti singura persoana care s a plans si m ai si jignit cand ai spus lipsa de educatie ? Pt ca nu am fost falsa si nu am mintit? Iar cand spui lipsa de educaie imi jignesti parintii in primul rand ... Eu nu ma cert cu nimeni ..pt simplu fapt ca eu cel putin fata de alte persoane ...sunt cea mai naturala si directa ...in vb si comportament...iar despre cele menționate ele au o anumita varsta ...iar eu sunt mai mica..fara copii fara etc... Repet NU IMI PLACE SA FIU FALSA ....CINE VREA SA INTELEAGA ASTA OKE...CINE NU ..MERGETI IN ALTE PARTI UNDE SUNTETI MINTITI SI UNDE ESTE FALSITATE .si am inchis subiectul... Da! Așa este. Ai dreptate.
valydutu Reputație: 28 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Amira dragă dar de ce spui "ultimele zile"?vrei sa pleci sau nu merge?
valydutu Reputație: 28 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Multumesc tuturor pt vb frumoase si pt sustinere.....iar pt persoanele care au cv de obiectat la adresa mea... Eu sunt foarte naturală la comportament , toata lumea stie asta. Eu nu ma prefac ... Da posibil am fost putin rece ..depinde de starea mea de spirit...pt ca viata mea nu este roz ...si nu am cum sa ma prefac...pt ca nu imi place sa fiu falsa....daca unora le plac persoanele cu un comportament fals.... Nu este problema mea.... Va pup o zii buna ..💖 ai o stare de spirit aiurea nu lucrezi de ce sa impovarezi si pe alti?iei pauza si punct 1
amira22 Reputație: 103 Postat Martie 3, 2019 Autor Postat Martie 3, 2019 Daca plec nu inseamna ca nu merge :) trebuie sa fac si eu o pauza nu ? Eu nu stau sa ma cert sau sa dau niste explicatii aiurea unor persoane necunoscute ... Eu am spus unele chestii ca sa nu se înțeleagă gresit ;) si sa nu se mai vb aiurea :) va pup si o zii buna.. O sa rasp in cont decat la întrebări legate strict de munca mea .pupici
amira22 Reputație: 103 Postat Martie 3, 2019 Autor Postat Martie 3, 2019 Nu am nimic cu nimeni . eu am vb frumos la toata lumea chiar daca unele persoane m au si jignit am preferat sa tac din bun simt..iar cine ma cunoaste stie cine sunt si cum suntðŸ˜
legalize Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Buna Amira... la Piatra Neamt când ajungi?
amira22 Reputație: 103 Postat Martie 3, 2019 Autor Postat Martie 3, 2019 Buna. Nu o sa vin la piatra neamt 💓
valydutu Reputație: 28 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 urâtă atitudine ai ,ne cunoastem am fost recent la tine,si daca cineva are vreo curiozitate sau iti pune o intrebare nu trebuie sa iei foc fii mai calma bea mai putina Cola 😉 Stii ce zic, nu am zis nimic cu rautate doar am intrebat,plus ca spui ca iei pauza,pauza inseamna sa nu lucrezi 😅
amira22 Reputație: 103 Postat Martie 3, 2019 Autor Postat Martie 3, 2019 Pai nu iai foc :) daca ai fost la mine si ma cunosti ;) sti cum sunt. Ma deranjează unele lucruri mai ales cand o persoana ma jigneste fara motiv ;) si eu la randul meu indif de situatie am vb frumos si cu calm :) pt ca am educatie ...fata de alte persoane :) plus ca sunt sincera indif de situatie ...si de moment nu imi place sa fiu falsa si prefăcută..chiar daca unora le place sa fie mintiti :))) pt niste vb frumoase..in fine repet nu o sa mai raspund decat la întrebări legate de munca mea ...sa nu se mai interpreteze gresit
indragostitul Reputație: 679 Postat Martie 3, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Martie 3, 2019 Tinerii din ziua de azi...cuvinte prescurtate, fraze interminabile...
asdf01 Reputație: 5 Postat Martie 4, 2019 Postat Martie 4, 2019 Amira22, ești disponibila vineri seara?
valydutu Reputație: 28 Postat Martie 4, 2019 Postat Martie 4, 2019 Amira22, ești disponibila vineri seara? pe publi24 are anunt "ultimele 3zile" se pare ca pleaca mândra
eugen93 Reputație: 7 Postat Martie 13, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 13, 2019 Bine ai revenit 😊. Ai whatsapp??
eugen93 Reputație: 7 Postat Martie 13, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 13, 2019 Ms 😘O sa te vizitez clarPozele sunt foarte apetisante 😘
ozzboyy2 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Mai esti in zona sau ne-ai parasit?
amira22 Reputație: 103 Postat Martie 15, 2019 Autor Postat Martie 15, 2019 Daaa am revenit acu 2 zile
mskkk1 Reputație: 7 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Daaa am revenit acu 2 zileBuna,cu tot cu colega blonda?faceti si duet?
amira22 Reputație: 103 Postat Martie 16, 2019 Autor Postat Martie 16, 2019 Buna. Da tot cu blonda...facem trio dar fara show lezbieðŸ˜
indragostitul Reputație: 679 Postat Martie 17, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Martie 17, 2019 Dar lesby faceti?
snoop147 Reputație: 21 Postat Martie 17, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Martie 17, 2019 Cât costa un trio?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum