Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 #BaMaVeziAlt prost banal,inodor,incolor și insipid care suferă de atenție ;cânta la alta masa,revino când ai ceva inteligibil de spus.
arongio Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 Alt prost banal,inodor,incolor și insipid care suferă de atenție ;cânta la alta masa,revino când ai ceva inteligibil de spus.Iritate în continuare.. 🖕 #BaMaVezi
amira22 Reputație: 103 Postat Februarie 2, 2020 Autor Postat Februarie 2, 2020 Dragilor de marți o să am o colegă nouă, o să o găsiți pe publi cu numele de Celine ❤️
cip_cip Reputație: 232 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 3, 2020 Dragilor de marți o să am o colegă nouă, o să o găsiți pe publi cu numele de Celine ❤️Ne poti spune cam ce ofera colega ta? Si cat doreste pentru o ora?
amira22 Reputație: 103 Postat Februarie 3, 2020 Autor Postat Februarie 3, 2020 Aceleași prețuri ca și mine 1
alungatul Reputație: 363 Postat Februarie 10, 2020 Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum Postat Februarie 10, 2020 Ultimele 5 zile ❤️ bună, ai și colega?
amira22 Reputație: 103 Postat Februarie 10, 2020 Autor Postat Februarie 10, 2020 Da , am specificat mai sus
danny96 Reputație: 57 Postat Februarie 10, 2020 Oras:B Oras:B Postat Februarie 10, 2020 Buna! Am incercat sa te sun de cateva ori azi dar fara rezultat. Cum pot sa dau de tine?
amira22 Reputație: 103 Postat Februarie 10, 2020 Autor Postat Februarie 10, 2020 Buna , azi nu am muncit , ma găsești mâine după ora 15:00 ❤️
roberto-carl Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Buna,după 29 februarie te mai găsesc în Bacău?
danny96 Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2020 Oras:B Oras:B Postat Februarie 13, 2020 Am trecut și eu pe la Amira astăzi, programare telefonica cu aproximativ doua ore înainte, primit adresa rămânând sa o sun când ajung acolo. Ajungând la locație am primit ultimele detalii. M-a întâmpinat Amira într-o lenjerie intima destul de sexy. Am trecut pe la dus pentru o reîmprospătare, acolo am găsit prosoape curate, geluri de dus, șampon, totul super ok. Ajuns în camera de acțiune Amira a ținut neapărat sa pun niște muzica în fundal. A început cu un oral neprotejat după care am trecut la normal, am schimbat câteva poziții și am finalizat în balonas. Am mai făcut o trecere pe la dus după care am mai stat de vorba la o țigară unde am cunoscut-o și pe colega Amirei. Locatie: 10 bloc nou, patul super ok, dusul foarte ok Aspect: 10 slim, arata foarte bine pentru gustul meu, piele fină, igiena impecabilă Atitudine: 8 aici e o combinație între rece și cald, este amabila și deschisa la orice discuție dar în același timp în dormitor se simte ca lipsește ceva în sensul în care se rezuma doar la acțiunea propriu zisa fără sa facă ceva sa te atragă gen preludiu, GFE, etc. ON: 8 a fost destul de banal, fără artificii sau ceva care sa îți atragă atenția NP: 10 aici e punctul ei forte, este foarte energica și se implica destul de mult. De asemenea e de notat faptul ca te întreabă de fiecare data cum sa stea și dacă e totul ok, vine cu sugestii și ia inițiativa sa schimbi poziția ceea ce mie îmi place Halat: 150 pt o finalizareTimp DtD: aproximativ 25 de minute Te pup Amira și sper sa ne mai vedem chiar și în alt oraș. Poate ajungeți pe la Brașov 😋 1
amira22 Reputație: 103 Postat Februarie 15, 2020 Autor Postat Februarie 15, 2020 Buna , sunt disponbilă de la ora 13:00 pana la ora 21:00! Pupici ❤️
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2020 Postat Februarie 17, 2020 Valentine`s day 2 against 1,tits and pussy everywhere :pepsi Ma intreaba recent sotia ce mi-as dori de ziua mea ca tot se apropie(de la o varsta nu mai e nici o bucurie ca tot imbatranesti :no2 ),iar eu ai raspund cu o nesimtire nonsalanta ca o noapte la curve;se uita ea chioras la mine si-mi replica ca acolo ma duc eu singur,ea vrea sa stie ce sa-mi cumpere;pai m-ai intrebat ce-mi doresc si are dreptate,la curve te duci singur :laugh2 Revenind,inainte de a aparea Celine colega Amirei in scena,Amira mi-a sugerat de un trio,am spus de ce nu,dar nu inainte de a cunoaste colega,recenzia este aici https://nimfomane.com/forum/topic/151101-celine-telefon-0749808026/ ;cartile fiind facute,nu mai ramanea decat sa programam jocul care a picat involuntar tocmai de Valentine`s day.La prima vedere s-ar parea ca sunt in inferioritate,cel putin numerica,dar daca fac cumulul kg fetelor rezulta cam greutatea mea,deci cred ca e echitabil :blushing2 In seara fatidica purced spre cuibusorul de nebunii cu o migrena care speram sa-mi treaca pana ajung,dar de care am uitat complet cand le-am vazut pe cele doua pacatoase vesele si cu chef de nebunii ;glumite,raseste,atmosfera este relaxata,dar nu am uitat scopul pt care eram acolo,asa ca a trebuit sa trec la o negociere a finalizarilor,ca cica sunt un client mai greu de satisfacut,ce naiba o mai fi insemnand si asta :laugh2 si cadem de comun acord cu sprijinul Celinei (multumesc draga) la 2 finalizari,ca asta mica,adica Amira,ma caroteaza mereu si se ia de mine :no2 Dupa dusul de rigoare trecem si la actiune hotarat sa tin linia intai si sa lupt pt onoarea masculinitatii,pai ori suntem golani ori nu mai suntem?Si trecem la o succesiune oral,69,diferite pozitii,cand cu Amira,cand cu Celine,eu muncind si transpirand ca un cal in principal ,ca cele 2 dive capitulau repede la lady on top :laugh2 .Dupa cca vreo ora ajunsesem intr-un 69 cu Amira la care ea suav si nevinovat ma intreaba daca nu vreau sa o ajut sa termin;pai nu tu erai aia tare in gura,iata ca se poate aduce o fata si la stadiul de tacere si ai acord mila si gratitudinea mea :laugh2 Transpirati si obositi trecem la odihna acompaniata cu rasete, tigari si tot felul de discutii ;intre timp se iveste o problema cu....glicemia:la toti 3 ne era foame si nevelul energetic tindea sa scada sub zero :slap2 ;asa ca dupa o perioada suficienta de recuperare si dusurile de rigoare,trecem la capitolul doi. Cum ce era de demonstrat, demonstrasem,adicam suntem golani,am hotarat sa mai scurtez harjoana ca fetele deja ma vedeau pulpite si aripoare,desi cred mai bine ca seman cu un cotlet de porc :laugh2 ;ele tot radeau,deaja ma lua panica ca juniorul nu va da semne de resuscitate in astfel de conditii intrebandu-le unde este banda scotch sa le-o aplic pe gura ,dar cica n-au :no2 .De data asta am acordat onoarea finalizarii lui Celine ca sa fie just si echitabil :69 Epuizati,cel putin eu ca tot am muncit cel mai mult si rupti de foame toti trei,am plecat sa ne incarcam bateriile cu niste junk food de la mcdonald`s pe care am consumat-o la fete acasa;nu mai zic ca ma apucase un somn de-mi venea sa ma culc la ele,dar din motive lesne de inteles trebuia sa semnez condica de prezenta acasa. Cu astfel de sarbatoriri a onomasticei parca as vrea sa vina mai des si anii trec mai usor;eu unul intotdeauna am zis ca cea mai frumoasa moarte e cu o pizda pe bot si cu una pe pula,dar cum conform analizelor sunt sanatos ca un taur,mai ramane de sarbatorit multe onomastici,noi sa fim sanatosi :laugh2 Multumesc fetelor si ramane sa ne revedem ;) Aaaa,totusi ca sa fiu carcotas ca nimic nu e perfect in viata asta,ar fi mers sa va vad impreuna lucrand la oral si nu individual :blushing2 2
amira22 Reputație: 103 Postat Februarie 17, 2020 Autor Postat Februarie 17, 2020 😂😂â¤ï¸â¤ï¸te pupam 1
vat69 Reputație: 3014 Postat Februarie 18, 2020 Oras:bacau Oras:bacau Postat Februarie 18, 2020 Valentine`s day 2 against 1,tits and pussy everywhere :pepsi Ma intreaba recent sotia ce mi-as dori de ziua mea ca tot se apropie(de la o varsta nu mai e nici o bucurie ca tot imbatranesti :no2 ),iar eu ai raspund cu o nesimtire nonsalanta ca o noapte la curve;se uita ea chioras la mine si-mi replica ca acolo ma duc eu singur,ea vrea sa stie ce sa-mi cumpere;pai m-ai intrebat ce-mi doresc si are dreptate,la curve te duci singur :laugh2 Revenind,inainte de a aparea Celine colega Amirei in scena,Amira mi-a sugerat de un trio,am spus de ce nu,dar nu inainte de a cunoaste colega,recenzia este aici https://nimfomane.com/forum/topic/151101-celine-telefon-0749808026/ ;cartile fiind facute,nu mai ramanea decat sa programam jocul care a picat involuntar tocmai de Valentine`s day.La prima vedere s-ar parea ca sunt in inferioritate,cel putin numerica,dar daca fac cumulul kg fetelor rezulta cam greutatea mea,deci cred ca e echitabil :blushing2 In seara fatidica purced spre cuibusorul de nebunii cu o migrena care speram sa-mi treaca pana ajung,dar de care am uitat complet cand le-am vazut pe cele doua pacatoase vesele si cu chef de nebunii ;glumite,raseste,atmosfera este relaxata,dar nu am uitat scopul pt care eram acolo,asa ca a trebuit sa trec la o negociere a finalizarilor,ca cica sunt un client mai greu de satisfacut,ce naiba o mai fi insemnand si asta :laugh2 si cadem de comun acord cu sprijinul Celinei (multumesc draga) la 2 finalizari,ca asta mica,adica Amira,ma caroteaza mereu si se ia de mine :no2 Dupa dusul de rigoare trecem si la actiune hotarat sa tin linia intai si sa lupt pt onoarea masculinitatii,pai ori suntem golani ori nu mai suntem?Si trecem la o succesiune oral,69,diferite pozitii,cand cu Amira,cand cu Celine,eu muncind si transpirand ca un cal in principal ,ca cele 2 dive capitulau repede la lady on top :laugh2 .Dupa cca vreo ora ajunsesem intr-un 69 cu Amira la care ea suav si nevinovat ma intreaba daca nu vreau sa o ajut sa termin;pai nu tu erai aia tare in gura,iata ca se poate aduce o fata si la stadiul de tacere si ai acord mila si gratitudinea mea :laugh2 Transpirati si obositi trecem la odihna acompaniata cu rasete, tigari si tot felul de discutii ;intre timp se iveste o problema cu....glicemia:la toti 3 ne era foame si nevelul energetic tindea sa scada sub zero :slap2 ;asa ca dupa o perioada suficienta de recuperare si dusurile de rigoare,trecem la capitolul doi. Cum ce era de demonstrat, demonstrasem,adicam suntem golani,am hotarat sa mai scurtez harjoana ca fetele deja ma vedeau pulpite si aripoare,desi cred mai bine ca seman cu un cotlet de porc :laugh2 ;ele tot radeau,deaja ma lua panica ca juniorul nu va da semne de resuscitate in astfel de conditii intrebandu-le unde este banda scotch sa le-o aplic pe gura ,dar cica n-au :no2 .De data asta am acordat onoarea finalizarii lui Celine ca sa fie just si echitabil :69 Epuizati,cel putin eu ca tot am muncit cel mai mult si rupti de foame toti trei,am plecat sa ne incarcam bateriile cu niste junk food de la mcdonald`s pe care am consumat-o la fete acasa;nu mai zic ca ma apucase un somn de-mi venea sa ma culc la ele,dar din motive lesne de inteles trebuia sa semnez condica de prezenta acasa. Cu astfel de sarbatoriri a onomasticei parca as vrea sa vina mai des si anii trec mai usor;eu unul intotdeauna am zis ca cea mai frumoasa moarte e cu o pizda pe bot si cu una pe pula,dar cum conform analizelor sunt sanatos ca un taur,mai ramane de sarbatorit multe onomastici,noi sa fim sanatosi :laugh2 Multumesc fetelor si ramane sa ne revedem ;) Aaaa,totusi ca sa fiu carcotas ca nimic nu e perfect in viata asta,ar fi mers sa va vad impreuna lucrand la oral si nu individual :blushing2 bravo pentru recenzie! Ne poți spune cât a fost halatul?
serbanserban28 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2020 Oras:romania Oras:romania Postat Februarie 22, 2020 Bună Amira, Pana pe ce data te mai găsesc în Bacău?
amira22 Reputație: 103 Postat Februarie 23, 2020 Autor Postat Februarie 23, 2020 Buna , mâine după masa o sa ajungem in bacau
amira22 Reputație: 103 Postat Februarie 25, 2020 Autor Postat Februarie 25, 2020 Buna , o sa fim disponibile pana duminica ❤️
geo_mih Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 25, 2020 Buna , o sa fim disponibile pana duminica Buna. Ai si colega? Un interval orar in care va putem contacta?
amira22 Reputație: 103 Postat Februarie 25, 2020 Autor Postat Februarie 25, 2020 Buna , da este și colega mea ! Disponibilitate de la ora 10:00 dimineața pana la ora 20:00 seara ❤️
geo_mih Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 25, 2020 Buna , da este și colega mea ! Disponibilitate de la ora 10:00 dimineața pana la ora 20:00 seara ❤️Multumesc. Aceeasi Celine? :inlovee
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum