Sari la conținut

Amira , noua in oras

amira22

Postări Recomandate

Am fost la amândouă . Sunt o prezenta foarte ok și călduroasă. Un avantaj pentru mine a fost ca stau aproape la ultimul etaj și după un drum lung e benefic sa o iei pe scări 😂 Per total se merita și sunt reale și pozele le apartin . ÃŽmi pare rău ca nu o sa le mai găsesc și ca am uitat sa cer și ceva împreună . Per total un 9+ dar fiind o ora târzie și le înțeleg 10 😊 Spor și drum bun!

Link spre comentariu

Sunt doar eu postez si in numele colegei mele :) atara timp cat nu ne cunosti nu vorbi despre noi :) eu nu inteleg dc vorbiți daca nu ne cunoasteti :) si scuza ma nu toate fetele ai "pestisori " cum au altele :) deci va rog frumos sa nu m ai comentati la adresa mea sau a colegei mele atata timp cat nu ne cunoaste ti :) pupici

Link spre comentariu

Auzi tu daca nu ma cunosti nu vb:) ti am spus eu nu stiam sa deschid toping. Mi a aratat un client cum :) ai tupeu mare aici pt ca nu stie nimeni cine esti :) jignesti si vb prost . eu nu ito vb urat pt ca am educatie ...in schimb tu.... Lipsa... Ai dovedit asta... Cine a fost stie cine sunt etc. Nu trebui sa stau sa imi pierd timpul aiurea sa iti dau tie explicatii daca am peste nu am etc. Ai cv de spus, te astept față in fata sa imi spui tot ce ai pe suflet , sau nu iti permiți 150/ 300 ca sa stai de vb cu mine. Toata lumea are tupeu dupa un cont si un nume fals.eu sunt o persoana prea calma ca sa imi bat capul cu tine, cine ma cunoaste stie chestia asta. O seara placuta

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau

Amira ,papusa mica si sexoasa !!! Colericul este un soi de admin al acestui site si omul chiar urmareste ca utilizatorii :atat fetele cat si curvarii sa respecte formatul site-ului :regulamentul de functionare .Daca tu ti-ai facut prezenta pe acest forum inseamna ca ti-a placut fapul ca este cat de cat ordine acest forum,asa ca ar fi indicat sa respecti catusi de putin regulile. Nu cred

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...