Sari la conținut

Amira , noua in oras

amira22

Postări Recomandate

Am fost si eu la "Amira"! :)

O recomand cu mult drag! E o fata superba!Pacat ca ne paraseste diseara!

Mi-as fi dorit sa o cunosc mai bine! Daca puteam o plateam toata ziua doar so privesc si s-o mangai!

Notele nu au sens cine vrea si mai are timp s-o viziteze!

Te pup "Amira" si ai grija de tine! :-*

Link spre comentariu

Exista :) pt ca daca as sta dupa toate programabile nu ar mai veno nici unul pt ca din pacate va place foarte mult vouă bărbaților sa dati tepe sau sa va lasati așteptati ..faceti programari si nu le respectați ... Sau veniti neanuntati mai devreme sau mai tarziu ...eu ce vina am.daca nimeni nu respecta programarea sau timpul pe care il spune ti ca ajungeți ;)

• Like 1
Link spre comentariu

Exista :) pt ca daca as sta dupa toate programabile nu ar mai veno nici unul pt ca din pacate va place foarte mult vouă bărbaților sa dati tepe sau sa va lasati așteptati ..faceti programari si nu le respectați ... Sau veniti neanuntati mai devreme sau mai tarziu ...eu ce vina am.daca nimeni nu respecta programarea sau timpul pe care il spune ti ca ajungeți ;)

nici cu voi nu ne este rusine 😂 dacă am ÅŸtii ca sunteti serioase si nu va ganditi doar la facut banii poate nu ati mai primii atatea "tepe" deci prin urmare adapteazate ,nui frumos sa vina omul si sa piarda timpul degeaba
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...