Sari la conținut

Limba noastra-i o comoara, in adancuri inFUNData (de unii)

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

MOARTE INTELECTUAL(E)ILOR! NU PRODUC NIMIC, SE FAC CĂ MUNCESC, IAU ȘI MITĂ ȘI SUPRAPREȚ !

post-53465-0-62100300-1402592399_thumb.jpg

post-53465-0-93681000-1402592299_thumb.jpg

• Telefon: Stefania
  • Oras:in cer
Postat

yuhhhhuuuuu maine e ziua meeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

yuhhhhuuuuu maine e ziua meeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Sa ti-l tau la pufarina :*

• Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

nu prea e clar ce a vrut userul sa zica...pe langa greselile de exprimare...cum poate o recenzie sa miroasa a facebook? hm..

nu le-o văzut pe astea

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10014810_657514357661520_1326679642620027230_o.jpg

Postat

Sugi pula inginere

Postat

Sugi pula inginere

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Si faci ce vrei cu ea? :)

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

dovadă irefutabilă că (unii) intelectali români sunt un fel de babe sfătoase, "dapă-i știe dumnezău maică" (în noaptea minții)

http://2.bp.blogspot.com/-Y0tyjk51TN0/U5oFP5JepbI/AAAAAAAAHtU/3k1RXWLwkXs/s1600/1513288_465979203505889_1978114467_n.jpg

Aia-s tot un fel de preoti, doar ca ei nu fac slujbe, ei ti-l baga pe dumnezeu in cap la modul inteligent cica, ti-l prezinta pe dumnezeul cult.

Babe-s toti si toti sunt babe...duc mentalitatea stramoseasca mai departe uitand ca acolo, undeva, este o viata de trait,stilul relax.

• Oras:priza
Postat

virgula e pusă greșit. Se vede ca esti politehnist

e din Sudan. Știi povestea,ne-a Poltehnica?

:slap2

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

dragul meu nu stam de vorba doar cu unul dintre voi zilnic sunt foarte multi , si v-am specificat celor care doriti altceva sa ne spuneti cand veniti, nu avem de unde sa stim si sa chicim in momentul in care intrati pe usa ca voi sunteti cei cei cu care am discutat, vorbim zilnic cu foarte multi, era normal cand ai intrat sa ne spui ce doresti sa primesti in timpul masajului, am avut persoane care au vrut altfel de finalizare (cu picioarele) si nu au fost refuzati

Dupa ce jicnit a devenit forma acceptata, parca vad ca chicit o sa aiba aceeasi soarta (doAR pt ca unii nu stiu sa vorbeasca corect)

Postat

Dupa ce jicnit a devenit forma acceptata, parca vad ca chicit o sa aiba aceeasi soarta (doAR pt ca unii nu stiu sa vorbeasca corect)

Forma corecta va fi kitch-it :D

iar vizavi de faptul ca se aliaza pana la urma am postat vizavi de chestia asta zilele trecute ... nu vreau sa ma repet ...

• Like 1
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

imi asum greselile doar pentru ca nu am timp de fiecare data sa recitesc ceea ce scriu in reprize

Postat

tu meai zis cate grabesti si esti pe fuga ,aifi dorit sate tin de vorba daca tu tiai luat o finalizare ,,,,si referitor la plecarea din locatie aifi dorit sastau posomorata tot timpul sunt o persoana zambitoare atata timp cat sunt tratata reciproc nu cu,, hai intoarcete hai sucestete 

separe ca exista persoane care stiu ce vor dela o fata, numil aduc aminte pe dm obiectiv dar presupun ca este foarte de treaba am avut multi cl care mam simtit foarte bine in prezenta lor nu am luat nici odata varsta in calcul ca nu conteaza atunci cand se poarta normal si fara tot felul de aberati

separe catu chiar ai ceva cu viata mea dema insulti atat de mult si referitor la ce inseamna numele nu meam batut capul asa imi spunea un iubit ,simea placut 

multumesc pt raspuns si pt intelegere sasti camea trecut durerile de burta si pot sta capra pe romaneste dom profesor te pwp 

Postat

Pentru ca ma zgarie la ochi de cate ori intru pe anunturi

ITI DORESTI SA AI O ZII MAI FRUMOASA SI INTERESANTA?

http://nimfomane.com/forum/topic/49739-iti-doresti-sa-ai-o-zii-mai-frumoasa-si-interesantasuna-made-restul-ma-ocup-eu/page-15?do=findComment&comment=1369068

---MA GASITII INTRE ORELE 13:00-2:00.

Am o luna de zile de cand am revenit la vechiile preturi!!! ;)

De cand ma amenintii!?scoate banii de la ciorap!!!!vreau fapte nu vorbe!! :rax2  :rax2  :rax2  :rax2

da pot fii contactata pentru programarii!! :*

Nu,nu fac outcall in Militarii!!! Muta-te in centru!! :)

• Like 4
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Limba românească

Mult e dulce şi frumoasă
Limba ce-o vorbim,
Altă limbă-armonioasă
Ca ea nu găsim.

Saltă inima-n plăcere
Când o ascultăm,
Şi ... pe buze-aduce miere

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...