Sari la conținut

Bruneta siliconata - 0752820224

Postări Recomandate

• Oras:texas
  • Oras:texas
Postat

Salutare,

Am asteptat vizita Anei in Mures si imediat ce a ajuns am si vizitat-o. 

O fata extrem de sociabila si implicata.

Nu va lungesc cu dulcegariile ce le-am facut  :laugh2  :laugh2  dar cert e ca revin cu proxima ocazie. 

10 pe linie ! :clapp

Postat

Buna dimi dragi mei! Voi fii disponibila toata ziua va pupik 😘😘😘😘😘â¤ðŸ’‹

Postat

Buna ziua dragii mei ! De miine dimi incepand cu ora 10.00 voi fii in Mures pt 6 zile va pupik si va astept 🤩😘😋💋â¤ðŸ“žðŸ“žðŸ“žðŸ“ž

Postat

Buna dimi disponibila toata ziua începând cu ora 10.30 pana la 22.00 va pupik dragi mei si va astept 😘😘😘😘â¤â¤â¤â¤

Postat

Buna dimi disponibila toata ziua începând cu ora 10.30 pana la 22.00 va pupik dragi mei si va astept 😘😘😘😘â¤â¤â¤â¤

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

in sfarsit am reusit sa ma sincronizez anu’ asta cu Anna, am facut loc in agenda ptr o vizita..... 😂😂😂 zis si facut , astrele s-au aliniat asa ca ..... drept in bratele ei m-am oprit 😜😜😜😜

Prietenoasa si calda ca de obicei, am povestit, ne-am apucat de treaba, fara graba.

Este la fel de frumoasa ( mult mai draguta decat in poze) ...

exact ceea ce trebuie... sani tari frumosi, pielea catifelata, miros placut 😘😘😘😘

Actiunea ce sa mai zic 10 +++ .... op bine facut , np cateva pozitii, fundul acela beton .... se misca super ... si am plecat voios 😂😂😂😂

De revenit ??? Clar ca da .... 😘😘😘😘

Postat

Buna seara din motive personale .... Mîine seară plec .... va astept miine pana la.ora 22.00 ... voi fii disponibila toata ziuaðŸ˜ðŸ˜˜

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Mai stie careva ceva despre ea ? O singura data am fost la ea, asta toamna, dar am fost super multumit de serviciile ei.

• Like 1
  • Oras:Tg Mureș
  • Oras:Tg Mureș
Postat

Daaaaaaa, ea este am vizitat o de câteva ori, este profesionista, am văzut la castingul asta și un filmuleț cu Aida o altă tipă care a fost prin mures

• Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
  • Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
Postat

Interesant clipul dar parcă..cam slăbuț în comparație cu ce acțiuni am avut eu cu Anna 😉

Din câte îmi aduc aminte, ultima acțiune a ta cu Ana a fost cearta de pe forum în văzul tuturor... 😂😂😂

Sau a urmat un sex de împăcare? 😂

Vizitator reemy79
Reputație: 0
Postat

Din câte îmi aduc aminte, ultima acțiune a ta cu Ana a fost cearta de pe forum în văzul tuturor... 😂😂😂

Sau a urmat un sex de împăcare? 😂

Eu vorbeam de acțiunile de dinainte de râcaiala noastră că de atunci nu știu dacă fata ne-a vizitat orașul.

Iar pe partea cu sexul de împăcare..Curios mai ești 😄😄

Dar hai sa-ti răspund totuși. Așa ceva nu o să se întâmple.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...