papaciuc Reputație: -13 Postat Ianuarie 1, 2020 Postat Ianuarie 1, 2020 Ai fost la Băile Felix la President ?
imiplace_ Reputație: 291 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 21, 2020 tanyaamelia27GuestsInscris la:-- \Se pare ca Tanya ne-a parasit. Am reusit sa o vizitez inainte de Sarbatori. Aspect 8.5, oral neprotejat 9 normal 9.GFE + saruturi150 lei amenda.
Administrator pisicuts Reputație: 114379 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 21, 2020 Am fost la Tania de 3 ori pana acum. Intalnire am stabilit-o usor iar programarea a respectat-o intotdeauna. Cum s-a scris si mai sus locatia este in blocul de langa casa mov.Pozele din anunt sunt reale, Tania arata bine pentru gustul meu, este bruneta, frumusica la fata, sani mari si putin lasati , pielea alba. Am fost intampinat cam la toate intalnirile de ea purtand un halat negru, nemachiata si neingrijita.Prestatia mediocra (spre sub-mediocra), la ultima intalnire m-a grabit ca abia am putut sa termin.Locatie: 9/10 - locatie moderna, garsoniera, curata, prosoape curate si geluri de dus la baieAtitudine: 7/10 - depinde in ce mod o prinzi. La prima intalnire a fost foarte timida, abia vorbea cateva cuvinte. La a doua a fost mai bine, iar la a 3-a m-a grabit toata intalnirea abia am reusit sa termin.Oral : 10/10Normal: 6/10Cadou 150 ron finalizareDe revenit ? Nu stiu, inca ma mai gandesc.... 7
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 21, 2020 Postat Ianuarie 21, 2020 Am fost la Tania de 3 ori pana acum. Intalnire am stabilit-o usor iar programarea a respectat-o intotdeauna. Cum s-a scris si mai sus locatia este in blocul de langa casa mov.Pozele din anunt sunt reale, Tania arata bine pentru gustul meu, este bruneta, frumusica la fata, sani mari si putin lasati , pielea alba. Am fost intampinat cam la toate intalnirile de ea purtand un halat negru, nemachiata si neingrijita.Prestatia mediocra (spre sub-mediocra), la ultima intalnire m-a grabit ca abia am putut sa termin.Locatie: 9/10 - locatie moderna, garsoniera, curata, prosoape curate si geluri de dus la baieAtitudine: 7/10 - depinde in ce mod o prinzi. La prima intalnire a fost foarte timida, abia vorbea cateva cuvinte. La a doua a fost mai bine, iar la a 3-a m-a grabit toata intalnirea abia am reusit sa termin.Oral : 10/10Normal: 6/10Cadou 150 ron finalizareDe revenit ? Nu stiu, inca ma mai gandesc....așa s-a comportat cu șeful?
aventuraintima Reputație: 8 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 21, 2020 Un nr de tel se poate?
rocco s Reputație: 1340 Postat Ianuarie 23, 2020 Postat Ianuarie 23, 2020 Toate experientele mele cu Tanya au fost de nota 10 plus, fara graba. Si sigur am depasit meniul standard :) Daca ar face inca 2-3 chestii (stie ea care, dar nu o sa spuna, sa nu ma interneze astia la nebuni incurabili), as divorta si as cere o de nevasta :)Acuma nu stiu, compatibilitate, faptul ca ofer si respect,nu doar bani..naiba stie..cert e ca ea si Kim provoaca dependenta si asta e grav :) 3 2
comisirom Reputație: 84 Postat Februarie 16, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 16, 2020 Mai stie cineva ceva de ea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum