Sari la conținut

tanya 3 zile in oras 0757813393

ttm

Postări Recomandate

Vizitator tanyaamelia27
Reputație: 0
Postat

Ce drăguță poezie!Multumesc dragule 😘🤭🤭

• Like 2
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Salutare!

Vin cu o recenzie la cald. Am vizitat-o și eu adineauri pe Tanya după ce am sunat la numărul din titlu și mi-am făcut programarea. Am ajuns în locația de lângă Casa Mov - perfectă pentru așa ceva - locuri de parcare suficiente, locație retrasă nu în văzul lumii, apartament curat, întunecat, AC, pat bun, duș cu gel de duș, prosoape curate. Tanya este foarte plăcută și arată mai bine decât în poze: drăguță la față, buze senzuale, ochi frumoși, sâni foarte mari și sfârcuri pe măsură, cam 165 cm și plinuță dar mie așa îmi place :). Am ales varianta 1 oră - 250 lei bani pe care i-am dat înainte fără să mi se ceară asta. Tanya este plăcută după cum spuneam - o gazdă bună orientată spre a satisface clientul - m-a servit cu Cola sau apă, am fumat o țigară, m-am împrospătat la duș și am început cu 1 prim număr senzațional cu ea lady - on - top unde se mișcă super și în poziția asta poți să te joci cu sânii ei perfecți. Oralul la acest prim număr a fost scurt dar foarte umed și plăcut. După o reîmprospătare, am început numărul 2, unde Tanya mi-a făcut un oral ca nimeni altcineva - deep, foarte umed, fără mâini cu atenție la tot, cu schimbări de ritm - efectiv m-a înnebunit. Am orpit-o fiindcă am vrut să o simt din nou în lady on top, unde am continuat, iar înainte de final am solicitat un nou oral și am terminat pe sâni. Tanya este senzațională, se mișcă bine, arată bine, s-a umezit natural, este foarte implicată acceptă sărututri și se comportă spre a te satisface pe deplin.

Note:

Locație - 10

Aspect - 10

Igienă - 10

Prețuri - 150 lei nr./250 lei ora - raport calitate preț corect

Recomand. Cu siguranță voi reveni.

• Like 4
Vizitator tanyaamelia27
Postat

Asa mi-a ramas prima data cand am lucrat in decembrie tanya 4 zile in oras si asa ma stiu multe persoane care obișnuiesc sa vina la mine sunt stabilită un timp in oradea deci voi rămâne o perioada bună pe aici imi place orasul si oamenii seara frumoasa sa ai

Bluenight1!

• Like 3
Vizitator tanyaamelia27
Postat

Daca se poate modifica rog un moderator sa schimbr in tanya plus numarul de telefon doar!!!!

• Like 1
Vizitator tanyaamelia27
Postat

Bună dimineata tin sa anunt ca acum dimineata am adormit putin mai mult aveam o programare la 8:45 Imi cer scuze fata de domnul care avea programare se mai întâmplă sa mai greșim!asta nu inseamna ca sunt neserioasa!si ma poti face tepara si neserioasa din monent ce mi-am cerut scuze!

• Like 2
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Buna !De obicei te trezesti tarziu!spune, fii sincera ca nu poti onora programarile care sunt mai repede de ora 9:30!Asa am patit si eu, nu spune nimeni ca esti neserioasa, tu ar trebui sa-ti respecti programarile, cum si noi ar trebui sa le respectam! Voi ziceti de noi ca suntem neseriosi daca nu mai ajungem, nu te iata nimeni,prea de multe ori se intampla la tine!

Vizitator tanyaamelia27
Postat

Buna !De obicei te trezesti tarziu!spune, fii sincera ca nu poti onora programarile care sunt mai repede de ora 9:30!Asa am patit si eu, nu spune nimeni ca esti neserioasa, tu ar trebui sa-ti respecti programarile, cum si noi ar trebui sa le respectam! Voi ziceti de noi ca suntem neseriosi daca nu mai ajungem, nu te iata nimeni,prea de multe ori se intampla la tine!

de obicei nu ma trezesc tarziu dragule! cei care au fost la mine imi stie programul de la 8:30 pana la 15:30 si dupa masa de la 18:30 pana la 22:00 la mine nu sa intamplat dragule iar daca tu esti cel in cauza miam cerut scuze am intarziat 15 minute dupa care tiam scris dragule la fel si azi ti-am scris ai sunat eram cu cineva si nu am putut raspunde! tine de bun simt fata de clientul care e inauntru sa nu raspund la telefon ti-am scris daca te pot suna eu in 15_20 de minute nu ai raspuns la mesaj eu nu imi permit sa deranjez clientii cu mesaje si apeluri daca azi asa a fost si nu am mai avut timp aia nu inseamna ca se intampla des la mine!!!! sau ca sunt neserioasa!!!nu trebe sa ne comportam si sa denigram persoanele !daca e pot posta toata conversatia!!!!

• Like 1
Vizitator tanyaamelia27
Postat

Daca tot mi-ai pus recenzia la ora 13:00 de ce ai mai sunat pe urmă sa vi la mine daca sunt neserioasa mi-am cerut scuze intai tie si pe urmă public marius marius! La mine am sa te rog sa nu vi niciodată nam sa ma rog pt o greșală ce mi-am cerut scuze si nici nu poti acuza omul ca nu onorează programarile !! Scrie ce vrei ca putin imi pasa deja din partea mea poti scrie si ca ai fost la mine si lasa cea mai proastă recenzie daca esti frustrat!cine a fost la mine ma repet stie cum sunt si ca nu dau tepe cum spui tu!👌👌👌

Vizitator tanyaamelia27
Postat

Nu ma mai enervez bobo 😘🤭

Postat

E adevarat, de cate ori am fost la ea,Tania ma intreba daca poate raspunde la telefon atunci cand ii suna.

Pe mine nu ma deranjeaza deloc, chiar ma amuza (amintindu mi de fazele cand eram cu amantele si le sunau barbatii :) )

Cum stam cu topul?Ca fata e campioana la oral si normal.

• Like 2
Vizitator tanyaamelia27
Postat

Te pup rocco unde îți place ție cel mai mult la "dragonel"🤭😂 😘😘😘

• Like 1
  • Oras:word
Postat

Daca se poate modifica rog un moderator sa schimbr in tanya plus numarul de telefon doar!!!!

nu se poate

• Like 1
Vizitator tanyaamelia27
Postat

Salutare!

Vin cu o recenzie la cald. Am vizitat-o și eu adineauri pe Tanya după ce am sunat la numărul din titlu și mi-am făcut programarea. Am ajuns în locația de lângă Casa Mov - perfectă pentru așa ceva - locuri de parcare suficiente, locație retrasă nu în văzul lumii, apartament curat, întunecat, AC, pat bun, duș cu gel de duș, prosoape curate. Tanya este foarte plăcută și arată mai bine decât în poze: drăguță la față, buze senzuale, ochi frumoși, sâni foarte mari și sfârcuri pe măsură, cam 165 cm și plinuță dar mie așa îmi place :). Am ales varianta 1 oră - 250 lei bani pe care i-am dat înainte fără să mi se ceară asta. Tanya este plăcută după cum spuneam - o gazdă bună orientată spre a satisface clientul - m-a servit cu Cola sau apă, am fumat o țigară, m-am împrospătat la duș și am început cu 1 prim număr senzațional cu ea lady - on - top unde se mișcă super și în poziția asta poți să te joci cu sânii ei perfecți. Oralul la acest prim număr a fost scurt dar foarte umed și plăcut. După o reîmprospătare, am început numărul 2, unde Tanya mi-a făcut un oral ca nimeni altcineva - deep, foarte umed, fără mâini cu atenție la tot, cu schimbări de ritm - efectiv m-a înnebunit. Am orpit-o fiindcă am vrut să o simt din nou în lady on top, unde am continuat, iar înainte de final am solicitat un nou oral și am terminat pe sâni. Tanya este senzațională, se mișcă bine, arată bine, s-a umezit natural, este foarte implicată acceptă sărututri și se comportă spre a te satisface pe deplin.

Note:

Locație - 10

Aspect - 10

Igienă - 10

Prețuri - 150 lei nr./250 lei ora - raport calitate preț corect

Recomand. Cu siguranță voi reveni.

Am uitat sa iti Multumesc de recenzie dragule !te pup si te mai astept  :*

• Like 1
Postat

Asa mi-a ramas prima data cand am lucrat in decembrie tanya 4 zile in oras si asa ma stiu multe persoane care obișnuiesc sa vina la mine sunt stabilită un timp in oradea deci voi rămâne o perioada bună pe aici imi place orasul si oamenii seara frumoasa sa ai

Bluenight1!

tanya face seara mai frumoasa

• Like 1
Vizitator tanyaamelia27
Postat

Bună dimineața :) programul meu de lucru saptamana aceasta va fi de luni pana sambata de la: 09:00 pana la 15:30 si dupa masa de la 18:00 la 23:00! Va pup și va astept ðŸ˜ðŸ˜˜

• Like 1
Vizitator tanyaamelia27
Postat

Bună dimineața :) programul meu de lucru saptamana aceasta va fi de luni pana sambata de la: 09:00 pana la 15:30 si dupa masa de la 18:00 la 23:00! Va pup și va astept ðŸ˜ðŸ˜˜

Vizitator tanyaamelia27
Postat

Nu stiu cum de sa post de 3 original:))) sincer

Vizitator tanyaamelia27
Postat

Tastatura asta face figuri :))) habar nu am.cum de am.postat de 2 ori :)))dc te deranjeaza bluenight???

Vizitator tanyaamelia27
Postat

Ei ei bluenight nu mai bine ma vizitezi si te convingi singur ce atatea poze :))

• Like 1

Vizitator tanyaamelia27
Postat

:))) pai poate suni cand sunt ocupată dragul meu

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...