orton87 Reputație: 18 Postat Noiembrie 8, 2019 Postat Noiembrie 8, 2019 Mastersex!!!!Nu stiu ce problemă personală ai tu cu mine mereu încerci să mă denigrezi...etc...nu este frumos sincer!Persoanele care au fost la mine stiu cum mă comport,am cei 7 ani de acasă respect pe toată lumea nu grabesc pe nimeni niciodată ma implic in ceea ce fac si imi merit "cadoul" de final!Cat despre tine dragule esti cel mai penibil om!!nu cred că acesta e topicul forumului ca tu să vorbești mereu urât la adresa unor fete,femei pe care poate doar in visele tale le-ai avea!nu stiu de ce nimeni nu i-a măsuri in privința ta utlimele 7 pagini la recenziile mele sunt doar băgările tale inutile de seamă!!!!Hei nu se merita sa îți pui mintea cu el, are ceva probleme la mansarda, pur și simplu nu îl bagi în seamă
comisirom Reputație: 84 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 13, 2019 Salutare!Am vizitat-o si eu azi pe Tanya!O tipa mai plinuta,cu sani mari,foarte prietenoasa si foarte draguta!Bruneta ,inalta,m-a asteptat intr-un capot roz.Foarte curata ,sarutari,oral f bine executat .La normal te munceste -nu ca altele care dupa 5 minute intreaba daca nu ai terminat si iti pun in vedere ca sa faci ceva!Pt mine o prezenta placuta,prietenoasa ,draguta!Sincer daca prestatia ramane la fel ar merita la top!O recomand mai ales pt cei carora le plac tipele mai plinute!C a nota pt mine a fost de 10!
Vizitator tanyaamelia27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2019 Postat Noiembrie 13, 2019 Multumesc de recenzie dragule te pup dulce și te mai aștept 😘😉
mastersex Reputație: 4 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:prima oradea Oras:prima oradea Postat Noiembrie 13, 2019 Salutare!Am vizitat-o si eu azi pe Tanya!O tipa mai plinuta,cu sani mari,foarte prietenoasa si foarte draguta!Bruneta ,inalta,m-a asteptat intr-un capot roz.Foarte curata ,sarutari,oral f bine executat .La normal te munceste -nu ca altele care dupa 5 minute intreaba daca nu ai terminat si iti pun in vedere ca sa faci ceva!Pt mine o prezenta placuta,prietenoasa ,draguta!Sincer daca prestatia ramane la fel ar merita la top!O recomand mai ales pt cei carora le plac tipele mai plinute!C a nota pt mine a fost de 10! merita la mtv
discret100 Reputație: 66 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 13, 2019 merita la mtvtu meriti o muie
mastersex Reputație: 4 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:prima oradea Oras:prima oradea Postat Noiembrie 13, 2019 tu meriti o muie alta intrebare
discret100 Reputație: 66 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 13, 2019 alta intrebaresi un pumn in gura
Vizitator jon21 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2019 Postat Noiembrie 13, 2019 Disret100 nu mai raspunde provocarii. Dai pace..nu vezi ca umbla sa enerveze..
Vizitator tanyaamelia27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2019 Postat Noiembrie 13, 2019 E penibil deja sincer toate recenziile sunt in spate 😠mai trist este ca nu se face nimic in legatura cu el l-am raportat de cateva ori nimic ....sincer este aiurea 1
discret100 Reputație: 66 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 13, 2019 E penibil deja sincer toate recenziile sunt in spate 😠mai trist este ca nu se face nimic in legatura cu el l-am raportat de cateva ori nimic ....sincer este aiurea daca 2 milioane de oameni au votat-o pe proasta de Dancila nu trebuie sa te mai miri de nimic Tanya 1
snoop77c Reputație: 307 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 13, 2019 Mastersex e despacito 😂😂😂😂
Vizitator tanyaamelia27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 Doamne 😂😂😂 1
comisirom Reputație: 84 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 19, 2019 Am incercat sa te sun azi dar aveai telefonul inchis!
Vizitator tanyaamelia27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2019 Postat Noiembrie 19, 2019 da am.avut telefonul inchis pana dupa masa pe la 4 cand am reusit sa merg sa imi cumpăr alt telefon deoarece mi s-a stricat nu mai încărca e in service 1 săptămâna mâine sunt disponibilă toata ziua pana la 22 seara !
comisirom Reputație: 84 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 20, 2019 Am incercat ieri!Trec zilele astea!Imi e dor de tine si de sanii aia mari si frumosi!
Vizitator tanyaamelia27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 Ok dragule te astept pupici
marlak Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 Vizitat dameza in cursul diminetii de astaziPot spune ca am fost mai mult decat multumit de prestatia dânsei.Camera curată,luminata modern si șic cu o baie din care nu lipsea nimic.Singurul lucru la care aș putea 'comenta' sa zicem ceva ar fi ușa cabinei de duș care nu se închidea din prima.Un pic de efort si totul e in regula. :)Despre actiunea propriu-zisa nu pot spune decat ca...oradenilor tineti bine de ea ca nu se gaseste usor asa ceva.Mare noroc pentru cei pasionati de ceva piperat cu stil si eleganță.De la FK natural la Reverse Cowgirl intens totul a decurs á la carte.De recomandat celor ce nu sunt slabi de inger.De revizitat-De recomandat-De lăudat.
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3886 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Noiembrie 20, 2019 Salut!Marlak mulțumim de încurajare. M-ai făcut curios. Îmi plac provocările. Până vine Maya mă risc. Respecte!
Vizitator tanyaamelia27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 Marlak multumesc de recenzie te pup si te mai astept când mai ai vizite in oradea.dacă nu ne vedem la cluj curând pupici dulci 😘😚😙
mastersex Reputație: 4 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:prima oradea Oras:prima oradea Postat Noiembrie 20, 2019 Vizitat dameza in cursul diminetii de astaziPot spune ca am fost mai mult decat multumit de prestatia dânsei.Camera curată,luminata modern si șic cu o baie din care nu lipsea nimic.Singurul lucru la care aș putea 'comenta' sa zicem ceva ar fi ușa cabinei de duș care nu se închidea din prima.Un pic de efort si totul e in regula. :)Despre actiunea propriu-zisa nu pot spune decat ca...oradenilor tineti bine de ea ca nu se gaseste usor asa ceva.Mare noroc pentru cei pasionati de ceva piperat cu stil si eleganță.De la FK natural la Reverse Cowgirl intens totul a decurs á la carte.De recomandat celor ce nu sunt slabi de inger.De revizitat-De recomandat-De lăudat. note
discret100 Reputație: 66 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 20, 2019 note stai jos ca ezti prost.ai nota 2 :)))))
mastersex Reputație: 4 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:prima oradea Oras:prima oradea Postat Noiembrie 20, 2019 stai jos ca ezti prost.ai nota 2 :))))) mersi mult
Vizitator tanyaamelia27 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 Bună dimineața vă doresc o săptămâna frumoasă dragilor!Programul meu săptămâna aceasta va fi de la: 09:00-22:00.va pup și vă aștept😘😛
mastersex Reputație: 4 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:prima oradea Oras:prima oradea Postat Decembrie 1, 2019 cand ai invatat sa scrii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum