pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Decembrie 30, 2018 " Descriere anunt Laura, noua in zonabruneta plinuta cu forme apetisante, finuta fara fite ofer masaj total domnilor generosi care stiu sa aprecieze placerea si calitatea. Poze reale 100%; Detalii suplimentare Garantat vei reveni!!! drumul taberei.Favorit" Anunt: https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-laura-noua-in-zona-x6XJm9#r6 5
mathis27 Reputație: 1227 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 30, 2019 Credeti-ma nimic intresant...inainte avea 50 tragerea de total...acum vad anunt cu 100 tragerea...nu merita. Am recenzat-o pe un alt nr de tel pe care il acea inainte! 4
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2019 toate beşitele au dublat tariful....si le merge.....si asta pentru ca.........EXISTA MULTI PROSI! 3
aristidemsc Reputație: -56 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Ianuarie 30, 2019 Mă, titlurile astea, plinuță, voluptoasă, dolofană, le puneți voi? Sau asa e anunțul?
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2019 Descriere anuntKarina, noua in zona La mine sau la tine, bruneta plinuta cu forme apetisante, finuta fara fite ofer masaj total domnilor generosi care stiu sa aprecieze placerea si calitatea. Poze reale 100% Laura sau Karina :))) plm, BRUNETA PLINUTA scrie clar in ambele anunturi. cu forme apetisante :) tate si buci gigante :))
pidsadera Reputație: 41577 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Ianuarie 31, 2019 Mă, titlurile astea, plinuță, voluptoasă, dolofană, le puneți voi? Sau asa e anunțul?preiau din anunt cuvintele cheie daca sunt prezente 16
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 6, 2019 Loc noua vis a vis de Park Lake...50 cu 120
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum