Sari la conținut

-nr editat-

catalin43

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Am sunat la dsoara si spune ca vrea sa i se stearga nr de aici fiindca nu vrea sal faca public, dar ca profilul de pe simpatie e valabil. tarife sau daca practica sau nu, nu mia raspuns deci totul e confuz

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

nr de telefon a fost sters de la titlul, el nu apare nicaieri pe google si domnisoara nu si-a dat acordul sa fie postat public!

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Domnisoara cere poza clientului daca vorbesti cu ea pe net sau daca o suni vrea sa stie exact de unde ai numarul si cine te recomanda. Parerea mea ca cererea pozei e complet deplasata, deoarece nu prea sunt clienti fara obligatii care sa riste trimiterea unei poze pe net catre o necunoscuta. Ea nu isi expune fata dar noi mai fraieri sa ii trimitem o poza sa faca ce vrea cu ea.

• Oras:londra
  • Oras:londra
Postat

cum ati reusit sa luati legatura cu tipa vreau si eu sa vb cu ea. pe messenger la telefon sau oricum se poate

astept mesaj si pe privat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare