Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator rebel_
Reputație: 0

In pizda cu botul te mai primeste dupa ce i-ai dat 7,5 la corp!!! :laugh2 

Daca nu-i place nu ma mai primeste dar nu o sa mint frumos de dragul de a avea "intrare" la ea pe viitor. Apropo, bagi su o recenzie daca tot o cunosti pe Bianca atat de bine?

Link spre comentariu
  • Oras:friends
  • Oras:friends

In pizda cu botul te mai primeste dupa ce i-ai dat 7,5 la corp!!! :laugh2 

Pe el da, il primeste.Pe altii nu.

Frate, greu mai merge photoshopatul asta la unii !!!

https://ft.imgsniper.com/r/ss_4cd91a7eb1b1767b2294d4727696fef11437563681/img_120x120.gif

Asa cum este e tocmai buna.

"Of ce ma oftic atunci cand vad ca toata lumea o fute numai eu nu!!!"

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

BENGOS, esti un trepăduş de magaruş, lasă fata in pace ... tu oi avea greutatea perfecta !? Fiecare avem puncte forte si parti mai putin bune ...

Vreau si eu sa o vizitez si dau numai de tine pe topicul ei, eşti ca râia, de ceva timp incoace !

Link spre comentariu
Vizitator rebel_

Referitor la notarea mea, i-am dat 7,5 fratilor nu 5 in conditiile in care celor mai mari bunaciuni de pe forum le-am acordat 9,5 asa ca nu mai sariti de cur in sus aiurea.

Vreau si eu sa o vizitez si dau numai de tine pe topicul ei, eşti ca râia, de ceva timp incoace !

Mergi ca merita, fata chiar stie cum sa te faci sa te simti bine. Recomand sa alegi varianta de 2h/300ron pt ca timpul trece foarte repede in compania ei.

Link spre comentariu
  • Oras:.....
  • Oras:.....

Referitor la notarea mea, i-am dat 7,5 fratilor nu 5 in conditiile in care celor mai mari bunaciuni de pe forum le-am acordat 9,5 asa ca nu mai sariti de cur in sus aiurea.

bai rebel sarac... ma pis pe tine 

te duci la Bianca si ii dai 7.5 la corp si 9,5  la fata

fata nu face parte din corp???????

iesi de-te -n pula mea de prost?!

ps .mai baga un minus.

sa vezi ce muie iti da legolas cand te prinde.....

Link spre comentariu
  • Oras:----

Mergi ca merita, fata chiar stie cum sa te faci sa te simti bine. Recomand sa alegi varianta de 2h/300ron pt ca timpul trece foarte repede in compania ei.

ma intereseza cum arata, deci ultimele poze ar fi actuale sa inteleg nu? eu deobicei merg pe mana ta, vreau sa merg zilele astea si nu stiu ce sa aleg "adela bini di tot" dar problema e ca acolo oralul este numai protejat sau bianca

Link spre comentariu
Vizitator rebel_

ma intereseza cum arata, deci ultimele poze ar fi actuale sa inteleg nu? eu deobicei merg pe mana ta, vreau sa merg zilele astea si nu stiu ce sa aleg "adela bini di tot" dar problema e ca acolo oralul este numai protejat sau bianca

Da, ultimele poze sunt actuale, nu o sa mai comentez nimic legat de fizicul fetei pentru a nu fi interpretat aiurea insa pot sa0ti spun ca am avut o erectie foarte strong in prezenta ei pe toata durata actului pe care nu cred ca aveam cum s-o mimez(trage singur concluziile). 

Referitor la comparatia cu Adela, nu cred ca e de bun simt sa ne aventuram in astfel de discutii pe threadurile fetelor asa ca poti sa-mi trimiti un pm pt. detalii.

Link spre comentariu

Da, ultimele poze sunt actuale, nu o sa mai comentez nimic legat de fizicul fetei pentru a nu fi interpretat aiurea insa pot sa0ti spun ca am avut o erectie foarte strong in prezenta ei pe toata durata actului pe care nu cred ca aveam cum s-o mimez(trage singur concluziile). 

Referitor la comparatia cu Adela, nu cred ca e de bun simt sa ne aventuram in astfel de discutii pe threadurile fetelor asa ca poti sa-mi trimiti un pm pt. detalii.

ok, ai dreptate, dar nu am PM sa te contactez si alta solutie nu aveam, "no offance" pentru topicul biancai

Link spre comentariu
Vizitator rebel_

Prefer sa nu intru in detalii avand in vedere ca tocmai am fost azi la Adela si sunt inca sub influenta orgasmului :) insa lucrurile sunt cat se poate de simple in opinia mea. Adela este cea mai atragatoare femeie intalnita de mine in bransa asta, pe de alta parte Bianca ofera cel mai bun GFE si face oralul neprotejat. La normal sunt cam la egalitate asa ca depinde de tine ce alegere favi in functiebdebce cauti. Eu ti-as recomanda sa le vizitezi pe amandoua pt ca viata e scurta :)

Link spre comentariu

Prefer sa nu intru in detalii avand in vedere ca tocmai am fost azi la Adela si sunt inca sub influenta orgasmului :) insa lucrurile sunt cat se poate de simple in opinia mea. Adela este cea mai atragatoare femeie intalnita de mine in bransa asta, pe de alta parte Bianca ofera cel mai bun GFE si face oralul neprotejat. La normal sunt cam la egalitate asa ca depinde de tine ce alegere favi in functiebdebce cauti. Eu ti-as recomanda sa le vizitezi pe amandoua pt ca viata e scurta :)

pana sa vad raspusul tau am facut programare pentru miercuri la adela ca era pe lista de ceva timp din vremea cand facea oral neprotejat :( singurul lucru asta nu prea imi place dar am zis sa incerc, cred ca o sa sun maine si la bianca sa fac o programare :) o mai am in plan si pe alexandra 31 si e greu cu decizia dar sper sa ajung la toate, deja am doua programari roxy19 si adela

Link spre comentariu
Vizitator rebel_

In urma ultimelor discutii de pe forum si sub povara grea a unei datorii morale pe care o simteam fata de Bianca am ajuns ieri la ea ca sa punem la punct cateva aspecte ale discutiei care au denaturat grav pe topicul fetei saptamana trecuta si bineinteles sa mai profit putin de companiei ei si de apa calda gratuita:0 Notele raman nescimbate de le prima recenzie(oral neprotejat foarte bun, best GFE in town), am regasit aceeasi fata super-lipicioasa si foarte naturala atat in discutii cat si in timpul actului, actiunea a fost una clasica cu oral neprotejat, 69 si cateva pozitii la normal, finalizare pe sanii fetei dupa un oral mai hard din partea ei.  

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...