Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna ziua domnilor!!Poze noi pentru voi!Serviciile si preturile raman cele din semnatura!Pupici!!!

post-137916-0-34235600-1455800564_thumb.jpg

post-137916-0-78050900-1455800570_thumb.jpg

• Like 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa, barem aici sa fii promta, ca la purtator... inca mai astept si mai sper!         :rax2  

Multumesc pt. poze!             :clapp

Vizitator
Postat

Buna Bianca!           :hihat                                                                                                                                                                                        Astazi o zi remarcabila  de 1 Martie, ziua celei mai iubite si delicate fiinte, femeia!                                                                                       Pana se iveste ocazia sa ajung cu ... martisorul la tine  ( daca-mi prmiti sa -ti urez aici )                                                                              O primavara cu mult soare in suflet si sa te bucuri de tot ce e frumos in jurul tau!             :ellao                                                                                                                                                 La Multi Ani!         :2808.gif    

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Bianca!           :hihat                                                                                                                                                                                        Astazi o zi remarcabila  de 1 Martie, ziua celei mai iubite si delicate fiinte, femeia!                                                                                       Pana se iveste ocazia sa ajung cu ... martisorul la tine  ( daca-mi prmiti sa -ti urez aici )                                                                              O primavara cu mult soare in suflet si sa te bucuri de tot ce e frumos in jurul tau!             :ellao                                                                                                                                                 La Multi Ani!         :2808.gif

Si eu credeam ca ziua femeii e pe 8 martie.Am imbatranit degeaba...

Vizitator
Postat

Da bunicule ai dreptate!     Merci de atentionare,  nu stiam     :slap2  de ce persoana in cauza nu are reactie!  ( meriti o bere )            :138x     M-am exprimat gresit cu 1 Martie ziua femeilor,     aici trebuia scris, 1 Martie ziua fetitelor...                                                                       Am fost luat de val ca 8 Martie e ziua mamelor,   eu nu stiu ca Bianca sa aiba bebe...                  :laugh2                                                         Avand in vedere faptul ca Bianca e o fata  exceptionala, cu multa personalitate,  spun simplu, RESPECT Bianca, respect persoanele de ,,afaceri'' legat de jobul D-rei !        :hihat                                                                                                                                                     Zi buna tuturor !             ... +  40 de pahare pt. barbati   

Postat

Hello

In urmatoarea perioada nu voi avea un program stabil, asa ca voi anunta in fiecare zi daca lucrez si intervalul orar.

Astazi ma gasiti intre 14 si 19.

Seviciile si tarifele sunt aceleasi din semnatura!

Pupici 

Vizitator
Postat

Merci mult pt. sms. ! Aveam nevoie de asa ceva...                                                                                                                                       Parfum de femeie !           :hihat                                                                                                                                                                              Sa fii iubita!  

Postat

Hello!De astazi si pana vineri sunt la birou intre orele 13-19!P.S. Cu placere bustean...pupic!

Postat

Raspund.....nu imi plac vibratiile....artificiale!Astazi sunt la birou intre 15-19.Pupici!

• Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Pai ei ii spui tu mai prichindele sa scada la pret?Tu ai vazut-o cat este de frumoasa?Du-te si tu la alea de la top si zi-le sa scada ca juma` din ele sint niste nashparlii si unele au preturi si de cate 200 lei pe finalizare!

• Like 1
Vizitator albertosiculus
Postat

Buna ziua Domnilor

Acum cateva zile am vizitat-o pe Bianca. Programarea a fost facuta cu o zi inainte prin SMS si confirmata cu 30 minute inaite de intalnire.

La telefon, prima impresie a fost foarte buna. Am avut impresia ca vorbesc cu o prietena veche.

La ora stabilita am ajuns la locul indicat, de unde Bianca m-a dirijat spre locatie. Am vazut pozele si am citit cateva recenzii , deci stiam cam la ce sa ma astept.

Bianca in ciuda celor cateva kg in plus, este o persoana foarte frumoasa cu un corp atragator, care te incita la nebunii.

In prima faza am avut parte de o sesiune in care am schimbat cateva idei si ne-am acomodat unul cu altul. Dupa ce am epuizat tolba cu povesti, am primit un prosop si papuci ca sa pot sa-mi fac igienizarea. Apreciez faptul ca si Bianca a trecut pe la baie ca sa se improspateze.

La intoarcerea de la baie , Bianca era mai sexy si mai provocatoare, fapt ceea ce ma incitat la actiune. Sarutarile, magaierile si actiunile pline de tandrete m-au condus la pasarica dulce a Biancai. Actiunea a continuat cu un oral foarte, foarte placut, dupa care am continuat in pozitia misionarului care-mi permitea sa abuzez de buzele domnisarei. Finalul a fost in doggy style .

Bianca a fost draguta si mi-a oferit si un masaj relaxant, timp in care am vorbit verzi si uscate, povesti care au continuat pana la finalul programului.

Note:

Locatie- 10 - garsoniera frumusica, curata si dotata 

Aspect general - 9 - o bruneta frumusica foc,cu piele fina , sanisori senzuali . Are 2-3 kg in plus dar nimic deranjant. Din punctul meu de vedere pozele o dezavantajeaza.

Oral  - 9 - chiar daca a fost protejat ( la cererea mea ), a fost foarte bine executat. Mi-a placut foarte mult modul in care au fost tratate outele.

Normal - 9,5 - prezenta si implicata. 

GFE - 10 - o prezenta placuta, o adevarata prietena

FK - 10  - nimic de comentat - ca la carte

Cadou 300/2 ore

Recomandare - daca vrei o intalnire cu o adevarata prietena, cu care poti sa povestesti si de la care poti sa obtii momente extrem de placute, atunci DA

• Like 11
Vizitator
Postat

Sarumana pentru poze, reflecta realitatea!  Abia astept sa vin pentru  ,,savarina'' 

Vizitator
Postat

Program de vizita, te rog!      :kissing2    .      :hihat

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...