diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 Am dat acel mesaj sub forma de recunostinta in caz ca nu intelegi .....
papacioaca Reputație: 428 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Octombrie 8, 2017 Lasanevinocudovezi
inkaddict Reputație: 153 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2017 Maruta mai lipseste de aici ...
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 Aaaaaa si inca cv .... Este extrem de usor sa faci rau cuiva in ziua de azi, Dar problema nu se pune asa ,aici este vorba de mult mai mult de inselatori de minciuni ba mai mult de un COPIL. Tatii cei care au famili inteleg bine problema.Vi platesti iti faci nevoile si pleci acasa la cei dragi. Va intreb omeneste voi ce ati face ......??? Nu a fost vorba de razbunare aici ci de precautizm informare. Respect acelor personae care gandesc si stiu sa vada problema.Seara buna
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 offff ce nu intelegi ...? Eu am avut nevoie de dovezi nu invers. A si dovezi vezi ca ai sus adresa nume nr de telefon. voi ati platito pt service nu eu.... ar trebui sa o recunoasteti
papacioaca Reputație: 428 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Octombrie 8, 2017 lasanecuvraja no answer...
papacioaca Reputație: 428 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Octombrie 8, 2017 offff ce nu intelegi ...?
izaiza212 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 Buna seara!Eu sunt fata insarcinata de care se vorbeste.Nu credeam vreodata ca se va ajunge aici,dar se pare ca in viata nu se stie niciodata ce se va intampla!Am ales sa scriu aici pentru ca situatia este grava,nu este un joc...este vorba de mine de copilu meu si de familia mea.Vreau sa va spun adevarul....adevarul meu.Am avut o relatie cu acest baiat,l am iubit deaceea din aceasta relatie a rezultat o sarcina,o sarcina care nu a fost o "intamplare",o sarcina pe care si el si eu intradevar ne am dorit o..dar din ce vad ca scrie singura lui grija este sa nu il dau in judecata pt paternitate....Din punctul meu de vedere a fost o relatie serioasa,noi doi locuind impreuna pana acum 2 luni si ceva cand in urma mai multor agresiuni fizice dar si multe agresiuni morale am decis ca pt mine si copil e mai bine sa plec!De 2 luni de cand ne am despartit nu sa pus problema vreodata ca eu sa il amenint,santajez sau sa i cer ceva...nici nu aveam ce sa cer.....am vrut decat sa fiu linistita sa imi vad de sarcina.Nu vreau sa l acuz de mai multe sau sa ii dau nume adresa sau nr de tel pt ca orice ar face este tatal copilului meu...daca ii fac lui rau...ii fac defapt copilului...Saptamana asta a facut foarte mult...prea mult...a trimis aceasta pagina prieteniilor mei,rudelor si parintiilor mei.Din cauza acestor lucruri facute la adresa familiei mele,tatal meu a avut nevoie de ingrijire medicala,iar eu de un cerclaj de urgenta pentru a nu pierde sarcina!Incep sa cred ca totul a fost facut pt acest lucru,pt ca eu sa pierd sarcina pentru ca stia ca am probleme.Repet nu i am cerut vreodata nimic,din contra de nenumarate randuri i am cerut sa uite de mine si de copil.Am fost amenintata,haituita,umilita intr o perioada care trebuia sa fie una frumoasa....Nu am nici un drept sa cer asta,dar o rog pe Bianca daca vede acest mesaj sa ma contacteze pe [email protected] crede ca ma poate ajuta intr un fel..Nu stiu ce sa mai zic.Am vrut decat sa mi spun povestea si atata tot fara sa deranjez pe cineva!
papacioaca Reputație: 428 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Octombrie 8, 2017 Am dat acel mesaj sub forma de recunostinta in caz ca nu intelegi .....Fii atent , am vb cu Bianca si mi-a spus ca te-a lasat din siplu motiv......1 nu erai bun la pat.2 ai pula mica. Tu esti de vina!!!
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 alooooooooooo domisoara savu doris de ce mintiti cine vrea sa va faca rau.......??? Cand dumneavoastra doriti asta de ce va folostiti de barbate ii mintiti .... hai inteleg practicati meseria asta pt bani nu va ajung bani primiti vrei mai multi asta este bumul de tretragere din meserie sa strangeti indeajuns sa traiti din pensie alimentara. D ce veniti cu tragedi de ce nu recunoasteti ....??? rogi pe care Bianca ....??? pe cine vrei sa pacalesti adevarul va iesi la suprafata
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 Aiiii de plm... cum se numeste telenovela ca am ratat genericul? https://i.imgur.com/5UQ6iXe.gif
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 uitati poza cu prietenul meu si cu ia pe acest profil spunetimi voi mie ca nu este ea cea care vati dus la ia ...... cea gravida ....... ea este Bianca domnilor si vine cu povesti triste ca sa indupce si sa faca ea ce stie cel mai bine
catbog1 Reputație: 120 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2017 uitati poza cu prietenul meu si cu ia pe acest profil spunetimi voi mie ca nu este ea cea care vati dus la ia ...... cea gravida ....... ea este Bianca domnilor si vine cu povesti triste ca sa indupce si sa faca ea ce stie cel mai bineBianca hot este însărcinată?
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 pune o poza cu tine si cu acel barbat care esti tu insarcinata ca eu am pus poze cu tine si cu el de unde aveam eu poze cu tine....??? .... confirma ce zici ca sa ai tu problem ....... ce probleme....??? ai fost agresata hartuita batuta ...... nu sa facacut lumina ce esti tu si ce vrei sa faci. o sa pun poze cu tine ca membri sa inteleaga ca este adevarat tot ce am zis si ca esti o escroaca si o sarlatana.ca incerci sa ditrugi vieti. Aaaaaaaaaa pshihologic vorbind ce a ajuns mai exact familiei si ce putea sa le faca rau si lor si tie daca nu erai tu in poze .. deci tocmai ai confirmat niste chesti
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 uitati poza cu prietenul meu si cu ia pe acest profil spunetimi voi mie ca nu este ea cea care vati dus la ia ...... cea gravida ....... ea este Bianca domnilor si vine cu povesti triste ca sa indupce si sa faca ea ce stie cel mai bine Seamana dar nu rasare, am fost la ea si iti spun sigur ca nu ea in poza, nu stiu ce kkt incerci sa mananci pe-aici cu postarile astea..
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 da din cate se pare a vrut sa se puna la casa ei nu a rusit si acum vrea sa traiasca bine mersi pe o pensie alimentara bine asta pana dupa sarcina presupun priveste poza de la profil si ai sa vezi ca easte
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 Pisic, topicul asta trebuie arhivat. ..http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/tongue.png
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 stai ca pun alta poza ))) poate o recunosti )))
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 ia vezi ea este.....??? bine nu am poze dezbracata scz ...
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 deci domnulor ce vreau sa va spun ca nu mint cu absolut nimic.....
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 ok este problema ei de ce a practicat aceasta meserie nu ne priveste pe nici unul dintre noi idea este ca aceasta femeie vrea sa faca rau cuiva care nu merita si de ce sa o lasam sa faca lucrul asta putea sa fiti voi victim ce ati fi facut .... eu vreu decat sa ajut ca aceasta individa sa nu isi duca planul la bun sfarsit
izaiza212 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 Astea sunt mesaje...intre mine si cel pe care eu vreau sa l "distrug"....repet pana mor...nu vreau si nu am vrut nimic de la acest om...nu sa imi recunoasca copilu nu bani nu nimic...judecati voi...eu ma retrag pentru ca pur si simplu nu mai pot...si trebuie sa am parte de liniste pt a avea un copil linistit!Va urez o seara frumoasa incontinuare si imi cer scuze totusi in numele lui...Dragul meu...se pare ca scandalul nostru nu mai este nici pe wapp nici prin mesaje pt ca acolo a incetat cand tu mi ai zis ca dispari si ma lasi in pace!...dar ai prins o placere sa scri aici...scrie aici cat vrei...de mine nu vei mai auzi nimic din momentu asta!
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 scumpa doamna nu stiu ce incerci tu sa faci aici conversati pot arata si eu dar de ce sa arat nicte conversati false demonstreaza dupa cum vezi eu vin cu poze cu fapte concrete nu cu ce ai putea sa vorbesti tu cu un prieten si sa postezi. ce ai aratat tu o conversatie intre tine si cine .....???? eu demonstrez ce zic nu aberati pune ceva palpabil nu coversati inutile
diana 36 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 bai oameni buni uitativa la fata lu asta si spuneti voie ce va inspira...... dar fiti sinceri..... va rog pare un om care ar actiona legal..... daca vroia sa faca rau mai apela la acest site .... va intreb si eu pe voi ..... deci demonstrez inca odata ca ce arati tu este infirm si lipsit de cauza convesati dastea pot adauga cu zecine. apropo daca nu esti tu Bianca de ce tot postezi de ce tot adaugi care este treaba ta in toata povestea asta ))) ce vrei tu sa faci defapt eu vin cu fapte concrete tu vi cu speculati cu conversati intre tine si tu sti cine demonstrand ce .....??? a ca nu vrei pensie ......??? stai ca nu se leaga ori nu esti Bianca ori esti .... fane si pe noi toti sa intelegem .....
Postări Recomandate