bruguera Reputație: 32 Postat Aprilie 24, 2013 Postat Aprilie 24, 2013 Esti stresat? Atunci te astept la mine pt a-ti da doza zilnica de energie, masaj de relaxare, oral neprotejat cu finalizare, sex normal in pozitia dorita de tine, sarutari, atingeri fierbinti, D. TabereiPozele sunt ale ei, dar e un pic mai slaba acumLocatia: Vizavi de Azzuro - in locul cunoscut foarte bine de baietii care frecventeaza zona.Pret: 70 numaru' . 150 ora (n-am intrebat de anal)Femeia: e frumusica. E vorbareata. Formele sunt frumusele. Curata. Selectiva, din ce mi-am dat seama. Usor accent de Giulesti, dar nu atat cat sa deranjeze. Nu vorbeste in dezacorduri (are si pula pretentiile ei)Masaj: nu mi-a oferit. Nici n-am intrebatSarutari: Nu mi-a oferit. Nici n-am intrebatOral: Mediocru. Multa mana. Desi am inghinalu' facut ca la carte si is si barbat misto. Nota 6. A luat de trecere ca mai baga voce si face fara caciula.Normal: Misto, ca arata bine, se misca bine deasupra si geme. Fals, da' geme. Accepta pozitii. Si, mai ales, e stramta. Normal cu ea deasupra 8. Cu ea dedesupt 7Locatia: Aici is ceva lucruri care lasa de dorit. Fara prea multe detalii, baia e nasoala, prosopul e vechi, cearceaf pe pat nu exista. Sper sa rezolve problemele astea pt ca e pacat de marfa oferita.Colega: mai are o colega pe care n-am reusit s-o vadTotal: a fost relaxant. Am plecat cu un sentiment bun.As recomanda unui prieten? Da. Is partide mai bune la 150/h, dar daca ar fi in zona i-as zice ca poate sa se duca.M-as mai intoarce? Probabil ca da 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum