thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 6, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Costa sa-ti spun. Vezi mai sus, la ruby Bine, asa stiu si io (presupun ca dai quote de fiecare data si stergi tot restul, in afara frazei careia vrei sa-i raspunzi) da' mi se pare ca si cum te-ai scarpina cu piciorul stang dupa urechea dreapta :), e incomod, n-ai mereu atata timp sa formatezi postu'... niciodata n-am inteles de ce de la un moment dat n-a mai functionat simplu si elegant, cum mergea inainte - 2 x Enter in locu' unde voiai... P.S. Neatza :) P.P.S. Miskine, vii la un café? Hai c-am asteptat pan' la 6, sa nu zici ca-i 5 :laugh2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Postat Ianuarie 6, 2019 Bine, asa stiu si io (presupun ca dai quote de fiecare data si stergi tot restul, in afara frazei careia vrei sa-i raspunzi) da' mi se pare ca si cum te-ai scarpina cu piciorul stang dupa urechea dreapta :), e incomod, n-ai mereu atata timp sa formatezi postu'... niciodata n-am inteles de ce de la un moment dat n-a mai functionat simplu si elegant, cum mergea inainte - 2 x Enter in locu' unde voiai... P.S. Neatza :) P.P.S. Miskine, vii la un café? Hai c-am asteptat pan' la 6, sa nu zici ca-i 5 :laugh2 Bine.Hai ca iti spun. Nu mai trebuie sa apesi Enter de doua ori.Apesi simultan ambele taste Enter, si cea de la litere, si cea de la cifre.
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 6, 2019 Bine.Hai ca iti spun. Nu mai trebuie sa apesi Enter de doua ori.Apesi simultan ambele taste Enter, si cea de la litere, si cea de la cifre. Uff... la fix! M-ai salvat! Tocmai ma luptam cu mine insumi; nu gaseam curajul necesar sa incerc metoda ailalta, cu destu-n k00r... :) (Mare hacker, sarlatanu' asta - parca vad ca are ceva workaround si pentru aia cu notificarile la conturi noi, da' o tine pentru el. Las' ca le zic io lu' Xoxo si Amadei...) :laugh2
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Postat Ianuarie 6, 2019 Uff... la fix! M-ai salvat! Tocmai ma luptam cu mine insumi; nu gaseam curajul necesar sa incerc metoda ailalta, cu destu-n k00r... :) (Mare hacker, sarlatanu' asta - parca vad ca are ceva workaround si pentru aia cu notificarile la conturi noi, da' o tine pentru el. Las' ca le zic io lu' Xoxo si Amadei...) :laugh2 Sa-mi spui ce? :)Eu ti-am dat raspunsul, doar ca tu te distrezi cu degetul in koor. ;)
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Postat Ianuarie 6, 2019 (Mare hacker, sarlatanu' asta - parca vad ca are ceva workaround si pentru aia cu notificarile la conturi noi, da' o tine pentru el. Las' ca le zic io lu' Xoxo si Amadei...) :laugh2 Normal ca am. Faci ca mine.
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 6, 2019 Normal ca am. Faci ca mine. Eu nu am problema respectiva, am facut ca-n print screenu' ala acum 6 ani cand mi-am facut contu', si de atunci imi merge :)Amada si Xoxo zic ca, desi au pus bifele cum trebuie, tot nu primesc notificari. S-ar putea sa fie o "chestie" la conturile nou create... Sa-mi spui ce? :)Eu ti-am dat raspunsul, doar ca tu te distrezi cu degetul in koor. ;) Glumeam cu Oly, nu te enerva ca nu facea nimeni misto de tine :)Raspunsul la faza cu split quote, degeaba mi l-ai dat... eu daca dau enter de coishpe ori, nu face decat sa se duca cu coishpe randuri in jos, fix ca intr-un document word, nu imparte in doua citatul ca sa pot raspunde la doua alineate diferite.Merge cum zice Oly, sa dai quote de "n" ori si dupa aia "fasonezi" fiecare citat stergand tot cu exceptia fazei la care vrei sa raspunzi... dar mi se pare al dracului de incomod. E ca si cu notificarile, voi stiti ca aveti bifele puse corect, dar lumea va suspecteaza ca nu, si ca de aia nu va intra... :) Hai, ca am cacarisit si topicu' asta :blushing2 si tot nu se stie daca D-ra a reusit sa-si recupereze parola sau nu... 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Postat Ianuarie 6, 2019 Eu nu am problema respectiva, am facut ca-n print screenu' ala acum 6 ani cand mi-am facut contu', si de atunci imi merge :)Amada si Xoxo zic ca, desi au pus bifele cum trebuie, tot nu primesc notificari. S-ar putea sa fie o "chestie" la conturile nou create... Glumeam cu Oly, nu te enerva ca nu facea nimeni misto de tine :)Raspunsul la faza cu split quote, degeaba mi l-ai dat... eu daca dau enter de coishpe ori, nu face decat sa se duca cu coishpe randuri in jos, fix ca intr-un document word, nu imparte in doua citatul ca sa pot raspunde la doua alineate diferite.Merge cum zice Oly, sa dai quote de "n" ori si dupa aia "fasonezi" fiecare citat stergand tot cu exceptia fazei la care vrei sa raspunzi... dar mi se pare al dracului de incomod. E ca si cu notificarile, voi stiti ca aveti bifele puse corect, dar lumea va suspecteaza ca nu, si ca de aia nu va intra... :) Hai, ca am cacarisit si topicu' asta :blushing2 si tot nu se stie daca D-ra a reusit sa-si recupereze parola sau nu... Pisic, stii ca in trecut am discutat mai multe despre calculatoare...Tu si altii ati tot scris balarii pana am gasit singura raspunsul.Crezi ca nu sunt capabila sa-mi bifez niste notificari? Intreb de curiozitate.Daca iti amintesti, conturile galbene aratau la fel ca celelalte, acum toate au acele sageti la user name... TOATE!Primesc notificari la topicuri urmarite, asa vad daca s-a mai postat unde am scris, nu primesc raspunsul la postare.L-am la perpulis pe Pisi, dar face ca ploua.Tasta Enter nu a impartit vreodata citatul in 2, este pentru editare in citat.
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 6, 2019 Daca iti amintesti, conturile galbene aratau la fel ca celelalte, acum toate au acele sageti la user name... TOATE!Primesc notificari la topicuri urmarite, asa vad daca s-a mai postat unde am scris, nu primesc raspunsul la postare.L-am la perpulis pe Pisi, dar face ca ploua. Pai fix aia e si problema lui xoxo, dac-am inteles corect. Eu personal va cred ca aveti totul setat OK... Tasta Enter nu a impartit vreodata citatul in 2, este pentru editare in citat. ...doar ca aici, cu drag si cu respect, te contrazic si tre' sa ma crezi si tu cum te cred si io :) Faza pe care am facut-o aici, acum am facut-o prin metoda lui Oly: am dat quote de 2 ori si am sters din fiecare totul mai putin fraza careia vreau sa-i raspund. Ei, pana la o vreme, chestia asta functiona daca puneam cursorul unde voiam sa impart citatu' in 2, si pur si simplu dadeam de doua ori Enter. Absolut sigur, garantat, 100%, mi-o tai jos si o dau la ratze daca nu-i cum zic eu :) Stiu, pentru ca foloseam relativ frecvent chestia. In fine, o deraiat discutia, scuzele mele, da-i pace :laugh2 Iar aia cu sagetile ce incadreaza unele username-uri, sincer am observat-o si eu dar... habar n-am la ce se refera :blushing2
blueydmind Reputație: -27 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Ianuarie 6, 2019 Dom'le, sincer, despre asta... (inca) nu stiu sigur ce sa zic.Faza e-n felul urmator: dupa aproape 10 (zece) ani de Chrome, in ultima vreme am inceput (si eu, ca si altii, dupa cum am mai citit) sa am senzatia ca are prostul obicei de a consuma cam multe resurse - ma refer la memorie/RAM.Amu'-i drept ca n-am prea avut termen de comparatie - fiind utilizator asa de fidel (99%, as zice), mi-e greu sa ma decid daca baiu' e din Chrome, sau pur si simplu cerintele site-urilor au evoluat de asa natura in ultimii ani, incat orice browser ajunge sa sufere de asta.Drept pentru care, am zis sa incerc si altceva - ca atare, de la o vreme-ncoace (nu de foarte mult timp), "ma dau" cu Firefox... inca nu m-am decis cu privire la portiunea subliniata mai sus. Dar, om vedea :) Cu toate astea, sugestiile din restul postarii tale (motane, baga-ti-ai... coada in ce faci pe acolo, ca nu mai merge sa imparti citatul in mai multe paragrafe, carora sa le raspunzi pe rand...)... nu suna rau deloc, sunt bune de retinut :) :beex2ce sa va fac ba daca sunteti saraki si nu aveti DELL XPS ultima generatie. 3000 da euro a costa. mai bine luam un BMW ursuletz.am resurse de imi deschid cloud virtualizat in el. 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Postat Ianuarie 6, 2019 ce sa va fac ba daca sunteti saraki si nu aveti DELL XPS ultima generatie. 3000 da euro a costa. mai bine luam un BMW ursuletz.am resurse de imi deschid cloud virtualizat in el. Altul! :slap2 Schimb procesorul si placa RAM, apoi fac pipi pe dell-ul tau! :rax2 :laugh2 Pai fix aia e si problema lui xoxo, dac-am inteles corect. Eu personal va cred ca aveti totul setat OK... ...doar ca aici, cu drag si cu respect, te contrazic si tre' sa ma crezi si tu cum te cred si io :) Faza pe care am facut-o aici, acum am facut-o prin metoda lui Oly: am dat quote de 2 ori si am sters din fiecare totul mai putin fraza careia vreau sa-i raspund. Ei, pana la o vreme, chestia asta functiona daca puneam cursorul unde voiam sa impart citatu' in 2, si pur si simplu dadeam de doua ori Enter. Absolut sigur, garantat, 100%, mi-o tai jos si o dau la ratze daca nu-i cum zic eu :) Stiu, pentru ca foloseam relativ frecvent chestia. In fine, o deraiat discutia, scuzele mele, da-i pace :laugh2 Iar aia cu sagetile ce incadreaza unele username-uri, sincer am observat-o si eu dar... habar n-am la ce se refera :blushing2 Deci dai click in citat, apesi tasta Enter si el se imparte in 2? Curios imi este cum ceilalti editau in citat. Nu am fost numai eu si Xoxo, faptul ca ma tot bagi cu el in oala nu-mi pica bine. Au fost destui care au spus ca este o problema la conturile noi, dar nu i-ai bagat in seama.
blueydmind Reputație: -27 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Ianuarie 6, 2019 Lasa-l pe Pisicuts ca asta nu te ajuta decat daca faci anal cu el :laugh2 :laugh2 , sau pentru 300 de euro :laugh2 ( Nu doar pentru tine ) Urmeaza pasii intocmai : 1. Deschide brovserul si apasa pe punctuletele alea 3 din dreapta sus, dupa care apesi, din fereastra care se deschide pe "setari". 1si2.jpg 2. De acolo alegi sectiunea "parole", exact asa cum se vede in imagine. 3.jpg 3. Urmatoarea miscare este sa apesi pe "ochisorul" din dreapta site-ului nimfomane, si, ca prin minune, apare parola pe care ai aleso tu la inceput :), dupa cum se vede in imagine. 4.jpghahahaha... pun pariu ca la contul ala cu parola de 6 caractere e o clona de a lu' paraschiva draCostea mea :Xca nu poate memora ea mai mult de 6 cifre... :))))))))
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Postat Ianuarie 6, 2019 Ai pierdut pariul. PS.Pentru linistea ta...11 litere, fara cifre :laugh2
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 6, 2019 ce sa va fac ba daca sunteti saraki si nu aveti DELL XPS ultima generatie. 3000 da euro a costa. mai bine luam un BMW ursuletz. Mai bine luai 6 porci, vorba unui clasic in viata... Deci dai click in citat, apesi tasta Enter si el se imparte in 2?Curios imi este cum ceilalti editau in citat.Nu am fost numai eu si Xoxo, faptul ca ma tot bagi cu el in oala nu-mi pica bine.Au fost destui care au spus ca este o problema la conturile noi, dar nu i-ai bagat in seama. Dadeai o data Enter, se ducea restul un rand mai jos (ca in word), apoi, la a doua apasare pe Enter, citatul se "rupea" in doua si asa puteai raspunde, pe rand, la diverse pasaje. Dar nu mai merge, de... nu mai stiu cand... sa fie vreun an jumate? doi? N-am avut intentia sa te bag in aceeasi oala cu nimeni, sorry - si ai dreptate, initial n-am fost atent ca sunt mai multi cu problema, la inceput am crezut ca numa' pe Xoxo il persecuta :laugh2 Abia cand ai intrebat si tu zilele trecute am vazut ca mai sunt si altii afectati... :hihat
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Postat Ianuarie 6, 2019 Dau parole la tot cartieru' :)
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2019 LastPass e sfant ... se integreaza si cu IOS (iPhone)https://www.lastpass.com/ 3 16
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 7, 2019 Ha ha ha.. fara glume proaste ca nu.mi plac.. :-) am o gluma buna, da' e tot cu prostii...
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 7, 2019 Postat Ianuarie 7, 2019 mancaiati notificarile lu amada
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum