anonymouszzyyxx Reputație: -6 Postat Ianuarie 5, 2019 Postat Ianuarie 5, 2019 Salut, imi puteti spune care sunt cele mai profesioniste stapane/domine din Bucuresti ? sau cele mai cunoscute in domeniu...
gymy1 Reputație: 26 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Ianuarie 5, 2019 Si eu as fii curios pentru ca intentionez sa vin la o STAPINA In Bucuresti pentru o sedinta de citeva ore insa nu m am hotarit inca la cine .astept recomandati si de ce nu oferte de la STAPINE
mihaita_77 Reputație: 6 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:bucuresti , iasi Oras:bucuresti , iasi Postat Ianuarie 7, 2019
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 9, 2019 Postat Ianuarie 9, 2019 Daca scriu ceva aici presimt ca se va face razboi. 😂😂😂😂
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2019 Postat Ianuarie 9, 2019 Daca scriu ceva aici presimt ca se va face razboi. Cine te-a pus?Nu ai nimic legat de domeniu, ca majoritatea celor care tot ridica topicuri pe aici...Razboi? Nu am cu cine. Sugestia mea este sa va rezumati la ce puteti, sa domini un barbat tine de esenta cu care te nasti... Frustrarea nu compenseaza.
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 11, 2019 Postat Ianuarie 11, 2019 Cine te-a pus?Nu ai nimic legat de domeniu, ca majoritatea celor care tot ridica topicuri pe aici...Razboi? Nu am cu cine. Sugestia mea este sa va rezumati la ce puteti, sa domini un barbat tine de esenta cu care te nasti... Frustrarea nu compenseaza. Frustrare😂😂😂😂cred ca nu stiti doamna Amada cu cine aveti de-a face. Cu ceea ce am scris mai sus am facut referire strict la numele topicului "top stăpâne" in nici nu aveam de gând sa deranjez sau sa am nevoie de vreo stapana sa puna punctul pe i. Daca vreau sa scriu ceva scriu daca nu nu... Spor
rostav Reputație: 2 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 EzadaRobertaSarahKennyaSaidaMona Primele 2 sint profesioniste si costa in jur de 100e-200e am fost la ele in trecut acum ceva ani.Urmatoarele 3 sint si ele profesioniste si tot de calitate doar ca mai incepatoare si au preturi f mari de la 200e in susUltima este Domina Mona care se pricepe si ea destul de bine face asta cam de 9 ani insa a crescut si ea preturile de la 2,5 mil pe la vreo 3 3 si ceva pe sedinta,eu am fost la ea de 5 ori in decurs de 5 ani si se pricepe din ce in ce mai bine.
nicku39 Reputație: 203 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2019 EzadaRobertaSarahKennyaSaidaMona Primele 2 sint profesioniste si costa in jur de 100e-200e am fost la ele in trecut acum ceva ani.Urmatoarele 3 sint si ele profesioniste si tot de calitate doar ca mai incepatoare si au preturi f mari de la 200e in susUltima este Domina Mona care se pricepe si ea destul de bine face asta cam de 9 ani insa a crescut si ea preturile de la 2,5 mil pe la vreo 3 3 si ceva pe sedinta,eu am fost la ea de 5 ori in decurs de 5 ani si se pricepe din ce in ce mai bine.ai uita to pe Luna care e in gasca cu eZada kennya saida etc
darcick Reputație: 15 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Ianuarie 17, 2019 EzadaRobertaSarahKennyaSaidaMona Primele 2 sint profesioniste si costa in jur de 100e-200e am fost la ele in trecut acum ceva ani.Urmatoarele 3 sint si ele profesioniste si tot de calitate doar ca mai incepatoare si au preturi f mari de la 200e in susUltima este Domina Mona care se pricepe si ea destul de bine face asta cam de 9 ani insa a crescut si ea preturile de la 2,5 mil pe la vreo 3 3 si ceva pe sedinta,eu am fost la ea de 5 ori in decurs de 5 ani si se pricepe din ce in ce mai bine.Ai dreptate, pentru Ezada si Kenya garantez si eu. Ele se ridica la standarde internaţionale, însă au si preţuri aliniate cu Europa de est (Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia), ba chiar putin peste. Ele merita, insa Ezada nu cred ca mai activează (face doar filme) iar de Kenya nu am reuşit încă să dau.
carlos27 Reputație: 81 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:mures Oras:mures Postat Ianuarie 17, 2019 Hmm eu as zice.... Amanda și glamyanya the best
darcick Reputație: 15 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Ianuarie 21, 2019 Hmm eu as zice.... Amanda și glamyanya the bestSalut Carlos! Tocmai am căutat aceste nume şi sunt impresionat de GlamyAnya. Nu sunt foarte mult interesat de preţ, ci de educaţie,calitate şi modul în care arată. Poţi te rog să-mi dai un contact de-al ei? GlamyAnya pare relmente magnifică şi nu doar ca aspect.
carlos27 Reputație: 81 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:mures Oras:mures Postat Ianuarie 22, 2019 Fetlife.... Glamyanya
darcick Reputație: 15 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Ianuarie 22, 2019 Fetlife.... Glamyanya:) Am vorbit, însă GlamyAnya este din Dolj, nu din Bucureşti şi nu activează în Bucureşti.
gymy1 Reputație: 26 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Ianuarie 22, 2019 Va salut vad ca vb de Glamyanya eu nu am cont pe fetilyfe nu am auzit de ea desii sint din GORJ si merg des la craiova pentru dominare asa ca va rog sa imi lasati o modalitate de contact sau are anunturi pe undeva si promit ca revin cu o recenzie dupa ce merg la ea
carlos27 Reputație: 81 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:mures Oras:mures Postat Ianuarie 23, 2019 Doar pe fetlife... In 5 min îți faci un cont
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 O mai gasesti pe Anya si aici: http://https://iwantclips.com/store/33809/glamyanya http://https://iwantfanclub.com/timeline/glamyanya O fi ea draguta, dar e la mama dracului in Dolj, ia doar sedinte de la 3 ore in sus, si nu te lasa sa faci nimic (asta strict din profilul de FL): FetishesInto: dominating. Soft limit: ball kicking (giving). Hard limits: body worship (receiving), cuckold (giving), human ashtray (giving), humiliation (giving), watersports (giving). YMMV
adrian1999 Reputație: 6 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Da de randunica si de ruby iulia stie cineva ceva ?
gymy1 Reputație: 26 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Ianuarie 23, 2019 Nu reusesc sa imi fac cont imi pare rău va rog lasati mi o modalitate de contact. Va multumesc
clor11 Reputație: 9 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Da de randunica si de ruby iulia stie cineva ceva ?Randunica si Ruby Iulia DA BINE CU STRAPONUL!! :p LE AM INCERCAT PE AMANDOUA SAU ELE PE MINE ::)
justagigolo Reputație: -341 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2019 Salut Carlos! Tocmai am căutat aceste nume şi sunt impresionat de GlamyAnya. Nu sunt foarte mult interesat de preţ, ci de educaţie,calitate şi modul în care arată. Poţi te rog să-mi dai un contact de-al ei? GlamyAnya pare relmente magnifică şi nu doar ca aspect.daca esti interesat de educatie, o sa fii dezamagit din pacatee suficient sa le auzi vorbind in engleza... uite-o pe glamyanya https://femdomcc.org/dirty-talk-jerkkkh/53639-glamyanya-tits-no-but-youll-cum-for-my-pits.html mie mi s-a inmuiat cand a inceput sa vorbeasca...
john666 Reputație: 11 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 Ai dreptate, pentru Ezada si Kenya garantez si eu. Ele se ridica la standarde internaţionale, însă au si preţuri aliniate cu Europa de est (Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia), ba chiar putin peste. Ele merita, insa Ezada nu cred ca mai activează (face doar filme) iar de Kenya nu am reuşit încă să dau. 0729.101.873 telefon si whatup Kenya dar cere nejustificat de mult 200-250 euro.
darcick Reputație: 15 Postat Februarie 5, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Februarie 5, 2019 daca esti interesat de educatie, o sa fii dezamagit din pacatee suficient sa le auzi vorbind in engleza... uite-o pe glamyanya https://femdomcc.org/dirty-talk-jerkkkh/53639-glamyanya-tits-no-but-youll-cum-for-my-pits.html mie mi s-a inmuiat cand a inceput sa vorbeasca...Bine, nu cred că modul în care vorbeşte engleza este relevant. Poate vorbeşte mai bine franceza sau germana :) Glumesc, desigur.Până una alta am fost la Alina si nu am sa revin. Nu suntem compatibili, sa o spun asa... mai dragut.
darcick Reputație: 15 Postat Februarie 5, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Februarie 5, 2019 0729.101.873 telefon si whatup Kenya dar cere nejustificat de mult 200-250 euro.A crescut tare economia în România. Curge lapte şi miere.Nu spun că preţul ar trebui sa faca diferenta, insa cu 225 de euro ai o sedinta impecabila in Germania, sau Franta cu 150 in Spania (este acolo una din cele mai frumoase dominatoare) sau daca vrei mai ieftin, cu 100 de euro ai o sedinta fantastica in Cehia, cu vreo 75 Euro in Slovacia si Ungaria, deci despre ce vorbim aici?!Iar preturile astea sunt pentru sedinte in studiouri, ca in apartamente gasesti si preturi mai mici.În fine, eu am vrut mai mult sa vad cum stam la capitolul asta. Ma gandesc ca e loc mare de o afacere in domeniu.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 A crescut tare economia în România. Curge lapte şi miere.Nu spun că preţul ar trebui sa faca diferenta, insa cu 225 de euro ai o sedinta impecabila in Germania, sau Franta cu 150 in Spania (este acolo una din cele mai frumoase dominatoare) sau daca vrei mai ieftin, cu 100 de euro ai o sedinta fantastica in Cehia, cu vreo 75 Euro in Slovacia si Ungaria, deci despre ce vorbim aici?!Iar preturile astea sunt pentru sedinte in studiouri, ca in apartamente gasesti si preturi mai mici.În fine, eu am vrut mai mult sa vad cum stam la capitolul asta. Ma gandesc ca e loc mare de o afacere in domeniu.Te gandesti...Cu 150 in Germania, Anglia, etc poti fi dominat de o stapana superba sau un travestit care m-a socat cu felul in care arata... te lua juma de ora, ora era 250.Te gandesti... oare pentru o Stapana care se respecta ar fi Ok sa fie discutata de la nivelul in care arata pana la culoarea draperiilor din locatie?Te gandesti ca stii mai mult decat stiu ele, fiind dominatoare de atata timp...Marea majoritate sunt greu de gasit, cele cu ea in palma o fac sa iasa bani...Te gandesti ca Stapanele plec din tara pentru ca sclavii gandesc prea mult? Mai gandeste-te...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2019 *pleaca. Va plangeti ca nu avem BDSM. Cati stiu ce inseamna asta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum