Sari la conținut

Industria xxx

Postări Recomandate

Vizitator amada nu amanda
Reputație: 0

Nu am avut demult o sedinta BDSM hard, ce n-as da sa incerci sa ma apleci acum... ;)

Vezi cum ma cheama, pentru idioti ca tine am facut numele de user.

Eu am glumit, starleto, mult succes la supt pula in filme xxx! :)

O zi frumoasa!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Nelly Kent, pe YouTube, spunea exact cum sa aplici pentru un casting. Nu e complicat, e chiar simplu.

E mult mai usor pentru o femeie sa fie aleasa pentru un casting, fata de un barbat. Femeile sunt mult mai cautate in industria asta, si pe buna dreptate, pentru ca ele sunt deliciul filmelor pentru adulti. La barbati trebuie sa indeplinesti multe criterii, de la dimensiune penisului, unde cred ca 14-15 cm e o dimensiune mica pentru industria asta (mie mi se pare o dimensiune normala), si alte multe criterii.

Link spre comentariu
  • Oras:F

Buna ziua la toata lumea, tot timpul m-am intrebat cum poti ajunge actor sau actrita in filmele pentru adulti daca esti din Romania ? Care iti sunt sansele ? Sau nu ai nici o sansa ca in multe alte domenii ?

Actor: sansele sunt sa fii prieten cu unu' care e milionar si are studio. Sau sa fii milionar si sa-ti deschizi studio, undeva in Occident. 

Actrita: dai un email cu 5 poze si te-au luat la pula, pentru 100euro la inceput (ceva p-acolo...). 

In Romania nu ai absolut nici o sansa  (nici Budoar nu stiu daca mai exista). In Romania nu ai sansa nici macar sa faci sex bun: si daca platesti, si daca vrajesti, tot de ceva mai prost ca laba ai parte.  :no2 Nu vezi ca romancutelor  astora le e scarba de ele, de barbati, le e scarba de sperma, de tot ce inseamna sex cu alta persoana?! 

Link spre comentariu

Nelly Kent, pe YouTube, spunea exact cum sa aplici pentru un casting. Nu e complicat, e chiar simplu.

E mult mai usor pentru o femeie sa fie aleasa pentru un casting, fata de un barbat. Femeile sunt mult mai cautate in industria asta, si pe buna dreptate, pentru ca ele sunt deliciul filmelor pentru adulti. Pai, atunci sa faca filmele doar cu femei, da-i dreacu' de barbati! Femeile sunt cautate, dorite si platite peste tot, barbatii sunt buni doar de exploatat si exclus, daca nu sunt printisori sauditi sau alte specimene din lumea superioara. La barbati trebuie sa indeplinesti multe criterii, de la dimensiune penisului, unde cred ca 14-15 cm e o dimensiune mica pentru industria asta (mie mi se pare o dimensiune normala), si alte multe criterii.

Nu conteaza cat e pula, conteaza cum pare pula. Totul e o imagine. In general, schilozii de 1.70m si 50kg cu pufoaica uda au sanse, ca pare pula mare si sunt niste umerase impersonale purtatoare de pula. Rocco Siffredi, cu cardanu' lui cat mana de nu i-l poate lua mai nimeni la facefuck, pare ca are pula normala deoarece e ditamai talanu', de vreun 1,90m (si tot uscat e, ca daca are un pic mai lat in spate se strica tot). 

Degeaba explica X si Y cum sa..., daca n-ai unde si totul e doar bataie de joc. Si la femei, practic vii cu bani de acasa: la cat platesc astia acum (si prima filmare e gratis, vezi GGG; dup-aia "te cauta ei..."  :laugh2 sa iti dea 1500euro de la doua filmare), daca nu locuiesti in zona studioului, nu iti ies nici banii de drum. 

• Like 1
Link spre comentariu

Asta e adevarul: ne-au exploatat pizdele pana n-am mai ramas nimic din noi... Cine nu accepta sa fie un pampalau exploatat, este exclus. Daca esti miliardar, iti alegi din massa de sarace josnice si disperate si te distrezi intorcandu-le ticalosia cu dobanda (stati calmi, le place sa fie abuzate si exploatate, la "FacialAbuse" e Raiul pentru femei doar ca nu toate au curajul si taria de caracter sa recunoasca). Daca n-ai bani, poti cel putin sa spui adevarul de cate ori ai ocazia si sa le ignori in particular.  :256 

https://www.wsj.com/articles/SB10001424052702304410504575561103201543976?fbclid=IwAR05ZVExwusUvPyJs9jsyAis_FKVZva2H3o8PaaGiLof3RZe5bdOJeC8ubA 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0761207531
  • Oras:ROMANIA Bucuresti
  • Telefon: 0761207531
  • Oras:ROMANIA Bucuresti

Am dormit 12 ore! Daca stateam mai mult pe spate, plesneau rinichii in mine, mai rau ca atunci cand am ramas incotopenit cu o curva. Eram incins cu brau cu tot, da am ramas acolo, cazut la datorie, in picioare.

mă bucur nespus de mult ca ești mai bine ,aseară am crezut ca Îți dai duhul .Merg afară la zăpadă vb mai târziu pupicei
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...