Sari la conținut

Știți dacă are topic?

Postări Recomandate

• Oras:Vitan
  • Oras:Vitan
Postat

Eu am stabilit cu ea o programare de 2 ore de la 14:00 la 16:00 si cand am ajuns am sunat.o si mi-a zis la telefon ca ce fac: mai vin sau nu ca nu are timp de pierdut ii zic daa vin, pai ni am stabilit asa si imi zice ca e la trecerea de pietoni, la piata romana are locatia si o vad ca vine. Am inchis telefonul o salut intram in scara, cheama liftul si ajungem sus in casa, are un pisoi.. Si-a dat haina jos, ulterior a renuntat si la haiane e ffoarte mare BIG!! Am stat pe canapea de vorba ea intre timp isi facea o tigara si mi-a zis ca daca nu vreau sa trag si eu un fum, am zis nu si imi zice sa nu scrii pe forum ca fumez.. Mers in camera ma pun in pat ea cu telefonul in mana, ii suna telef raspunde da baby sunt disponibila dupa ora 16:00 si dupa inchide.. Si imi spune stii eu credeam ca glumesti si ca nu vii, am o programare de 30,40 min acum la ora 14:00 si ii zic pe bune chiar ai crezut ca glumesc, daca poti sa astepti afara pana termin cu clientul si iti dau eu mesaj cand poti sa urci....ii zic hai bine ca astept cu toate ca nu e corect ce faci ..ma duc in zona la o terasa beau o cafea, o apa plata si se face ora 15:00. Ii dau mesaj, nu raspunde o mai lasa dupa 10minute imi da mesaj ce faci mai esti in zona, mai vii zic da si urc. Ajung in casa O suna unul cu video pe whats.up raspunde: buna baby sunt disponibila ii da detalii dupa ce inchide telefonul imi zice:trebuie sa raspund si la telefon ca imi pierd clientii..Pe bune??? Pai eu am venit la tine ca sa raspunzi tu la telefon, daca ai luat o programare pai tine-te de ea, onoreaz-o cum trebuie.

Mera la dus venit in camera ma intind pe pat ea luandu-si telefonul langa ea cu un ochi la el cu unul incercand sa imi faca un oral si o ia si "mi-o suge" nu prea avea chef se vedea clar, cum ne cu cum finalez in gura la ea dupa se duce sa se curate dupa care vine se pune in pat si ii suna iar telefonul raspunde.. Dupa care incepe iar sa mi-o suga si toate cele.. Ma uit la ceas zic aaa mai am de stat, si imi zice duduia hai ca am alta programare dupa tine.. Pe bune?? Pai am stabilit 2 ore,da dar numai am chef.. M-am enervat, m-am imbracat si am plecat, am iesit pe usa si chem liftul si ce sa vezi iese un nene din lift care a intrat la ea :)

Nu Recomand.. Daca nu credeti mergeti si vizitati-o

Mnah, am văzut un video și nu părea rău

Postat

isi facea o tigara si mi-a zis ca daca nu vreau sa trag si eu un fum, am zis nu si imi zice sa nu scrii pe forum ca fumez..

o ia si "mi-o suge" nu prea avea chef se vedea clar, cum ne cu cum finalez in gura la ea dupa se duce sa se curate dupa care vine se pune in pat incepe iar sa mi-o suga si toate cele..

Deci de-a râsu' plânsu' :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...