arian781 Reputație: 49 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 9, 2019 Bună seara, daca merg mâine la farmacie si intreb farmacista, nu ma ajuta? Din cate stiu ar trebui sa iau, pastile flucuvomin si gel nidoflor.. ceva de genul. Cam asta se da pentru asa ceva... stiu câțiva care au avut cam acelasi lucru... pastilele acelea vindeca mai multe tipuri de infecție.. Mersi frumos de ajutor. Dacă nu se vindeca până mâine merg la farmacie. Iar în cel mai rau caz, imi pare bine ca v am cunoscut 🙂. Chiar dacă doar virtual...
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14293 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2019 Bună seara, daca merg mâine la farmacie si intreb farmacista, nu ma ajuta? Din cate stiu ar trebui sa iau, pastile flucuvomin si gel nidoflor.. ceva de genul. Cam asta se da pentru asa ceva... stiu câțiva care au avut cam acelasi lucru... pastilele acelea vindeca mai multe tipuri de infecție..Mersi frumos de ajutor. Dacă nu se vindeca până mâine merg la farmacie.Iar în cel mai rau caz, imi pare bine ca v am cunoscut . Chiar dacă doar virtual...Vezi ca pastilele se numesc flucovim. Si de regula se ia una singura, de 150 de mg. Poti sa o iei preventiv. O pastila nu are efecte adverse. Daca intr-adevar ai probleme, preferabil ar fi sa consulti medicul. Iar daca simti usturimi la urinare si chiar nu vrei sa mergi la medic, poti lua antibiotic: azitromicina sau azitrox, e acelasi lucru. Doar ca fiind antibiotic, nu prea ti-l da la farmacii decat pe baza de reteta. Ca si gel, poti folosi nidoflor sau canesten. Multa sanatate sa ai! 2
petefoxx Reputație: 233 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Bună seara, daca merg mâine la farmacie si intreb farmacista, nu ma ajuta? Din cate stiu ar trebui sa iau, pastile flucuvomin si gel nidoflor.. ceva de genul. Cam asta se da pentru asa ceva... stiu câțiva care au avut cam acelasi lucru... pastilele acelea vindeca mai multe tipuri de infecție..Mersi frumos de ajutor. Dacă nu se vindeca până mâine merg la farmacie.Iar în cel mai rau caz, imi pare bine ca v am cunoscut . Chiar dacă doar virtual... Eu in locul tau as merge la un medic, si as face analize complete.Unele boli pot sa nu mai aiba simptome dupa o vreme, dar ele raman si produc probleme mari apoi (de ex sifilis)Tratamente auto-administrate dupa ce zice unul si altul nu e o idee buna, nici pentru tine, nici pentru cele cu care te-ai / te vei mai "intalni". 1
Vizitator narnia Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Eu as sugera(cum au spus si alti mai sus) sa mergi la un doctor pentru consult si analize. Aceleasi simptome am avut si eu(puncte rosii pe cap si durere) iar dupa analize(urocultura si secretie uretrala), recomandate de urolog, mi-a iesit ca am fost infectat cu Chlamydia(o bacterie). Cu tratament cu antibiotice, prescrise de urolog, in 10 zile infestarea a trecut.Dute la un consult si vei sti exact ce probleme ai. Numai bine
tomson Reputație: 5766 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 10, 2019 da cu betadina pe bubita , dc nu se duce mei la dralea cam de la ON pe centura se iauda mai sti ca n-a dat un domn muie pe centura si apoi a fost "selectat" pt ca a fu d'acord sa marce 400 la luxoasa ? si ni asa ....
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14293 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 11, 2019 da cu betadina pe bubita , dc nu se duce mei la dralea cam de la ON pe centura se iauda mai sti ca n-a dat un domn muie pe centura si apoi a fost "selectat" pt ca a fu d'acord sa marce 400 la luxoasa ? si ni asa ....Intrebarea existentiala e: la care luxoasa? 4
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2019 Postat Ianuarie 11, 2019 Intrebarea existentiala e: la care luxoasa?Se acceptă doar apropouri... Subtile. ;) Fără nume, nu-i frumos! 2 4
sacalul23 Reputație: 207 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 11, 2019 Stiu ca nu-i de ras si ca-i o treaba serioasa aici, dar pe mine tot ma amuza un pic :P Nu-s doctor, n-am nici un fel de studii in domeniul medical, dar am si eu un pic de minte si experienta. "Da-i cu betadina"??? Pe bune? Nu stie ce experiente are tomson dar sfatul meu ar fi: "nu da cu betadina". Betadina e unul dintre cele mai puternice dezinfectante si se foloseste in general la plagi post operatorii (dai cu ea acolo unde esti taiat cu bisturiul si cusut). Sa dai cu ea pe gland(capu pulii) nu cred ca-i indicat mai ales daca ai bubite. E aproape ca si cand ai da cu spirt sanitar acolo. Ar fi misto sa te trezesti dupa ca ai si arsuri si iritatii in zona aia, nu? Flucovium e antimicotic. Te ajuta daca esti infectat cu o ciuperca gen candida. Posibil sa te ajute, posibil sa nu. Nidoflor crema (nu gel) e un antibiotic care se da si fara reteta si daca te dai cu el pe gland de obicei vindeca majoritatea bubitelor care ar putea aparea acolo. Indicat e sa te ungi cu el de 2 ori pe zi, timp de 5 zile, chiar daca buba sau bubitele dispar dupa 2 zile de exemplu. Poti sa intrebi si la farmacie sa te ajute acolo direct dar eu imi inchipui urmatorul scenariu: Iti apare in fata o farmacista blonda, sexi, pe la vreo 25 de ani. In spatele tau vine o batranica asteptand sa-si ia reteta compensata, dupa ea o pustoaica de vreo 18 ani, buna, care tocmai a intrat in farmacie sa-si ia niste pastile pentru raceala :D Na, explica-i tu acolo la sexi-farmacista de fata cu taota lumea ca tu ai o buba in capu pulii si te doare un coi :laugh2 :D :P Poate fi un pic stanjenitor :) Cea mai academica recomandare e sa te programezi la o consultatie la un medic urolog, ca de obicei astia-s barbati, ii explici problema, te consulta omul, te trimite intai la analize si-ti da tratamentul corespunzator (nu trebe sa-i spui neaparat c-ai fost la curve, ca-i doctor nu popa). Oricare varianta ai alege-o bafta si sanatate iti doresc ;) 1 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2019 Postat Ianuarie 11, 2019 *eu imi inchiui urmatorul scenariu: Iti apare in fata o farmacista blonda, sexi, pe la vreo 25 de ani. In spatele tau vine o batranica asteptand sa-si ia reteta compensata, dupa ea o pustoaica de vreo 18 ani, buna, care tocmai a intrat in farmacie sa-si ia niste pastile pentru raceala :D *Unde'i farmacia asta?Mă interesează bătrânica aia...văduvă, fără moștenitori și cu o avere substanțială ce ar urma să ajungă pe mâna statului. :) Sănătate la toată lumea!! :) 2 4
andytm Reputație: 273 Postat Ianuarie 11, 2019 Postat Ianuarie 11, 2019 Normal ar fi sa spui la ce mândră ai fost de ai luat ceva, pentru siguranța noastră macar!Sau poate doar alertezi forumul degeaba !
florinc20 Reputație: 149 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 16, 2019 Care e deznodamantul ?
tomson Reputație: 5766 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 16, 2019 Stiu ca nu-i de ras si ca-i o treaba serioasa aici, dar pe mine tot ma amuza un pic :P Nu-s doctor, n-am nici un fel de studii in domeniul medical, dar am si eu un pic de minte si experienta. "Da-i cu betadina"??? Pe bune? Nu stie ce experiente are tomson dar sfatul meu ar fi: "nu da cu betadina". Betadina e unul dintre cele mai puternice dezinfectante si se foloseste in general la plagi post operatorii (dai cu ea acolo unde esti taiat cu bisturiul si cusut). Sa dai cu ea pe gland(capu pulii) nu cred ca-i indicat mai ales daca ai bubite. E aproape ca si cand ai da cu spirt sanitar acolo. Ar fi misto sa te trezesti dupa ca ai si arsuri si iritatii in zona aia, nu? Flucovium e antimicotic. Te ajuta daca esti infectat cu o ciuperca gen candida. Posibil sa te ajute, posibil sa nu. Nidoflor crema (nu gel) e un antibiotic care se da si fara reteta si daca te dai cu el pe gland de obicei vindeca majoritatea bubitelor care ar putea aparea acolo. Indicat e sa te ungi cu el de 2 ori pe zi, timp de 5 zile, chiar daca buba sau bubitele dispar dupa 2 zile de exemplu. Poti sa intrebi si la farmacie sa te ajute acolo direct dar eu imi inchipui urmatorul scenariu: Iti apare in fata o farmacista blonda, sexi, pe la vreo 25 de ani. In spatele tau vine o batranica asteptand sa-si ia reteta compensata, dupa ea o pustoaica de vreo 18 ani, buna, care tocmai a intrat in farmacie sa-si ia niste pastile pentru raceala :D Na, explica-i tu acolo la sexi-farmacista de fata cu taota lumea ca tu ai o buba in capu pulii si te doare un coi :laugh2 :D :P Poate fi un pic stanjenitor :) Cea mai academica recomandare e sa te programezi la o consultatie la un medic urolog, ca de obicei astia-s barbati, ii explici problema, te consulta omul, te trimite intai la analize si-ti da tratamentul corespunzator (nu trebe sa-i spui neaparat c-ai fost la curve, ca-i doctor nu popa). Oricare varianta ai alege-o bafta si sanatate iti doresc ;)Dai numa pe bubita nu bagi tot capu-n borcanu cu betadina si nu-ti fie teama ca nu-i vitriol. Am dat cu cei mai tari dezinfectanti e rezistent chelu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 * Am dat cu cei mai tari dezinfectanti e rezistent cheluDa unde Dumnezeu l-ai băgat de a trebuit dezinfectat? :)
tomson Reputație: 5766 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 17, 2019 Da unde Dumnezeu l-ai băgat de a trebuit dezinfectat? :)Se zice ca gura e cea mai "poluata", sa zicem asa, cavitate a omului
sexkiss Reputație: 21 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 Deci să înțelegem că ai confirmarea medicală că ai contactat o boală sexuală.
Vizitator costel55 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 Se zice ca gura e cea mai "poluata", sa zicem asa, cavitate a omului Mai ales cand vorbeste.
vissian Reputație: 53 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Daca ai fost infectat cu ceva spune la cine ai fost pentru sănătatea noastra.
sexkiss Reputație: 21 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Daca ai fost infectat cu ceva spune la cine ai fost pentru sănătatea noastra. Exact Nu fi ca ceilalți care iau câte ceva de la fete si tac ca porcul in cucuruz
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Ce'i cu insistența asta?Lucrezi în industria farmaceutică și ai procentaj din vânzări?
sexkiss Reputație: 21 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Nicidecum 😂 Eram doar curios, atât. Decizia ii apartine !
andytm Reputație: 273 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Normal ar fi sa spuna la ce duduie a fost.
blueydmind Reputație: -27 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Ianuarie 18, 2019 la mine cand se rupe prezervativu, bag pula in spirt dupa si nu mai am nimic...mai dau doo numere.
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Bă băiatule bă...!!Bă și ți-am zis să fii cuminte, acuma o să suspine Sofi după tine! E frumos ce'ai făcut?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum