apocalipsus Reputație: 341 Postat Aprilie 25, 2013 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 25, 2013 LAURA, te astept intr-o locatie de lux pentru a-ti oferi clipe unice de placere prin sex oral, normal 60 L fin. (anal 100 L fin.). Saruturi si alte fantezii, zona rond AlbaAm sunat-o pe tipa acum 2 zile si mi-a raspuns foarte prompt la telefon , avand o voce foarte dulce de te lua ametealaLocatia este undeva pe bulevardul Burebista langa restaurantul Trafic.Am urcat in blocul mentionat de ea si m-a primit intr-o garsoniera foarte luxoasa si foarte curata ( am ramas uimit ).Mentionez ca este mult mai frumoasa decat pozele postate de ea ( si da ea este in aceste poze )Pretul ei este de 60ROn pe finalizare sex oral si normal ( sexul oral poate fi si fara caciulita ) iar 100 ron pe finalizare la sex total.Mentionez ca i-am dat 60 ron de inceput pentru ca imi mentionase ca in functie de marime face si sex anal....Femeia stie foarte bine sa faca sex oral , se uita la tine in timp ce ti-l face si sta cu picioarele desfacute intr-o parte ca sa o poti privi sau sa o poti atinge ( era foarte uda ) . Nu am vrut sa termin la sex oral ( facea al dracu de bine ) si am continuat cu sex normal ( femeia sta in toate pozitiile posibile fiindca este foarte skinny si automat extrem de flexibila ) . Am inceract si sex anal dar a spus ca e prea groasa si am renuntat .Am pus-o ,ea deasupra, eu desupra , intr-o parte ca in final sa termin tot la .Dupa ce am terminat am stat la o sueta mica , m-a acompaniat in dus si nu s-a mentionat o data de ceas.Categoric o sa revin.Pe scurt o tipa pe care merita sa o vizitezi si te vei simtit foarte bine in compania ei 6 1
apocalipsus Reputație: 341 Postat Aprilie 25, 2013 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Aprilie 25, 2013 Sex Oral : 10Sex Normal : 9,5 Sex Anal : NU pot da un calificativ deoarece nu am facut cu ea din cauza marimii... 3 5
intunericitu Reputație: 158 Postat Aprilie 25, 2013 Telefon: deepinout Oras:Bucuresti Telefon: deepinout Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2013 Imi cer iertare dar din greseala l-am penalizat pe fratele @apocalipsus fara sa realizez ca postul no. 1 era tot al lui. Am pus "la loc" la primul post. Inca odata scuze si keep up the good work. Iertat imi fie off-topicul...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum