letisiatrans Reputație: 109 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2019 Buna! As dorii sa imi ștergeți toate topicurile deschise de catre mine, cat si pozele si contul in totalitate. Acesta este link-ul catre topic!https://nimfomane.com/forum/topic/46304-transex-letisia/Cat mai repede posibil daca se poate, deoarece eu nu mai doresc sa apar pe aceasta platforma.
letisiatrans Reputație: 109 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 7, 2019 Am încercat sa dezactivez contul doar ca platforma nu ma lasa,imi zice ca parola este incorecta.. Serios? Va mai rog inca odată, ștergeți contul si toate pozele si topicurile deschise de pe contul meu. Va mulțumesc
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 7, 2019 Postat Ianuarie 7, 2019 pai de ce ma bulangiule ? nu-ti mai place pula ? 1
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 7, 2019 Postat Ianuarie 7, 2019 ia sa vad eu ce e de capu tau 1
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 7, 2019 Postat Ianuarie 7, 2019 a gata maesti bulangiu si te dai femeie 1
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 7, 2019 Postat Ianuarie 7, 2019 sa te iei de mana cu harlqeuen 1
amun ra Reputație: 1447 Postat Ianuarie 7, 2019 Postat Ianuarie 7, 2019 Am încercat sa dezactivez contul doar ca platforma nu ma lasa,imi zice ca parola este incorecta.. Serios? Va mai rog inca odată, ștergeți contul si toate pozele si topicurile deschise de pe contul meu. Va mulțumescdegeaba ai scris, ai atras simpatia trollilor carora le place pula, adica mai rau ai facut 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 7, 2019 pai de ce ma bulangiule ? nu-ti mai place pula ?Pune naibii recenzia de la LoryTS travestitule :laugh2 1 1
blueydmind Reputație: -27 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Ianuarie 7, 2019 Pune naibii recenzia de la LoryTS travestitule :laugh2daca pun recenzie cu ma-ta plangi tu si o suta de clone :(
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum