nicu_paleru24 Reputație: -5 Postat Aprilie 25, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Aprilie 25, 2013 Salut colegi! Am mai tot fost la anunturi din evenimentul toate ba micute de statura, ba grase, ba numai figuri parca sefa, are cineva vreun numar de telefon sau vreo adresa de mess???......anul trecut am gasit 2 fete, le-am luat de la chimicale din alexandru, una mai brunetica era frumusica tare...si pe colega ei o chema silvia...dar numai gasesc nimic de ele Va salut si va doresc distractie maxima!
andreimarian Reputație: 35 Postat Aprilie 25, 2013 Postat Aprilie 25, 2013 Pe cealaltă o cheamă cumva flory? Mai tii minte dak avea o alunita deasupra buzei de sus? Ms
nicu_paleru24 Reputație: -5 Postat Aprilie 27, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Autor Postat Aprilie 27, 2013 Da mai tacuta ea asa! ai vreo idee despre ele?
andreimarian Reputație: 35 Postat Aprilie 27, 2013 Postat Aprilie 27, 2013 Nu, dar am mai auzit pe cineva k ar fi vazut`o prin parcul voievozilor in alexandru. Dak as afla numarul ei de tel ar fi perfect. Ce zici, dam de ea ?
nicu_paleru24 Reputație: -5 Postat Aprilie 29, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Autor Postat Aprilie 29, 2013 Pai in alexandru sta.....ca eu le-am luat pe amandoua de la chimicale din alexandru. Ar fi bun sa dam de ele mai ales de bruneta:D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum