Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2019 Postat Ianuarie 8, 2019 Maine pana la 16:00 eu promit sa nu calc pe forum.Cati au coloana subreda?Alta data discutam de 24 ore/mai mult, sa vad daca se poate atat. ;) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 10, 2019 Maine pana la 16:00 eu promit sa nu calc pe forum.Cati au coloana subreda?Alta data discutam de 24 ore/mai mult, sa vad daca se poate atat. ;) Asa de rau esti suparata pe pisic?
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Asa de rau esti suparata pe pisic? Asa de mult ma intereseaza de el ca am si uitat de topicul asta. :laugh2Nu am cum sa ma supar pe oameni cu handicap. S-a gasit adminul sa-mi dea minus.... :laugh2 :laugh2 :laugh2Trebuie sa ai ceva lipsa la tigle. :laugh2 ;) Am uitat, la ora aia dormeam pe mine, dar daca nu vorbesc singura - ma tin de cuvant pe mai mult decat cateva ore... ;) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 10, 2019 Asa de mult ma intereseaza de el ca am si uitat de topicul asta. :laugh2Nu am cum sa ma supar pe oameni cu handicap. S-a gasit adminul sa-mi dea minus.... :laugh2 :laugh2 :laugh2Trebuie sa ai ceva lipsa la tigle. :laugh2 ;) Am uitat, la ora aia dormeam pe mine, dar daca nu vorbesc singura - ma tin de cuvant pe mai mult decat cateva ore... ;) Habar nu ai cat valoreaza minusul ala crede.ma nu ti la dat un oare cine de pe aici :bow
celibi Reputație: 764 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 10, 2019 Nu ai cum sa rezisti intratul pe forum este ca masturbarea, blamata dar irezistibila. :pepsi 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 10, 2019 Nu ai cum sa rezisti intratul pe forum este ca masturbarea, blamata dar irezistibila. :pepsi Si atunci cum se face cu foarte multi membrii de pe aici care lipsesc de luni sau ani de zile ? :(
celibi Reputație: 764 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 10, 2019 Si atunci cum se face cu foarte multi membrii de pe aici care lipsesc de luni sau ani de zile ? :(S-au lasat de meserie, s-au cumintit. Sau nu stiu care e treaba cu ei.
celibi Reputație: 764 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 10, 2019 Ce ai vreun preferat care lipseste?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 10, 2019 Ce ai vreun preferat care lipseste? Imi e dor de cativa :) gen avpop pamfil007
celibi Reputație: 764 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 10, 2019 Pai avpop s-a reincarnat. Are cont pe aici. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 10, 2019 Pai avpop s-a reincarnat. Are cont pe aici. Pamfil sa agatat cu una aici pe forum demult si de atunci a disparut dintre noi
nicushorkaktpishatkoptura Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Maine pana la 16:00 eu promit sa nu calc pe forum.Cati au coloana subreda?Alta data discutam de 24 ore/mai mult, sa vad daca se poate atat. ;) Asa de mult ma intereseaza de el ca am si uitat de topicul asta. :laugh2Nu am cum sa ma supar pe oameni cu handicap. S-a gasit adminul sa-mi dea minus.... :laugh2 :laugh2 :laugh2Trebuie sa ai ceva lipsa la tigle. :laugh2 ;) Am uitat, la ora aia dormeam pe mine, dar daca nu vorbesc singura - ma tin de cuvant pe mai mult decat cateva ore... ;) Zice ca nu calca pe forum pana la 16... la ora 14:44 scria de zor pe forum Ai de pula ta ba baleno, ai ajuns o epava umana, nu te mai fute nimeni, de ani de zile aberezi pe forum, esti vai de mortii tey fah firiar dreq de curva pe care nu mai da nici un tigan un muc, fimi-ar scarbah dah tine fah, ai ajuns mai distrusa si penibila decat rozkendra, pe aia macar o ducea capu cat de cat chiar daca era la fel de instabila ca tine. tu mai esti si proasta ca noaptea dar te dai intelectuala pe aici, cuvantul tau de curva nu are nicio o valoare, dar e ok, deobicei cuvantul unei curve nu are nici o importanta, asa cum te dadea rotunda , ma rog oricum esti rotunda de fel, ca te duci peste cristina cu mascatii ca stii de dosarul ei si aia cand te-a chemat sa iti faca cunostinta cu nicu te-ai ascuns ca o tarfa penala in casa. sa nu mai zicem de cealalta curva care se tot lauda pe aici ca o sa rezolve niste treburi de le-a rezolvat de nu a mai putut ca s-a ascuns in mine de teama dupa ce a vazut care e treaba cand a vrut sa rezolve treburile alea :))
nicushorkaktpishatkoptura Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Za ba baleno, ce ti-a facut saracul Tomitza de i-ai spart chelia aia lucioasa cu statuia?
nicushorkaktpishatkoptura Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Pah baiatu ala de ce l-ai anjunghiat ca o psihopata? Cum dracu nu te-au bagat astia inca la Balaceanca? FGM de tara in care care umpla liberi toti sociopatii si curvele psihopate, adunate pe acest forum minunat, de zburda liberi
nicushorkaktpishatkoptura Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 3 useri citesc topicul3 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anoniminicushorkaktpishatkoptura, >amada nu amanda<, celibi Asea citeste ce am scris, desi ai zis ca nu intrii pana la 16, citimi-ai flocii dah pah cuai
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Habar nu ai cat valoreaza minusul ala crede.ma nu ti la dat un oare cine de pe aici :bow :laugh2 :laugh2 :laugh2 Zice ca nu calca pe forum pana la 16... la ora 14:44 scria de zor pe forum Ai de pula ta ba baleno, ai ajuns o epava umana, nu te mai fute nimeni, de ani de zile aberezi pe forum, esti vai de mortii tey fah firiar dreq de curva pe care nu mai da nici un tigan un muc, fimi-ar scarbah dah tine fah, ai ajuns mai distrusa si penibila decat rozkendra, pe aia macar o ducea capu cat de cat chiar daca era la fel de instabila ca tine. tu mai esti si proasta ca noaptea dar te dai intelectuala pe aici, cuvantul tau de curva nu are nicio o valoare, dar e ok, deobicei cuvantul unei curve nu are nici o importanta, asa cum te dadea rotunda , ma rog oricum esti rotunda de fel, ca te duci peste cristina cu mascatii ca stii de dosarul ei si aia cand te-a chemat sa iti faca cunostinta cu nicu te-ai ascuns ca o tarfa penala in casa. sa nu mai zicem de cealalta curva care se tot lauda pe aici ca o sa rezolve niste treburi de le-a rezolvat de nu a mai putut ca s-a ascuns in mine de teama dupa ce a vazut care e treaba cand a vrut sa rezolve treburile alea :)) Za ba baleno, ce ti-a facut saracul Tomitza de i-ai spart chelia aia lucioasa cu statuia? Si tot eu aberez zici? :)Cate conturi ai avut banate pana acum, mai stii?Iar ma iei cu nu stiu care Cristina,acum dosar, mascati... Care Nicu? Baga-mi-as pula de bolnav psihic!Nu va mai uitati pastilele!
nicushorkaktpishatkoptura Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Macar rozkendra nu a mai revenit dupa ce s-a retras si a revenit de 10 ani, tu anca mai bantui forumul :)) si a cata oara ai revenit dupa ce ai zis ca nu mai calci pe aici? haide sa o intreci pah julieta dah pah venetia la numarul reveniriilor
mumuki Reputație: 48 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Postat Ianuarie 10, 2019 s-a marit acciza la alcool
nicushorkaktpishatkoptura Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Macar rozkendra nu a mai revenit dupa ce s-a retras si a revenit de 10 ori, tu anca mai bantui forumul :)) si a cata oara ai revenit dupa ce ai zis ca nu mai calci pe aici? haide sa o intreci pah julieta dah pah venetia la numarul reveniriilor bagim-as poola ca iar m-o nervozat raluca aia dah pah buzau luai-as fatza aia de sobolan an cuaiele astea flocoae
nicushorkaktpishatkoptura Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Si tot eu aberez zici? :)Cate conturi ai avut banate pana acum, mai stii?Iar ma iei cu nu stiu care Cristina,acum dosar, mascati... Care Nicu? Baga-mi-as pula de bolnav psihic!Nu va mai uitati pastilele! asa curvo enerveaza-ta cah mi se face pula tot mai tare... eee ce trebuie tu sa stii curioasa mica.... pardon curioasa gigantica toate detaliile astea, prietenii stiu despre ce este vorba
nicushorkaktpishatkoptura Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Va dau teruare la orice ora, de a ajuns sa stea geana pah forum din cauza mea, macar mai modereaza ca tot plangeati ca nu mai modereaza nimeni forumu, moderav-as familionu an pula asta mare cu bile cu cristale swarovski 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Dai teroare in visele tale, latra linistit. ;) 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 10, 2019 Za ba baleno, ce ti-a facut saracul Tomitza de i-ai spart chelia aia lucioasa cu statuia?Xoxo esti rupt
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 pai ma moldovene bagamias eu toata pula in mata si rusoaica aia de mai sus sa se uitede ce mortii tai nu vrei ma sa intelegi ca eu va iau mortii si familia in pula doar de pe un cont ? de ce mi-as face eu cont sa-i spun grasei ca e vai pizda ei sau ca tu esti un rupt in cur ?? sluga ordinara ce esti =))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum