Sari la conținut

Trans -Shemale in Arad

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
Postat

Mai michel din pula... cica am.ochii facuti si barbie bai frate tu esti prost ma coaie uite iti dau poza cu ochii mei gunoiule trezită din somn bagati ai pula in sufletu tau

• Like 1
Postat

Bravo Micha ðŸ˜cand le vezi pe unele parfumate doar la suprafata,pfuuðŸ˜

tu taci mai pizda mancai ai pula lui mihai
  • Oras:moon
Postat

Uitati o broasca...fa oacðŸ˜vezi ca daca te prind iti arat ce manc eu lui mihai....si atunci sa vad pe unde scoti camasa sclavo....esti urata cu spume o ochioasa nespalata care mirosi o branza...

Postat

😂😂😂😂😂 poi parca aveam ochi modificati acum sunt ochioasa :()))))) nespălata?branza? 😂😂😂 stai jos ca esti prost ... daca te prind ? Ce faci ? Ma bateee lumea neneeee 😂😂😂😂 ho ma interlopilor !! Stati in banca voastra , cat va e bine

• Like 1
Postat

mai dativa in pula mea pe toate vam futu cu 50lei si 80 roni care stati pe regim zona victorie romana universitate si etc asa ca taceti din gura si mergeti si facetiva analizele ca vam futu fara prv si sant purtator de hiv

Foarte grave acuzatii stii ca te incadrezi in ilegalitate.

Fetelor puteti sa faceti orice doriți dar uitati-va printre rânduri este grav ca la conflictele voastre in care ma abtin si nu ma bag sa se iveasca declaratii foarte grave la adresa sanatatii noastre a tuturor.

Eu cred ca aceste conflicte sunt menite in a va promova vizibilitatea si mi se par chiar funny (in limita bunului simt clar)

Si vedetele de la hollywood se cearta in mediul online. Eu zic ca ce nu te doboara te face mai puternic.

Motivatia fetelor de a avansa mereu sta la baza acestor mici scandaluri care sunt cel mai bine ca sa fie DOAR in mediul online.

Postat

Foarte grave acuzatii stii ca te incadrezi in ilegalitate.

Fetelor puteti sa faceti orice doriți dar uitati-va printre rânduri este grav ca la conflictele voastre in care ma abtin si nu ma bag sa se iveasca declaratii foarte grave la adresa sanatatii noastre a tuturor.

Eu cred ca aceste conflicte sunt menite in a va promova vizibilitatea si mi se par chiar funny (in limita bunului simt clar)

Si vedetele de la hollywood se cearta in mediul online. Eu zic ca ce nu te doboara te face mai puternic.

Motivatia fetelor de a avansa mereu sta la baza acestor mici scandaluri care sunt cel mai bine ca sa fie DOAR in mediul online.

Ai dreptate

Postat

Liza , dar nu cred ca mai lucreaza.Am sunat , in ultimile 2 saptamani si nimic.Pauza. Nici la mesaje nu mai raspunde.

• Oras:Arad
Postat

Liza , dar nu cred ca mai lucreaza.Am sunat , in ultimile 2 saptamani si nimic.Pauza. Nici la mesaje nu mai raspunde.

Buna sunt plecata voi reveni in curand 😊
Postat

Anunț fals poze furate. nu vizitati in nici un caz. pozele imi apartin chiar daca sunt mai vechi sunt eu in poze.. nu recomand..tigani prosti

Da draga...in Arad asa e se poarta pozele false foame mare ce sa faci bucura-te esti celebra 😂😂😂
Postat

Da draga...in Arad asa e se poarta pozele false foame mare ce sa faci bucura-te esti celebra 😂😂😂

să sti ca ma simt vedetă😂😂 asta e ce sa le facem.

• Oras:Catanzaro, Italia
  • Oras:Catanzaro, Italia
Postat

Anunț fals poze furate. nu vizitati in nici un caz. pozele imi apartin chiar daca sunt mai vechi sunt eu in poze.. nu recomand..tigani prosti

Da. aceastea sunt nebune, mergi la ele și dacă vrei să pleci te fura bani . Locuiesc 3-4 împreună

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...