ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 11, 2019 Mai michel din pula... cica am.ochii facuti si barbie bai frate tu esti prost ma coaie uite iti dau poza cu ochii mei gunoiule trezită din somn bagati ai pula in sufletu tau 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 11, 2019 Bravo Micha ðŸ˜cand le vezi pe unele parfumate doar la suprafata,pfuu😠tu taci mai pizda mancai ai pula lui mihai
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 11, 2019 Apropo sa vezi ce urmează jegule ca eu ți am arătat respect și tu ți ai lumea n cap
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 11, 2019 Uite gunoiule de 10 min trezită.... GHENOOO 2
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Postat Ianuarie 11, 2019 Uitati o broasca...fa oacðŸ˜vezi ca daca te prind iti arat ce manc eu lui mihai....si atunci sa vad pe unde scoti camasa sclavo....esti urata cu spume o ochioasa nespalata care mirosi o branza...
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 11, 2019 😂😂😂😂😂 poi parca aveam ochi modificati acum sunt ochioasa :()))))) nespălata?branza? 😂😂😂 stai jos ca esti prost ... daca te prind ? Ce faci ? Ma bateee lumea neneeee 😂😂😂😂 ho ma interlopilor !! Stati in banca voastra , cat va e bine 1
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Postat Ianuarie 11, 2019 Te prind eu,n-ai frica😠1
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 11, 2019 Te prind eu,n-ai frica😠ma violezi ? 😂
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Postat Ianuarie 11, 2019 Baietel!ðŸ˜ochios
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Postat Ianuarie 11, 2019 Cum faci oac?arata-neðŸ˜ðŸ˜
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 11, 2019 Multumesccccc :)
antonellatx Reputație: 301 Postat Ianuarie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat Ianuarie 11, 2019 mai dativa in pula mea pe toate vam futu cu 50lei si 80 roni care stati pe regim zona victorie romana universitate si etc asa ca taceti din gura si mergeti si facetiva analizele ca vam futu fara prv si sant purtator de hivFoarte grave acuzatii stii ca te incadrezi in ilegalitate.Fetelor puteti sa faceti orice doriți dar uitati-va printre rânduri este grav ca la conflictele voastre in care ma abtin si nu ma bag sa se iveasca declaratii foarte grave la adresa sanatatii noastre a tuturor.Eu cred ca aceste conflicte sunt menite in a va promova vizibilitatea si mi se par chiar funny (in limita bunului simt clar)Si vedetele de la hollywood se cearta in mediul online. Eu zic ca ce nu te doboara te face mai puternic.Motivatia fetelor de a avansa mereu sta la baza acestor mici scandaluri care sunt cel mai bine ca sa fie DOAR in mediul online.
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Postat Ianuarie 11, 2019 Foarte grave acuzatii stii ca te incadrezi in ilegalitate.Fetelor puteti sa faceti orice doriți dar uitati-va printre rânduri este grav ca la conflictele voastre in care ma abtin si nu ma bag sa se iveasca declaratii foarte grave la adresa sanatatii noastre a tuturor.Eu cred ca aceste conflicte sunt menite in a va promova vizibilitatea si mi se par chiar funny (in limita bunului simt clar)Si vedetele de la hollywood se cearta in mediul online. Eu zic ca ce nu te doboara te face mai puternic.Motivatia fetelor de a avansa mereu sta la baza acestor mici scandaluri care sunt cel mai bine ca sa fie DOAR in mediul online.Ai dreptate
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Postat Ianuarie 11, 2019 este foarte grav dar e si din cauza lor ca se balacaresc pe aici,pup Antonella 1
paradise92 Reputație: 22 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Postat Ianuarie 16, 2019 Este vre-o transexuala în Arad ?
florinzx Reputație: 32 Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Postat Ianuarie 16, 2019 Liza , dar nu cred ca mai lucreaza.Am sunat , in ultimile 2 saptamani si nimic.Pauza. Nici la mesaje nu mai raspunde.
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 16, 2019 Liza , dar nu cred ca mai lucreaza.Am sunat , in ultimile 2 saptamani si nimic.Pauza. Nici la mesaje nu mai raspunde.Buna sunt plecata voi reveni in curand 😊
paradise92 Reputație: 22 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Postat Ianuarie 17, 2019 Și în afara de Liza? Nu sunt ?
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 17, 2019 Anunț fals poze furate. nu vizitati in nici un caz. pozele imi apartin chiar daca sunt mai vechi sunt eu in poze.. nu recomand..tigani prosti
jerry_tm Reputație: -1 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 17, 2019 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transsexuala-reala-fara-vrajala/451e3e4d727872951465f15ei8edd5ee.htmlȘtie cineva dacă e reala sau ceva detali ...
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 17, 2019 Anunț fals poze furate. nu vizitati in nici un caz. pozele imi apartin chiar daca sunt mai vechi sunt eu in poze.. nu recomand..tigani prostiDa draga...in Arad asa e se poarta pozele false foame mare ce sa faci bucura-te esti celebra 😂😂😂
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 17, 2019 Da draga...in Arad asa e se poarta pozele false foame mare ce sa faci bucura-te esti celebra 😂😂😂 să sti ca ma simt vedetă😂😂 asta e ce sa le facem.
paradise92 Reputație: 22 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Postat Ianuarie 17, 2019 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transsexuala-reala-fara-vrajala/451e3e4d727872951465f15ei8edd5ee.htmlȘtie cineva dacă e reala sau ceva detali ...Cred ca este reala.
paradise92 Reputație: 22 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Postat Ianuarie 17, 2019 Anunț fals poze furate. nu vizitati in nici un caz. pozele imi apartin chiar daca sunt mai vechi sunt eu in poze.. nu recomand..tigani prostiDa. aceastea sunt nebune, mergi la ele și dacă vrei să pleci te fura bani . Locuiesc 3-4 împreună
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum