Sari la conținut

Trans -Shemale in Arad

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
Postat

Uite iubita ce ma definește pe mine ca transexuala si uite diferenta intre mine si intre tine !

post-255568-0-13854300-1547139160_thumb.jpg

Postat

Poftim iubita ;) cand vreodata in viata ta o sa arati asa .. mai stam de vorba

post-255568-0-58928100-1547139267_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Am fost model Fitness Și nu mie Rușine sa recunosc tu ?? Ce reprezinți ? Apropo super tare sexy tatuajul ăla de pușcăriași după mâna Acolo te ai descoperit ca ești Transex ??? Hai ca am client nu mai stau după frustrările tale ieftine

Postat

Tatuajul "după" mana :)))) ce este cu el :))) este facut in urma cu multi ani eu l am ales mi l asum !!! Pentru mine reprezinta ceva !!! De puscarias e muia ta nu tatuajul meu mai gandac micuț 😂

• Like 1
Postat

Eu sunt transex de cand stateai tu la colțul blocului cu baietii .. si cand vedeai tu italia in poze :)) eu eram acolo .. transsex ... iubitu;)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost model Fitness Și nu mie Rușine sa recunosc tu ?? Ce reprezinți ? Apropo super tare sexy tatuajul ăla de pușcăriași după mâna Acolo te ai descoperit ca ești Transex ??? Hai ca am client nu mai stau după frustrările tale ieftine

bai ce model ,ce client ,ce aberezi ..frate va crescut parul putin mai mult in cap si va credeti femei:))) bai baiat pizdificat
  • Like 1
Postat

Ferească dumnezeu si maicuta sfânta încetează ca te faci de ras 😂😂😂 ce e cu corpul ala dezordonat mai baiatule !!! Ai pus poza asta in comparatie cu ce ? Cu mine nu ai căderea 😂😂

• Like 1
Postat

Iubita nu am plecat din România in Italia ca nu făceam foamea aici ... sa fim serioși in perioada aia de asta au plecat foarte mulți nu ți fie Rușine ....

Postat

Iubita nu am plecat din România in Italia ca nu făceam foamea aici ... sa fim serioși in perioada aia de asta au plecat foarte mulți nu ți fie Rușine ....

Postat

Postat

Postat

De foame nu ci ca sa pot sa fac tranzitia linistita si in alte conditii si uite rezultatul ... nu am stat ca si tine RÂS PE ROMANIA

• Like 1
Postat

De foame nu ci ca sa pot sa fac tranzitia linistita si in alte conditii si uite rezultatul ... nu am stat ca si tine RÂS PE ROMANIA

Pune una nud înainte sa începi Tranziția și una acum sa te vedem

Postat

Bai varuleeeee :)))) tu confunzi pula cu prefectura rau de tot :))))))))) cand eram noi in 2006 pe unde esti tu :))))) 😂😂😂😂 tu nu ai fata de boxa aia vrei sa te mint mai gândacule :)))))

Postat

Vrei poza cu mine nud de prin 2009 ... ce ai frate eu nu iti dau ! Sa mor ! Tu vrei sa iti faci laba pe mine !! Ca tu futi si in pizda nu nu nu ! 🤮🤮🤮🤮

Postat

Tu esti calcata in picioare de soarta si-a batut joc de tot ce reprezinti tu .. WAKE UP HOEE

Postat

Bai varuleeeee :)))) tu confunzi pula cu prefectura rau de tot :))))))))) cand eram noi in 2006 pe unde esti tu :))))) 😂😂😂😂 tu nu ai fata de boxa aia vrei sa te mint mai gândacule :)))))

Pune poze și lasă vrăjeala ca a ți plecat la Italia și stateati 10 intr o garsoniera :)) te ai ajuns Acum mare doamna ... ca arați mai bine sau nu ca mine nu ți permit sa ma iei la mișto ca tot in genunchi te pui nebuno

Ps la Paris in vacanța hotel in centru de câteva stele etc nu la făcut bani

Postat

da nu vezi ca are nr mai sus cu o poza?hello deloc nu este atentie,intrebam ca sa intrebam si tot asa

DA scuze nu eram atent, e liza . E foarte , foarte ok
  • Like 1

Postat

Și sti ceva du te dreq ca m am plictisit de frustrările tale și nu ți permit sa ma iei la mișto jegule ca nu ești sânge albastru

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...