Sari la conținut

Trans -Shemale in Arad

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
Postat

Mai douglas ce ti ai pus numele după magazin nebunule :))))) sa nu crezi ca am supt toata viata nici in italia si nici aici in buc ... cand ai sa ajungi in revista elle ca si alexandra gold si sa prezinti pt designeri la un arte cum am facut eu .. mai stam de vorba gândacel ... noi nu stam 24/24 pe publi si in casa ca tine iubitu sa stii ... noi avem activitati proiecte mai facem o poza mai prezentam o haină :) vrei sa postez sa iti dau temelie :))

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai Michael jackson taci dracului din gura, mă mir cum m-ai poți deschide gura că ești lesinată de foame .. .🖕

• Like 1
Postat

da nu vezi ca are nr mai sus cu o poza?hello deloc nu este atentie,intrebam ca sa intrebam si tot asa

DA scuze nu eram atent, e liza . E foarte , foarte ok
Postat

😂😂😂😂😂😂😂😂 avatar 2

• Oras:București
Postat

Mai Michael jackson taci dracului din gura, mă mir cum m-ai poți deschide gura că ești lesinată de foame .. .

Tuuuu cine te a băgat in seama ??? Sau te a pus ăla de lângă tine mai pică vreun client ...... BAI VA MAI ZIC UN SINGUR LUCRU ȘI CU ASTA NU MAI RĂSPUND

CA ARAȚI MAI BINE SAU MAI RĂU NU VA PERMIT SA VA LUAȚI IN RAS CA TOT P...PE BANI SUGETI NU SUNTEȚI SÂNGE ALBASTRU

Postat

Mai Michael jackson taci dracului din gura, mă mir cum m-ai poți deschide gura că ești lesinată de foame .. .

Tuuuu cine te a băgat in seama ??? Sau te a pus ăla de lângă tine mai pică vreun client ...... BAI VA MAI ZIC UN SINGUR LUCRU ȘI CU ASTA NU MAI RĂSPUND

CA ARAȚI MAI BINE SAU MAI RĂU NU VA PERMIT SA VA LUAȚI IN RAS CA TOT P...PE BANI SUGETI NU SUNTEȚI SÂNGE ALBASTRU

Postat

Postat

Da și aia făcea filme cu nu știu ce staruri :))))))))) și tu la fel prezentari etc poi și ce mai cauți pe publi :))))))))) gata am zis ca ma opresc

Postat

Poi noi sugem pula cu stil si chip frumos... tu faci greata la pula... zici ca esti The Nun :))))

• Like 1
Postat

Poi noi sugem pula cu stil si chip frumos... tu faci greata la pula... zici ca esti The Nun :))))

Daaaa știu de aia ma suni cu frustrare ca deh preț mic multe anunțuri ... :))))))

Postat

Nu te sun din frustrare ci te sun sa te fac de râs si de căcat mai black friday summer sale .. stii ce zic ... te mai dai si transexuala pe publi 24 :))))) cunoaste-ti locul mai !

Postat

Observ ca ai si un gunoi de caracter sa ma suni Pe mine NOI NEAVAND NICI O TREABA sa mi zici ca preț mic multe anunțuri ASTA AI FĂCUT O DIN LIPSA DE CLIENȚI ȘI DISPERARE

Postat

Observ ca ai si un gunoi de caracter sa ma suni Pe mine NOI NEAVAND NICI O TREABA sa mi zici ca preț mic multe anunțuri ASTA AI FĂCUT O DIN LIPSA DE CLIENȚI ȘI DISPERARE

Postat

Postat

Postat

Postat

Postat

Postat

Va rog , incetati. Eu imi doresc , ceva ce nu am avut niciodata . O experienta de genu. Toate aratati bine , acum important e faptu de cat de feminine sunteti. Ca si asta conteaza.. Sper sa ma vad cu vreuna dintre voi anu asta😉.

Postat

Observ ca ai si un gunoi de caracter sa ma suni Pe mine NOI NEAVAND NICI O TREABA sa mi zici ca preț mic multe anunțuri ASTA AI FÄ‚CUT O DIN LIPSA DE CLIENÈšI ȘI DISPERARE

😂😂😂😂😂😂 daaaaa ... toti clienti sa apeleze la mineeee wiiiii 😂😂😂😂 stai jos ca esti prost! Imi doresc sa dispareti specimenelor de pe publi 24 😂😂😂 faceti de ras transsexualele adevarate ... tu ai 7999 anunturi si esti mort de foame varuțu nu eu ... eu am 1 si imi ajunge iti mai repet odata ca nu traiesc doar din prostituție sau nu intelegi ca eu fac ceva cu timpul meu mai ... cat despre caracter💦💦💦 atata timp cat sunt apreciata si respectata de cine trebuie si unde trebuie inseamna ca am ... pt tine imi las caracterul de o parte si iti dau asa un impuls ;) sa iti revii si sa te dai jos din pod ðŸ˜ðŸ˜­ðŸ˜±
  • Like 1

Postat

Nu te sun din frustrare ci te sun sa te fac de râs si de căcat mai black friday summer sale .. stii ce zic ... te mai dai si transexuala pe publi 24 :))))) cunoaste-ti locul mai !

Da știu nebuno ai avut așa mulți clienți de ești obosita :))) îți recomand sa o suni pe ma ta care te a făcut jegule și sa faci mișto nu pe mine

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...