ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 10, 2019 Da știu nebuno ai avut așa mulți clienți de ești obosita :))) îți recomand sa o suni pe ma ta care te a făcut jegule și sa faci mișto nu pe mine usurel cu mamele .. sa nu le implicam aici ... vb cu mine ... bulangiule ti-ai luat foc ... fara familie si restul.. fii dragut pana la capat si ramai in subiect ! 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 10, 2019 Iti mai spun odata ca nu stau geana pe telefon si pe programari ca tine .. am o viata personala nu doar pula pula pula ca tine eu din 2 clienti fac cat faci tu din 5 mai cartita nu am nevoie sa sug pula non stop ... caine !
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 Dar tu ți permiți sa ți atâtea anunțuri ca asta vara aveai emoții și la banii de chirie Tu te promovezi unde e moca prietenas :))) văd ca pe publi nu prea te bagi in seama ca Deh costa iar pe ninfo ca e gratis ești nr 1 Vrajeala de asta de a ta am văzut mai bine nu mai vedeam
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 De asta rupi nimfomane in doua du te mai cu prosteală asta ca nu tine la mine ... ... stai liniștita ca clienții nu fug la tine după cum te ai fi așteptat căutând cearta cu mine jegule stai in banca ta
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 10, 2019 Dar tu ți permiți sa ți atâtea anunțuri ca asta vara aveai emoții și la banii de chirie Tu te promovezi unde e moca prietenas :))) văd ca pe publi nu prea te bagi in seama ca Deh costa iar pe ninfo ca e gratis ești nr 1 Vrajeala de asta de a ta am văzut mai bine nu mai vedeam emotii la bani de ce ? 😂😂😂😂😂 mai mai mai :)))))))))))))) tu ai stat de vb cu mine 3 minute mai doglas in viata ta . . Si deja ai filme proaste :))))) tocmai de aceea nu stau pe publi mereu pt ca am.si alte activitati 😂😂😂😂😂😂 bai da prost esti... iti repet de 10 ori ... ca nu sug pula 24/24 ... am o viataaaa frumoasaaaa prieteni frumosi fac lucruri frumoase ajut oameni prostule si multe altele tu ce faci ? Inafara de sa iti rupi mațu ? 😂😂😂😂
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 10, 2019 Sau vrei sa iti demonstrez din nou ce mai fac in timpul liber si dc nu dau UP UP UP pe publi24 ;))))))))
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 Tu crezi ca vreodată in viața ta o sa aplec urechea la o frustrata Deci nu mai suna ca nu e loc aici Cu asta am zis tot in aceeași timp îmi cer scuze la clienții serioși pt disconfortul și mahalaua asta creată de o frustrata Ps când lumea îmi zicea ca ești gunoi eu le ziceam ehhh nu cred asta dar acum le dau dreptate
alexandragold Reputație: 261 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2019 De asta rupi nimfomane in doua du te mai cu prosteală asta ca nu tine la mine ... ... stai liniștita ca clienții nu fug la tine după cum te ai fi așteptat căutând cearta cu mine jegule stai in banca ta bai recycle bin,ai grija cum vorbesti,uratule,ti e foame ? eu ampuso pe arina sa te sune si eu ti am zis ca nu esti transexuala pentru ca asa e si pentru ca nu suport bulangii astia ca tine...raspunde mi mie bai homosexualule 1
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 Tu crezi ca vreodată in viața ta o sa aplec urechea la o frustrata Deci nu mai suna ca nu e loc aici Cu asta am zis tot in aceeași timp îmi cer scuze la clienții serioși pt disconfortul și mahalaua asta creată de o frustrata Ps când lumea îmi zicea ca ești gunoi eu le ziceam ehhh nu cred asta dar acum le dau dreptate
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 10, 2019 Care lume ?? :)))) eu nu am tangente cu bulangii ca tine eu am cateva prietene top si atat !! Nu ma suportati voi ca va spun verde in fata de aceea 💦💦😂😂😂 dar repet .. mama natura nu a fost generoasa cu toata lumea :)))))
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 bai recycle bin,ai grija cum vorbesti,uratule,ti e foame ? eu ampuso pe arina sa te sune si eu ti am zis ca nu esti transexuala pentru ca asa e si pentru ca nu suport bulangii astia ca tine...raspunde mi mie bai homosexualule Îmi e sila sa mai ma cert aiurea fără rost ca și tu tot bulan ești .... ai pussy cumva ? Transexuala ce înseamnă am pus mai sus ce înseamnă direct din DEX .... nu dau doi bani pe părerile și propriile voastre definiții...pe ce ți place și ce nu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 emotii la bani de ce ? mai mai mai :)))))))))))))) tu ai stat de vb cu mine 3 minute mai doglas in viata ta . . Si deja ai filme proaste :))))) tocmai de aceea nu stau pe publi mereu pt ca am.si alte activitati bai da prost esti... iti repet de 10 ori ... ca nu sug pula 24/24 ... am o viataaaa frumoasaaaa prieteni frumosi fac lucruri frumoase ajut oameni prostule si multe altele tu ce faci ? Inafara de sa iti rupi mațu ? Ciocu mic de văitai la cineva pe conferința ca lucru e cum e etc ... eram de fata
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 Care lume ?? :)))) eu nu am tangente cu bulangii ca tine eu am cateva prietene top si atat !! Nu ma suportati voi ca va spun verde in fata de aceea dar repet .. mama natura nu a fost generoasa cu toata lumea :))))) Mai gunoi jeg împuțit ce ești cine morți matii a căutat atentie
alexandragold Reputație: 261 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2019 Îmi e sila sa mai ma cert aiurea fără rost ca și tu tot bulan ești .... ai pussy cumva ? Transexuala ce înseamnă am pus mai sus ce înseamnă direct din DEX .... nu dau doi bani pe părerile și propriile voastre definiții...pe ce ți place și ce nu ma douglas sincera sa fiu nici nu imi pasa de tine dar am zis sa fac misto de cel mai urat tramvai de pe publi ,si te am gasit pe tine ca aveai 10 anunturi :))) 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 10, 2019 😂😂😂😂 poi normal iubita ca munca e cum e ca asta e adevarul ce mai este prostituția cum a fost odata ? Despre ce vorbim ... si de cand noi curvele astea nu suntem unite si a coborat piata!!!! Normal ca nu mai e munca ce a fost .. tocmai !!!!! Deci ? Ce vrei sa te mint ca fac ca inainte 1000 € pe zi 😂😂😂😂 iar esti prost
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 Mari Transexuale și de fapt in interior gunoie ....asta ai dovedit ... eu ma retrag din reclama ta gratuită
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 Mari Transexuale și de fapt in interior gunoie ....asta ai dovedit ... eu ma retrag din reclama ta gratuită
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 Mari Transexuale și de fapt in interior gunoie ....asta ai dovedit ... eu ma retrag din reclama ta gratuită iar dacă diseară sugi ceva sa mi mulțumești :))
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 10, 2019 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 dezavantajul asta a fost :))))
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 10, 2019 Mari Transexuale și de fapt in interior gunoie ....asta ai dovedit ... eu ma retrag din reclama ta gratuită iar dacă diseară sugi ceva sa mi mulțumești :)) da cine te vezi fa :))))) madalina ghenea 😂😂😂 o sugem pe baza ta 😂😂😂 tu ti-ai început reclama postand ca te am sunat bai terminatule forever ce esti ;))) deci taci si inghite cum de altfel o faci ....
andabuze35 Reputație: 47 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2019 O poză face cât o mie de negări. – Ronald Reagan Cititi si bagati-le la cap....................care cap...............buna intrebare................cel pe care il mai aveti: -Transsexualele, ca moliile, sunt intotdeauna atrase de stralucire. – George Gordon Noel Byron -Transsexuala este iubita asa cum e iubita muzica, e iubit luxul. Este spirituala sau este sentimentala si este dorita. Dar ceea ce ea crede, ceea ce simte, ceea ce poarta in gand… nu intereseaza pe nimeni. – Antoine de Saint Exupery -Transsexualele sunt al doilea mare mister al omenirii. – Anne Rice De la mine pt tine................fara numar am zis bby :) :) :) :) Îşi susţine teoria,Îmboldit de toţi hormonii:Sunt femei... jos pălăriaŞi femei... jos pantalonii! Cea mai frumoasă TRANSA este TRANSA fericită. Nu există TRANSE urâte, doar Transe fericite şi Transe nefericite. Nu este vorba despre cantitate, ci de calitate, iar dacă ai calitate, durează în eternitate( by Luca Filip) În lume există o cantitate limitată de suflete şi o cantitate nelimitată de corpuri.aforism de Marina Ţvetaeva Pe Scurt...............La Globus vad animale.......cam scump biletul..........dar pe Nimfomane.com Circul este atat de IEFTIN si GRATUIT incat uneori SLABESTE Va tuc si va doresc o seara placuta si intensa si cu cel putin 50 de intrari pe ora......Emisiune Sponsorizata de ValentinSlobozLaTava.....BlakyFraidy...DePurtatPunctCom...SugemaTareFutemaRepede.com............Dragii mei totul este un PAMFLET.........Tratatil ca atare...............daca nu mergeti la Farmaciile CATENA si LUATIONCUR :) :) :) :) :) Îşi susţine teoria,Îmboldit de toţi hormonii:Sunt femei... jos pălăriaŞi femei... jos pantalonii! 2
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Ianuarie 10, 2019 😂😂😂 binee anda â¤ðŸ˜˜â¤ðŸ˜˜â¤ðŸ˜˜â¤ðŸ˜˜ ai si tu dreptate !
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 Ariana apropo mare diva dar acum ți am văzut pozele din anunț sunt fffff lucrare de nu te mai recunoaște clientul ca cu tine a vorbit :))) și tu cred ca te miri ..... eu am poze făcute cu telefonul și clientul găsește exact ce a văzut in poze nu ca la tine de aceea mulți clienți se plâng de Photoshop totul modificat
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:moon Oras:moon Postat Ianuarie 10, 2019 Cam ai dreptate cu photoshopu asta ,curios ca nu va lasati cum va laudati ,de la mama natura😠bine Michi.
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2019 Iauzi ce chestii aflam ..... eu când făceam Fitness și rupeam j w marriott ca baiat tu te băteai sa sugi ceva la gara de nord la wc uri ..... atașam și documente nu este problema ca le avem Bai jegule chiar tu ți ai găsit sa ma înjosești cu trecutul pe mine sau ce ai crezut ca daca ți am luat apărarea pe topicul tău crezând ca ești ok m ai luat de proasta .... comportament de cioara e asta scuze ca ți zic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum