Sari la conținut

0761015103 Larisa pustoaica

Postări Recomandate

• Oras:127.0.0.1
  • Oras:127.0.0.1
Postat

Poate fi trecuta la testate.

Locatie: Vis-a-vis de magazinul Forza Rossa, un ap. de 2 camere intr-un bloc comunist, lifturile scartaie, se auzea o voce de barbat si una de femeie din baie..probabil pestele si colega. 0/10 din acest motiv.

Aspect: 1.60/58kg as estima, pozele sunt reale dar nu cred ca are doar 22 de ani, cred ca are un pic mai mult. Bruneta, cur maricel si futabil, pizda rasa bine dar destul de larguta, miroasea bine, igiena buna. As spune un 7/10 fiindca are ceva kg in plus.

Oral: 7/10 protejat(doar asa face cred), fara artificii dar corect executat, are talent

Normal: 5/10 O singura pozitie, o ia bine pe la spate

GFE: Aici cred ca sta cel mai bine..a fost o prezenta placuta, ori am prins-o eu intr-o dispozitie buna ori e o persoana destul de relaxata

Recomand? Nu, serviciile oferite sunt de 50lei/f nu 150/250 ora. Sunt optiuni mult mai bune la banii astia.

• Like 9
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
  La 10.01.2019 la 5:27, hanzohanzo a spus:

Ce dracu e vizavi de ferrari, ieri altele doua mi-au spus ca acolo le gasesc.

este cuib

Postat

Toate judetele                         ───────────────                         Alba                         Arad                         Arges                         Bacau                         Bihor                         Bistrita-Nasaud                         Botosani                         Braila                         Brasov                         Bucuresti                         Buzau                         Calarasi                         Caras-Severin                         Cluj                         Constanta                         Covasna                         Dambovita                         Dolj                         Galati                         Giurgiu                         Gorj                         Harghita                         Hunedoara                         Ialomita                         Iasi                         Ilfov                         Maramures                         Mehedinti                         Mures                         Neamt                         Olt                         Prahova                         Salaj                         Satu-Mare                         Sibiu                         Suceava                         Teleorman                         Timis                         Tulcea                         Valcea                         Vaslui                         Vrancea                                              Toate categoriile                         ────────────────                         Animale                         Auto moto                         Casa si gradina                         Electronice                         Imobiliare                         Locuri de munca                         Matrimoniale                         Moda si accesorii                         Servicii                         Timp liber si sport                     

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...