Sari la conținut

0721493806Andra 34 de ani

Postări Recomandate

Postat

Mie la telefon mi s-a părut drăguță deși am si eu dubii în legătură cu pozele și cu locația, daca nu cumva locuiește acolo.

• Oras:in spatele monitorului
Postat

testata candva undeva  langa restaurantul paunita.pozele mai aproape de realitate sunt cele in verde.o doamna miniona 165,are mai mult  de 34,grasa si cam uratica la fata.(bine nici n-am vazut-o prea bine ca era lumina stinsa)sanii sunt intradevar mari pizda carnoasa si stramta.,iar igiena este ok ( a facut dus inainte,piela alba si  fina)ii place sa se futa la oral o ia in gura  o mangaie cu sanii,iar la normal da contre.Nu te grabeste,e amabila si iti face pe plac.

ce m-a impresionat este ca telefonul suna intr-una si desi i-am spus  sa raspunda ca e ok a tot dat respins in cele din urma la inchis.O fata la 150fin vorbea la tel in timp ce o futeam :) plus ca la sfarsit  mi-a spus ,,de e o finalizare nu e ora ca sa stau cu tine prea mult''

depinde de voi daca o recomandati sau nu dar eu o sa mai revin....e mult peste babele din dristor care cer 60 pe finalizare.

pret 60fin/150 ora/80 fin cu anal

in incheiere o prostituata care isi castiga painea cinstit :)

• Like 10
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

testata candva undeva langa restaurantul paunita.pozele mai aproape de realitate sunt cele in verde.o doamna miniona 165,are mai mult de 34,grasa si cam uratica la fata.(bine nici n-am vazut-o prea bine ca era lumina stinsa)sanii sunt intradevar mari pizda carnoasa si stramta.,iar igiena este ok ( a facut dus inainte,piela alba si fina)ii place sa se futa la oral o ia in gura o mangaie cu sanii,iar la normal da contre.Nu te grabeste,e amabila si iti face pe plac.

ce m-a impresionat este ca telefonul suna intr-una si desi i-am spus sa raspunda ca e ok a tot dat respins in cele din urma la inchis.O fata la 150fin vorbea la tel in timp ce o futeam :) plus ca la sfarsit mi-a spus ,,de e o finalizare nu e ora ca sa stau cu tine prea mult''

depinde de voi daca o recomandati sau nu dar eu o sa mai revin....e mult peste babele din dristor care cer 60 pe finalizare.

pret 60fin/150 ora/80 fin cu anal

in incheiere o prostituata care isi castiga painea cinstit :)

La ochiul maro ai incercat-o?
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Pana la urma este sau nu cea din poza sau sau mai e valabilă doamna ca am sunat și tel inchis

Postat

Pana la urma este sau nu cea din poza 

nu este cea din poze.pozele cu femeia in verde seamana putin

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...