Sari la conținut

Este cumva lidia

Postări Recomandate

Postat

Salut am luat o eu pe Lidia duminică de la kaufland și am mers u ea în mașină undeva spre podu de fier. Fata foarte comunicativa curată am achitat 50 lei plus 10 șpagă total 60 de lei

pentru deranj și am făcut un oral protejat destul de bunicel și am terminat pe la spate caprita . În concluzie merita 50... 60 de lei asa ca va doresc spor la ciocane în continuare

Postat

Fratilor futaciosi fazut lidia astazi in fata la kaufland roman imbracata in jambieri manusi si caciula verde fosforescent pacat mare pacat ca ieram cu jandarmu in masina

• Oras:Bacău
Postat

Din curiozitate întreb, ce vedeți asa wow la Lidia asta? Îmi este greață de ea când o vad, are privirea aia încruntat, machiata parca e venita de la circ și de când o știu, vara poarta acei pantaloni cu steagu Americii, care s-au și decolorat de la atâtea spălări.

Postat

Colegul mutzel ai dreptate dar la ce foame de pizde e în orașul asta mai treci cu vederea și i dai muie și la obosita asta de Lidia. Sa facem o recapitulare.. Avem 2 fete mutate la fostul Leonardo mai ai o schiloada fără dinți în gură la BCR, obosita de Lidia și altceva........? Care mai știe și alte fete îl rog sa le precizeze aici....... Exclus împuțitele de la mora. Spor la ciocane

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Mai e colega stirbei, grasa aia roscata care vrea 150 numarul :)))

Preturi de top bucuresti dom'le:))

Alea care s-au mutat la Leonardo s-au umplut de bani la 100 numarul, pacat ca s-a stricat atitudinea, de aia nu ma mai duc la ele.

Iar aia fara dinti in gura, Rebeca....

Doamne, doamne ce onanie:)))

Postat

Neața. Am văzut-o ieri, m-am speriat. Și-a făcut o schimbare de look. Papagal de ala...nimfa se vede. E tunsa foarte scurt, iar vârful capului cred ca are toate nuanțele de mov, roz, violet. Nici ea nu știe. Plus, și-a schimbat geaca, acum are una rosie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...