Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Ema, dulce Ema. Era la început de carieră în 2019. Foarte drăguță, blondă, dantură impecabilă, corp fără pic de celulită. Outcall 350, stătea mai mult de 1 oră, foarte ok, on, np. Ok ca fată fizic și comportamental, o blondă nota 10. Sexul cu ea includea fk la greu, toate pozițiile, foarte receptivă. Între numere pauză de țigară, stat la discuții amicale. Foarte ok Ema, genul civilă. După câteva vizite n-am mai chemato. De ce? Doar din simplul motiv că am vrut să schimb peisajul. Am 1 penis și în jur sunt multe găurici! De dragul vremurilor cu Ema, da, e ce trebuie, 10.!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator ema1111
Reputație: 0
Acum 21 ore, Wolfff a spus:

Ema, dulce Ema. Era la început de carieră în 2019. Foarte drăguță, blondă, dantură impecabilă, corp fără pic de celulită. Outcall 350, stătea mai mult de 1 oră, foarte ok, on, np. Ok ca fată fizic și comportamental, o blondă nota 10. Sexul cu ea includea fk la greu, toate pozițiile, foarte receptivă. Între numere pauză de țigară, stat la discuții amicale. Foarte ok Ema, genul civilă. După câteva vizite n-am mai chemato. De ce? Doar din simplul motiv că am vrut să schimb peisajul. Am 1 penis și în jur sunt multe găurici! De dragul vremurilor cu Ema, da, e ce trebuie, 10.!

Te pup😘

Link spre comentariu
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
La 20.03.2021 la 15:02, ema1111 a spus:

🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Noul meu numar - 0786501039 - whatssap🆘🆘🆘🆘

la vechiul numar nu mai am acces 😘

Servicii ? 🙋‍♂️🤷‍♂️ preturi? 

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...