marian_cool Reputație: 10 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:pitesti-craiova-bucuresti Oras:pitesti-craiova-bucuresti Postat Ianuarie 12, 2019 Am văzut un articol în revista FHM Romania in articol ce făcea o comparație între lucrurile bune și rele ale tatălui și fiului din vremea lor adică înainte de '89 și dupa '89.tatal câștiga la capitolul muzica ascultata in opinia lor.nu am apucat epoca înainte de '89 dar inclin sa cred au avut dreptate.voi ce credeți??
xoxosacalu Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2019 Postat Ianuarie 12, 2019 eu inclin sa cred ca esti clar idiot 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 12, 2019
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 12, 2019 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 12, 2019 Nu știu dacă muzica era mai bună.. dar pizda cu siguranță era.. era pusă pe orizontal atunci nu pe vertical.. 😂 😂 😂 3
neiberr Reputație: 877 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2019 La 12.01.2019 la 13:26, marian_cool a spus: Am văzut un articol în revista FHM Romania in articol ce făcea o comparație între lucrurile bune și rele ale tatălui și fiului din vremea lor adică înainte de '89 și dupa '89.tatal câștiga la capitolul muzica ascultata in opinia lor.nu am apucat epoca înainte de '89 dar inclin sa cred au avut dreptate.voi ce credeți??Stii muzica care era atunci ....nu a disparut exista inca....dar fata de acum din cauza globalizarii informatiei netului .....iar la tv si radio mii de posturi pe care sa le urmaresti non-stop....nu mai este asa un mare eveniment lansarea unei melodii sau album nu mai exista entuziasm ....s a schimbat si genul in care tinerii sunt dispusi sa asculte.....Pe vremuri cind o formatie de top lansa o melodie sau un album sau venea in oras si dadea un concert era un entuziasm fantastic .....putini aveau pe ce asculta in afara de radio....iar daca mergi si mai jos in timp muzica era numai la radio si numai la restaurante sau concerte....Acum un asfel de entuziasm precum inainte de 1989 ai putea vedea daca baga la numai 1 leu bucata jointuri la Cora sau Lidl....Si inca ceva viata era mai simpla....si aspiratii-le mai limitate...iar muzica era ca un fel de drog....Cind o formatie scotea o melodie ,,care te gidila placut lla ureche,, nu stiai ce sa faci sa o asculti de cite ori aveai ocazia si unde era cazul sa dansezi ca un nebun pina la epuizare... cu un sigur rind de haine si niste pantofi noi si stiind sa dansezi super bine clasele sociale dispareau si toate femeile frumoase iti erau la picioare...acum de exemplu poti sa fii si un gras libidinos dar ai rezervat un separeu si iti aduce sampanie cu roaba si femeile sunt la picioarele grasului.....deci sunt alte valorii....Stii Eu eram ,,fanatic,, cu muzica prin 1993 aveam in sufragerie un perete plin cu scule de muzica magnetofoane profesionale ....casetofoane....boxe de toate marimile....cind ma gindesc mi se face pielea gaina ....stii ce era un Akai 747....costa cit o masina Dacia ...rolele marii din aluminiu de la benzii se invirteau domol si acele fine vibrau....conectat la o statie maranz si cu boxe jbl ...sunetul la orice melodie era de vis....Stii tipi aia pe vremuri treceau prin scolii de muzica mergeau la scolii de dans isi dedica viata pentru muzica ....astazi orice bulache cu tupeu ia un computer si tasteaza muzica care prinde la alti tot atit de bulache si merge....nu mai exista baterist..chitarist ....vocal...etc.....Bineinteles in ultima suta de ani fiecare generatie cu muzica Ei....la un moment dat genul respectiv parca ajunge intr-un punct cind nu mai are cum sa scoata ceva nou....ca si cum s-a umplut hardiscul modern...si atunci se incepe altul alfel.....Ma uitam la serialul Babilon Berlin actiune in 1929 ...saracie...in oras si vremuri tulburi...dar la club oameni se imbracau decent si frumos beau mai mult sampanie de calitate nu bem noi de la market de 20-50ron si dansau in draci....si toti fredonau cuvintele...si dansau omule cred ca mergeau la scoli de dans sa stie ritmul...nu ca acum in club o bataiaiala de pitpalaci in transa.....Bine nu sunt ,,vampir,, si am trait vremurile acelea dar pot aprecia un lucru adevarat ....sau sa dansezi rock and roll.....pe timpul lui Elvis....sau brack dans pe timpul M. Jackson.....cind a aparut albumul triller am dat pe El 1000 lei o jumatate de salariu mediu....era ca un drog luni de zile l-am ascultat ore intregi....stii era ca si cind primesti un Ferarii la majorat si dormi si in El cind nu rulezi.....cam asa era cu muzica de top.....Acum pentru pustime este fan daca vine x...y...z bulache sa mixeze...si sa bage pustii pastile sa prinda ritmul....urmatoarea generatie ...va disparea si bulache care mixeaza si iti bagi un cip in cap cu care prinzi ritmul si aculti si dansezi orice gen de muzica din toate timpurile.... 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 Akai-ul era piesa, 3 capete, ceramic. Insa incet incet se revine la analogic, vinil, tuburi, din astea. hai sa fii iubit. laser dance, modern talking, din ashtea 1 4
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 14, 2019 La 14.01.2019 la 6:33, mc hammer a spus: Akai-ul era piesa, 3 capete, ceramic. Te referi la mag-uri sau la deck-uri...? :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum