Vizitator ellyell Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2019 Postat Ianuarie 13, 2019 Buna...buna...calmitatea si rafinamentul ma descriu in totalitate....Sunt In orasul voastru pentru a satisface nebunia fanteziile si placerile pe care le ave ti!Eu Vanessa o fire open mind incerc sa fiu pe placul tuturor...venita recent din occident tin sa mentionez seriozitatea pe care o am fata de voi!deplasari hotel sau domiciliu...Onorariul meu e de 300 H
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2019 Postat Ianuarie 13, 2019 Buna...buna...calmitatea si rafinamentul ma descriu in totalitate....Sunt In orasul voastru pentru a satisface nebunia fanteziile si placerile pe care le ave ti!Eu Vanessa o fire open mind incerc sa fiu pe placul tuturor...venita recent din occident tin sa mentionez seriozitatea pe care o am fata de voi!deplasari hotel sau domiciliu...Onorariul meu e de 300 HPăi deocamdată, dacă ai postat aici, ești în toată țara, nu în Timișoara ;) Probabil pe principiul "ieri în Timișoara, azi în toată țara" :laugh2Așa că hai mai bine acasă la noi :) Dar după ce citești regulamentul, să știi unde trebuie să postezi. Nu te repezi direct la secțiunea Top Timișoara (au mai fost cazuri), începi cu secțiunea Intrebări și răspunsuri, până un curvar se va convinge de "calmitatea și rafinamentul tău" și va încerca sa ne convingă și pe noi printr-o recenzie :) Baftă!
Vizitator blondu91 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 Ce servicii oferi? Si poti sa pui si niste poze cu tine?
Vizitator ellyell Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 Rog un moderator sa imi fie sters contul .MILTUMESC O ZI BUNA
Vizitator ellyell Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Postat Ianuarie 14, 2019 Buna...buna...calmitatea si rafinamentul ma descriu in totalitate....Sunt In orasul voastru pentru a satisface nebunia fanteziile si placerile pe care le ave ti!Eu Vanessa o fire open mind incerc sa fiu pe placul tuturor...venita recent din occident tin sa mentionez seriozitatea pe care o am fata de voi!deplasari hotel sau domiciliu...Onorariul meu e de 300 H 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum