marcel8 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Mai activeaza fatuca asta ca nu pot da de ea??? Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Mai activeaza fatuca asta ca nu pot da de ea???A plecat ( ca si colega ei) de pe meleagurile bihorene. Link spre comentariu
rocco s Reputație: 1339 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Dacă vrei finalizare pe corp plătești plus 50. Eu vreau pe perete, cat dau in plus? (o zugraveala cat costa?):))) 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9880 Postat Februarie 2, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Partajează Postat Februarie 2, 2019 Eu vreau pe perete, cat dau in plus? (o zugraveala cat costa?):)))Dacă reușești pe tavan îți plătesc eu distracția 😀 3 Link spre comentariu
rocco s Reputație: 1339 Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Ceva tablou am "retusat"! 1 Link spre comentariu
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 :laugh2 Tabloul nu se pune,trebuie să nimerești tavanul. Cotizez și eu dacă reușești :138x 1 Link spre comentariu
rocco s Reputație: 1339 Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Daca stau vreo 2 saptamani pe sec si daca s ar intoarce Alinutza... 1 Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Februarie 3, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Februarie 3, 2019 Daca stau vreo 2 saptamani pe sec si daca s ar intoarce Alinutza...Alinutza nu se mai intoarce. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9880 Postat Februarie 15, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Partajează Postat Februarie 15, 2019 Alinutza nu se mai intoarce.Surprize... Alinutza mi-a promis mie ca vine la vara o sapt sau doua. Când mai trec prin Buc o să-i dau refresh sa nu uite. 🙄 3 Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Februarie 15, 2019 Surprize... Alinutza mi-a promis mie ca vine la vara o sapt sau doua. Când mai trec prin Buc o să-i dau refresh sa nu uite. 🙄Nu ar fi rau sa fie asa cum zici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum