obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:antile Oras:antile Postat Ianuarie 16, 2019 daca doriti sa va invirtiti in jurul cozii pe linga ciresica , o apelati pe stefania pace aura .de ce oare nu inteleg baragladinele retardate ca la o temperatura scazuta ,nu e normal sa nu ii oferi clientului detalii despre locatie , pentru a nu pierde timp inutil .de 3 ori am intebat , unde la ciresica ,la care ciorex imi raspunde sa vin acolo odata si apoi sa o sun sa imi dea detaliii-am recomandat politicos sa-mi suga pula atunci si m-am orientat catre o adresa unde cel putin am certitudinea ca sint primit cu respect .si uite asa dintr-un cetatean pasnic, politically corect am devenit un hater vis a vis de etnicele obraznice si tupeiste. 3
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:antile Oras:antile Autor Postat Ianuarie 16, 2019 Alt nr:0733224349 rebeka 1
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:antile Oras:antile Autor Postat Ianuarie 16, 2019 Alt nr:0733224349 rebeka 2
gurrul Reputație: 270 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:madagascar Oras:madagascar Postat Ianuarie 16, 2019 are o privireeee.....se uita picior peste picior....nu cred ca nimereste sa o duca la gura! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum