Sari la conținut

Raluca - 0720960521

Postări Recomandate

Postat

Fata e la Mures.E mai frumoasa decât în poze,așa pe la 1.70.

Este un cuib pe Tineretului.Fetele nu demult ajunseseră.Inca nu au despachetat.Fata m a primit în pijama.

Partea proasta e că era pe ciclu,ce a omis la tel.S a oferit in oral pe care am refuzat.Am de gând să revin.Fata e pe gustul meu.Draguta, frumoasa.Fara aere.

Postat

Obsessed ai mers băut unde pana mea ai văzut tu ca arata mai bine ca in poze, din cauza ta am rămas fără 150 de lei ca am pus botul la aberațiile tale, altădată du-te fute si fa o recenzie calumea dacă tot faci dacă nu,nu mai fa deloc ...sunt varză fetele, n au nici o treaba cu meseria asta ...

• Like 1
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Obsessed ai mers băut unde pana mea ai văzut tu ca arata mai bine ca in poze, din cauza ta am rămas fără 150 de lei ca am pus botul la aberațiile tale, altădată du-te fute si fa o recenzie calumea dacă tot faci dacă nu,nu mai fa deloc ...sunt varză fetele, n au nici o treaba cu meseria asta ...

spune-ne mai pe larg ce ai patit
  • Like 3

Postat

Nu prea era ce recenzie sa fac că nu sa n tâmplat nimic.

Erau 3 acolo.2 erau varza.1 era ok la look.Am zis că am plecat că era pe ciclu.

Posibil că te o pasat la o colega sa vina banu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...