Sari la conținut

0731741225 fata nonconformista - Titan

Postări Recomandate

Vizitator cristina6969
Reputație: 0

Țin să vă anunț că am schimbat locația, m-am mutat într-o garsonieră de lux pe aceeași stradă, același bloc, însă la un alt etaj, prețul unei finalizări fiind de 50 RON - oral, normal, oral neprotejat(dacă igiena la fața locului corespunde, bineînțeles) cu finalizare orală sau facială,69,orice poziție la normal; 150 RON - 1h cu 2 finalizări sau 1 finalizare+ 1 masaj.Vă pup și vă aștept!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare

100 RON - 1h, îmi cer scuze, din greșeală am scris 150.

Pune si cateva poze daca tot te-ai mutat la LUX,banuiesc ca multi ar vrea sa vada 1-2-3 poze,mai ales acum cand tehnologia e in floare .
  • Like 2
Link spre comentariu

Te-as vizita si eu cu placere Cristinica dar se aude pe aici ca faci semi-CIM ceea ce nu prea e placut deloc !

Lamureste-ne o data ptr totdeauna !

Gen la final cand se termina nu trebuie sa abandonezi organul ci sa mai sugi in continuare cel putin 10-15 sec ptr a intensifica orgasmul !

Ce zici te bagi ?

Am vazut la mai multi useri cu state vechi p-aici...

Si COF ( finalizare pe fata ) se poate in plin?

Adica pe fata,buze,obraji sau se termina prin pat si pe pereti ?

Asteptam cu nerabdare un raspuns “oficial” din partea ta !

Daca dai un raspuns afirmativ deja m-ai castigat de client fidel .

Multa sanatate tuturor.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee

Salutare,am ajuns și eu la " pomul lăudat " de confratele manivela 15. Am optat pentru o fin. Mulțumesc confraților fxlx ai cristiano 29,că m-am dus dusat și cu șervețele umede. In locatie o mizerie de nedescris. Cum plm sa te speli in locația aia? Am optat pentru o fin din picioare, oral protejat, bunicel soft cu tendințe de Deep,dar fără alte atenții la ooo. Terminat, șters cu servetele achitat 50 de lei și dus am fost. Nu revin și nu recomand decât doar celor care vor o descărcare rapida, e pe facefuck, primul venit , primul servit. Am așteptat 15 min . Locatie-4 , mizerie, dezordine, va recomand dus de acasă. Aspect fata-6 , corp-7,5. Oral -6, doar pentru tendința de deep și soft , in rest se ajuta cu mana sa termini repede, fara atenție la ooo. Normal - nu. Gfe-4 . Nu există. Halat 50 de lei. De revenit eu nu. Manivela 15, când ai de când sa mai faci o recenzie, fără note de 10 și 9. Când o să mai văd 10 la tine , înseamnă că e de 1. Restul confraților , bravo pentru obiectivitate. Am știut la ce sa mă aștept. Bafta și ciocane tari.

daca erai atent , vedeai ca am revenit cu rectificari la  recenzia de la prima vizita . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...