Sari la conținut

A incercat cineva?

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

"

Matura, 44 ani, blonda, sâni foarte mari, discreta, serioasa, ofer companie domnilor și cuplurilor interesate. Mai multe detalii la telefon. Nu răspund la SMS sau numere ascunse.

"

post-123273-0-46659400-1548090244_thumb.jpg

post-123273-0-98714700-1548090246_thumb.jpg

• Oras:Bacău
Postat

Și eu sunt curios. Am sunat-o, e undeva pe Ana ipatescu. Nu am reușit sa ajung

Postat

Bai Colericule,esti ... ?

Sau poate nu?

Promovarea prin imagini si contacte a prostituatelor e o forma de proxenetism. Chiar daca beneficiile tale vin din alta directie, nu din mana fetelor, tot aia e.

Sa te vad, daca nu stergi postarea, inseamna ca ma insel si ca nu te intereseaza, dar poate intereseaza pe altii.

Sa stie tot omul, la o cautare pe google a unui nr de tel, daca cineva il gaseste pe forum unde esti si tu moderator, prin accesarea forumului iti baga tie in buzunar niste banuti.

Deci chestia cu nr de tel si pozele e mai altfel decat o anunti tu.

Postat

Salut băieți. Am sunat ieri, mai exact este la blocurile noi de pe Andrei Mureșan. E o blonda cu parul scurt, tunsa ca un băiat și e cam dolofan. Nu e genul meu asa ca nu am stat.

Postat

Esti prost in continuare. Dar cum nu te intereseaza regulile, nu mai bine iti cauti alt loc de joaca?

Sunt prost ca denunt interesul tau si al forumului? Te oftici? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.