Azareth Reputație: 450 Postat Mai 31, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Mai 31, 2014 Vedeti voi, fata are mult mai mult bun simt decat puteti avea voi cei care sunteti impotriva ei, dar asa se intampla, cand argumentele se epuizeaza, incep atacurile ...
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 31, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 31, 2014 Cat de frumos si sincer!!!Chiar gandesti asa? Chiar crezi ce zici/tastezi? Da-mi voie sa ma indoiesc.Hai sa fiu sincer...poate multi evita asta pentru a nu te supara, dar tu fiind o fata isteata cum ar rezulta din acest gen de postari (cam pe acelasi sablon sunt toate), ar trebui sa apreciezi sinceritatea Ceea ce postezi tu este prea plat, prea pare "din carti"...gen "raspunsul care trebuie dat la un test psihologic"...ai grija sa nu te prinda cu o intrebare capcana in urmatoarele 200 de intrebari puse Pe cand ne delectezi cu un raspuns sincer si personal la...orice? Frate Roberto, eu inteleg de unde "vine" ce zici tu mai sus. Nu esti singurul care crede ca Sexything incearca mereu sa gaseasca raspunsurile "politically corect" in postari. Mai multi colegi au remarcat asta. Si mie mi s-a parut asa... in trecut. In ultima vreme insa, mie unuia imi face impresia ca s-a schimbat destul de mult (Sexything, scuze daca sughiti ca vorbim de zor de tine la persoana a treia ). Si in postul sau de pe acest thread, si mie mi s-a parut sincera. Then again, noi tot insiram aici randuri, randuri, nenumarate randuri... si imediat vine xoxo si ne rezuma totul in cateva cuvinte... 2
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2014 Merci de raspuns Sexy...tind sa cred ca am avut dreptate @thecat: incet, incet incep sa ma intreb daca nu face mai bine xoxo @Azareth: ...
Azareth Reputație: 450 Postat Mai 31, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Mai 31, 2014 Da, corect, tacerea este cel mai bun raspuns, apreciez si consemnez, si data fiind ora tarzie, ma voi retrage si eu incetisor in barlogul meu, nu are sens sa intram in polemici, nu-i facem decat un deserviciu fetei. Fiecare are dreptul la parerea lui, cum spunea Ion Ratiu "am sa lupt toate viata pentru a avea dreptul sa nu fii de acord cu mine"
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iunie 1, 2014 ba, eu iubesc femeile, si ele ma "iubeste" pe mine, uneori
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum