soaredeochelari Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Scuzați deschiderea topicului.Dragii mei, cu tot respectul va cer parerea si sper sa ma puteti ajuta.As dori sa gasesc o travestita care preferă să fie top (partea activa) cât mai feminină.Da, sunt certat cu sânii:)).Multumesc in avans celor ce îmi pot face o recomandare ok.
herbert west Reputație: 421 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Postat Ianuarie 23, 2019 Eva,Karina sau Alena.Whichever you prefer.
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 25, 2019 Eva,Karina sau Alena.Whichever you prefer.oh "herbert" mulțumesc esti un dulce, te mai astept pe la mine â¤ðŸ˜˜ðŸ˜˜
soaredeochelari Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2019 Autor Postat Ianuarie 26, 2019 Eva,Karina sau Alena.Whichever you prefer.Nici nu stiam ca eva e top:| Mulțam fain boss, tipa pare genială din poze, și am zis și o mai zic, Girlfriend material. ðŸ˜
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 26, 2019 Nici nu stiam ca eva e top:| Mulțam fain boss, tipa pare genială din poze, și am zis și o mai zic, Girlfriend material. 😠Bună !! poi cum sa afli daca nu te documentezi sau in general .. nu prea vizitați.😂😂.. nu o lua in nume de rau, in ori ce caz esti bine venit⤠1
soaredeochelari Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2019 Autor Postat Ianuarie 26, 2019 Bună !! poi cum sa afli daca nu te documentezi sau in general .. nu prea vizitați.😂😂.. nu o lua in nume de rau, in ori ce caz esti bine venitâ¤Nu am luat-o in nume de rau, doar ca nu am fost niciodată:( Sorry, putin cam timid, doar ca vreau cât de curând sa incerc. Si de luat nu o iau in nume de rau, dar altfel poate da :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum