cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 30, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Autor Postat Aprilie 30, 2013 Bun asa, si invers..daca as fi barbat pentru o zi sigur m-as grabi direct a fetite.. vreau sa stiu si eu cum e, sa fii stimulat cu penetrare direct pe punctul cel mai sensibil, nu doar asa indirect ca a noi
skydiver Reputație: 611 Postat Mai 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 1, 2013 Daca as avea pasarica de maine,mi-as baga pula-n ea de AZI
moxul Reputație: 86 Postat Mai 1, 2013 Postat Mai 1, 2013 vazand recenziile si in general postarile si atitudinea din ultima vreme de pe forum a majoritatii utilizatorilor activi, eu m-as intreba altceva: "Ce ati face daca de maine ati avea COAIE?" in alta ordine de idei, Cassy, de mult vreau sa iti spun chestia urmatoare: nu stiu ce parare ai tu sau ce te-a mintit lumea, dar poza ta NU este sexy, mai mult decat atat este chiar.....neatragatoare (ca sa ma exprim politicos)
skydiver Reputație: 611 Postat Mai 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 1, 2013 Hatz! Asta e grea..... Parca vad sabia cum iese usor din teaca;) Eu cred ca nu am mai fi eunuci.....
maxima Reputație: 15 Postat Mai 31, 2013 Oras:Amsterdam Oras:Amsterdam Postat Mai 31, 2013 si cucul tot Pasare este.. )Nici intr-o mie de ani nu m-as fii gandit la chestia asta...)))))))
maxima Reputație: 15 Postat Mai 31, 2013 Oras:Amsterdam Oras:Amsterdam Postat Mai 31, 2013 Interesant...bineinteles ca as merge la fetite sa fac toate nebuniile.As risca o lovitura in "kindere" sa vad ce e asa mare durere.M-as masturba sa vad cat de departe poate tasni sperma...Dar totusi...sa mergi/alergi si sa-ti balangane ceva intre picioare...Sau sa-ti intre in erectie in cel mai nepotrivit moment...hmmm!!!
maxima Reputație: 15 Postat Mai 31, 2013 Oras:Amsterdam Oras:Amsterdam Postat Mai 31, 2013 M-as duce la banca de sperma unde am donat cand am fost barbat si as incerca sa raman gravida cu mine insumi, de unde sper ca ar rezulta un fel de copil semi-zeu, cu care as putea pune stapanire pe planeta (*insert evil laugh here*). Sau varianta 2, in care s-ar sfarsii universul (din ciclul sa nu imparti niciodata la 0). Nominalizari pentru most fucked up answer?Probabil din cauza ADN'ului similar ar iesi vreun mutant ceva(nu ca ai fii vreun urat sau ceva)...Stiintific vorbind...
rodrigo Reputație: 640 Postat Mai 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2013 Dar totusi...sa mergi/alergi si sa-ti balangane ceva intre picioare...Pai si fetele cu doi pepeni in brate, e mai ok? Desi sunt multi pescari, pana acum n-am auzit sa se vaite vreunul ca i-a dat organul dureri de spate.
maxima Reputație: 15 Postat Mai 31, 2013 Oras:Amsterdam Oras:Amsterdam Postat Mai 31, 2013 Pai si fetele cu doi pepeni in brate, e mai ok? Desi sunt multi pescari, pana acum n-am auzit sa se vaite vreunul ca i-a dat organul dureri de spate....Barbati cu anaconde in pantaloni inca nu am vazut...asa de mari incat sa-ti dea dureri de spate.Dar femei cu sani enormi,am vazut...Ideea este mai bine inteleasa de fete......
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 2, 2013 Eu daca as avea pasarica, l-as contacta degraba pe Afriq. Stiti si voi (si stie si el) de ce .Nu ai nici cea mai mica sansa de castig in fata africanului daca mama natura nu te-a dotat pe masura lui
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 2, 2013 Si ca sa fiu in ton cu Cassy & Blondinekiss, dar vorbind la modul cel mai serios in acelasi timp, sa fiu purtatoare de cocosel, i-as lua pe toti de mai sus la ...sula, dupa care le-asi face recenzia cuvenita in cel mai obiectiv mod posibil si atunci sa vezi...
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 2, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 2, 2013 Eu daca as avea pasarica, l-as contacta degraba pe Afriq. Stiti si voi (si stie si el) de ce . Nu ai nici cea mai mica sansa de castig in fata africanului daca mama natura nu te-a dotat pe masura lui Anonnoooooooooo...omul facea referire la o oareshcare placere,nicidecum la vreo competitie...are dreptate Nellu,e greu...prietenii chiar ca stiu de ce
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 2, 2013 Anonnoooooooooo...omul facea referire la o oareshcare placere,nicidecum la vreo competitie...are dreptate Nellu,e greu...prietenii chiar ca stiu de ce papua_69059300.jpg Eu nu faceam referire la vreo competitie ceva ... ci doar la gusturile africanului la femei ...cand veti invata vreodata sa nu mai cititi pe fuga? am precizat clar ca natura mama trebuie sa fie darnica cu formele femeii ... in cazul nostru daca nelutzu ar avea "gaurica" :rax2 :atm
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 2, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 2, 2013 Frate Sofisticatu, surioara anonna, m-am hotarat:NU MAI VREAU PASARICA! Sub nicio forma. Iar pe Afriq, ma fac ca nu-l cunosc(ha,ha,ha). Cat despre competitia cu Afriq, la un singur concurs m-as baga cu el: cine fumeaza mai mult. Cred ca-l bat. Nu stiu daca-l bat pe tepos. Nu de alta, dar el e tot timpul cu tigara-n gura.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 3, 2013 vazand recenziile si in general postarile si atitudinea din ultima vreme de pe forum a majoritatii utilizatorilor activi, eu m-as intreba altceva: "Ce ati face daca de maine ati avea COAIE?" in alta ordine de idei, Cassy, de mult vreau sa iti spun chestia urmatoare: nu stiu ce parare ai tu sau ce te-a mintit lumea, dar poza ta NU este sexy, mai mult decat atat este chiar.....neatragatoare (ca sa ma exprim politicos)Moxule, sunt tare curioasa daca poti f--te o poza ... si revenim, nu pozele sunt relevante, gusturile nu se discuta ... Eu cunosc barbati care adora sa puna mana pe carne multa ... sa se joace cu ea, sa o vada frematand in palmele lor ... Femeile plinute sunt cele mai avantajate de desuurile cu dantele si volanase... hmmmm ...sunt la fel de gratioase ca si balerinele .... daca nu va plac, asta nu inseamna ca nu sunt fermecatoare
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 3, 2013 Frate Sofisticatu, surioara anonna, m-am hotarat:NU MAI VREAU PASARICA! Sub nicio forma. Iar pe Afriq, ma fac ca nu-l cunosc(ha,ha,ha). Cat despre competitia cu Afriq, la un singur concurs m-as baga cu el: cine fumeaza mai mult. Cred ca-l bat. Nu stiu daca-l bat pe tepos. Nu de alta, dar el e tot timpul cu tigara-n gura.Prea tarziu nelutzule, eu te-am prins la cotitura ... ti-am dat-o
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 4, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 4, 2013 Ai dreptate anonna, am muscat-o. Stii cum se spune: "o musca, doua musti". Asa am numarat si eu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum