Sari la conținut

o stie cineva????

dmk

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

WTF...dc nu vorbeste nimeni aici????

Postat

WTF...dc nu vorbeste nimeni aici????

nu iti raspunde nimeni pentru ca nu e reala nu e din romania poze luate dupa net sper ca te-am ajutat sa nu iti mai faci iluzii.

Postat

pfff naspa :( mersi oricum

nu iti raspunde nimeni pentru ca nu e reala nu e din romania poze luate dupa net sper ca te-am ajutat sa nu iti mai faci iluzii.

Postat

oare se poate falsifica si webcam-ul? adica, am cerut webcam-ul ei, am vazut-o, am rugat-o chiar sa-mi arate 2 degete (asta mi-a venit in cap in mom respectiv).....si surpriza era chiar cea din pozele de mai sus. Sincer nici mie nu-mi vine sa cred..... prea buna ptr a fii adevarat.........

Postat

oare se poate falsifica si webcam-ul? adica, am cerut webcam-ul ei, am vazut-o, am rugat-o chiar sa-mi arate 2 degete (asta mi-a venit in cap in mom respectiv).....si surpriza era chiar cea din pozele de mai sus. Sincer nici mie nu-mi vine sa cred..... prea buna ptr a fii adevarat.........

Si de e nu te duci sa te intalnesti atunci daca esti sigur ca este  persoana din poze e cel mai bine asa .

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

dmk, ne pui sa ne facem cont pe respectivul site sau ne lasi un numar de telefon ori adresa de mail a respectivei?

Postat

dmk, ne pui sa ne facem cont pe respectivul site sau ne lasi un numar de telefon ori adresa de mail a respectivei?

puteti sa faceti cont daca doriti......din pacate nu am nici nr-ul ei....vorbesc cu ea doar in badoo..am vorbit si ieri....totusi cred ca e teapa............

Postat

daca era reala facea si ea anuntul:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...