dmk Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 30, 2013 salut, am gasit-o in site-ul badoo, o stie cineva?????? http://eu1.badoo.com/0313314316/#profile-view!/0313314316/?r=32&p=2
dmk Reputație: 0 Postat Mai 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 1, 2013 WTF...dc nu vorbeste nimeni aici????
transsex cristina Reputație: 210 Postat Mai 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 1, 2013 WTF...dc nu vorbeste nimeni aici????nu iti raspunde nimeni pentru ca nu e reala nu e din romania poze luate dupa net sper ca te-am ajutat sa nu iti mai faci iluzii.
dmk Reputație: 0 Postat Mai 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 1, 2013 pfff naspa mersi oricumnu iti raspunde nimeni pentru ca nu e reala nu e din romania poze luate dupa net sper ca te-am ajutat sa nu iti mai faci iluzii.
dmk Reputație: 0 Postat Mai 2, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 2, 2013 oare se poate falsifica si webcam-ul? adica, am cerut webcam-ul ei, am vazut-o, am rugat-o chiar sa-mi arate 2 degete (asta mi-a venit in cap in mom respectiv).....si surpriza era chiar cea din pozele de mai sus. Sincer nici mie nu-mi vine sa cred..... prea buna ptr a fii adevarat.........
transsex cristina Reputație: 210 Postat Mai 2, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 2, 2013 oare se poate falsifica si webcam-ul? adica, am cerut webcam-ul ei, am vazut-o, am rugat-o chiar sa-mi arate 2 degete (asta mi-a venit in cap in mom respectiv).....si surpriza era chiar cea din pozele de mai sus. Sincer nici mie nu-mi vine sa cred..... prea buna ptr a fii adevarat.........Si de e nu te duci sa te intalnesti atunci daca esti sigur ca este persoana din poze e cel mai bine asa .
hedwig Reputație: 44 Postat Mai 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2013 dmk, ne pui sa ne facem cont pe respectivul site sau ne lasi un numar de telefon ori adresa de mail a respectivei?
dmk Reputație: 0 Postat Mai 3, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 3, 2013 dmk, ne pui sa ne facem cont pe respectivul site sau ne lasi un numar de telefon ori adresa de mail a respectivei? puteti sa faceti cont daca doriti......din pacate nu am nici nr-ul ei....vorbesc cu ea doar in badoo..am vorbit si ieri....totusi cred ca e teapa............
yaneva Reputație: -10 Postat Mai 7, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7, 2013 daca era reala facea si ea anuntul:))
vigorous Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:bodos Oras:bodos Postat Aprilie 14, 2018 yaneva mai esti?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum