amira22 Reputație: 103 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 Buna, azi dupa ora 17 suntem disponibile eu si colega mea blonda
amira22 Reputație: 103 Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Postat Ianuarie 24, 2019 Buna baietii sunt o blonda in varsta de 22 ani care te astept pe tine domn generos si cu bun simt pentru a petrece putin timp unul cu celalalt. Discretia imi apartine la fel si igiena.Pozele imi aparțin 100% confim cu tattoo 1
amira22 Reputație: 103 Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Postat Ianuarie 24, 2019 Buna o sa fim disponibile dupa ora 17
amira22 Reputație: 103 Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Postat Ianuarie 24, 2019 Buna sunt Amira o tanara bruneta senzuala si dulce , sunt aici doar pentru tine si cerintele tale. Impreuna putem trai momente pasionale , unice intr un loc unde predomina igiena si armonia, pentru domnii manierati si educati.Satisfacția de la final , va fii pe masura așteptărilor tale.Pentru adevaratii doritori, restul detaliilor ,telefonic. Pupici Pozele sunt 100% reale Nu accept cu bile Fac si deplasari la hotel0757451523
amira22 Reputație: 103 Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Postat Ianuarie 24, 2019 Cam nesimtit tu ca sa vb despre mine :) eu nu jignesc :) pe nimeni :) pe mine m a invatat mama sa respect personale din jurul meu chiar daca nu le cunosc. Dar daca tu nu ai primit educatie , nu este vina mea. Eu sunt noua aici si nu stiu cum se foloseste acest site, tocmai de aia o sa învăț :) eu nu judec si jignesc pe nimeni fara motiv. Daca alte persoane fac asta .. Asa da ti dovada de .... Nu mai am nimic de spus :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum