mayasw33t Reputație: 1255 Postat August 21 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat August 21 Ziua buna dragilor 🥰❤️💋💋💋 Disponibila până la 22!! 3 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat August 22 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat August 22 Disponibila până la 22!!🥰💋💋 Ultimele zile !!🤗🥰❤️💋 Link spre comentariu
signout Reputație: -6 Postat August 22 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat August 22 21 minutes ago, mayasw33t said: Disponibila până la 22!!🥰💋💋 Ultimele zile !!🤗🥰❤️💋 Olala! Mergi spre vest Timișoara / Oradea 2 Link spre comentariu
signout Reputație: -6 Postat August 22 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat August 22 4 minutes ago, signout said: Olala! Mergi spre vest Timișoara / Oradea? 2 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat August 22 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat August 22 Acum 35 minute, signout a spus: Olala! Mergi spre vest Timișoara / Oradea Buna !După 15 sept 🥰💋 Link spre comentariu
josephseed Reputație: 839 Postat August 22 Partajează Postat August 22 2 hours ago, signout said: Olala! Mergi spre vest Timișoara / Oradea Niciodata nu o sa inteleg rostul postarilor astora pe alte orase. Mai ales cand fata are topic acolo unde vrei sa vina. Cu ce e mai bun topicul asta fata de cel din TM a lui Maya...anyway.La multi atat s-a putut. 1 Link spre comentariu
signout Reputație: -6 Postat August 22 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat August 22 1 hour ago, mayasw33t said: Buna !După 15 sept 🥰💋 Multumesc SweetMaya, pentru vestile bune 1 Link spre comentariu
signout Reputație: -6 Postat August 22 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat August 22 17 minutes ago, josephseed said: Niciodata nu o sa inteleg rostul postarilor astora pe alte orase. Mai ales cand fata are topic acolo unde vrei sa vina. Cu ce e mai bun topicul asta fata de cel din TM a lui Maya...anyway.La multi atat s-a putut. Poate tocmai pentru ca nu prea are activitate pe cel de tm. Puteam sa o sun, dar nu am vrut sa deranjez. Atat s-a putut, la unii... Cand ai idei putine, macar sa fie fixe (ca sunt ale tale si numai ale tale) Pace tie, cititorule 🧠 P.S. sorry de offtopic, again 1 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat August 23 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat August 23 Disponibila până la 22!!🤗🥰💋💋 Zi faina să aveți ❤️💋💋 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat August 24 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat August 24 Disponibila până la 22!!🥰🤗 Sâmbătă frumoasa să aveți !!💋💋💋 3 Link spre comentariu
signout Reputație: -6 Postat August 24 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat August 24 ❤️ 1 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat August 25 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat August 25 Duminică faina să aveți !!🥰🤗 Disponibila până la 22,ultimele 3 zile !! Pupici❤️💋💋💋😘 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat August 26 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat August 26 Dragilor ,voi mai fii disponibila astazi și mâine !!Pupici cu lipici😁🤗🥰💋💋💋 Săptămâna ușoară va urez !!🤗🥰 1 3 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat August 27 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat August 27 Dragilor doar astăzi voi mai fii disponibila,până la 22!!💋🥰 Hugs and kisses!!!💋🥰🤗🥰💋🤗🥰 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat August 28 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat August 28 Mulțumesc, întotdeauna o plăcere să vă (re)vad!!Va 💋💋💋🤗🤗🤗 Link spre comentariu
serrious3 Reputație: 1 Postat Septembrie 2 Partajează Postat Septembrie 2 Salut colegii, Am fost saptamana trecuta la Maya, mi-a spus ca incepand din perioada asta va fi indisponibila si am asteptat intentionat pana atunci sa imi las review-ul pentru a nu fi considerat hate/frustrare/ca am ceva cu ea. Zona 8-9/10 (te invarti un pic dupa o parcare) Apartament/baie: 10/10 GFE 12/10 ON: 12/10 NP 8.5/10 (nu e chiar cea mai stramta dar sta cum vrei tu, se implica mult, etc) Consider ca maya exceleaza la GFE, la oral si la sex in general. Face toata atmosfera sa se simta relaxanta, e atenta la dorintele tale, vorbareata, cu capul pe umeri. Dar mai fratilor... Inainte sa merg la ea citisem comentarii de genul "la fata pierde la aspect", "nu intorci capul dupa ea pe strada", si oamenii aceia au primit hate, si asa uitandu-ma la pozele ei ziceam si eu, dracu, femeia a recunoscut ca are 30 ani, se vede ca nu e tip slim 55kg, cine stie ce avioane au oamenii aia in cap. Du-te drq. Si totusi ma repet, mai fratilor... Strict dupa fata eu i-as fi dat ±40-45 ani, e ridata tare, are bubite pe fund, sanii ft lasati si exagerat de moi. Desi face un oral foarte bun si deep, personal am avut probleme de erectie din cauza incompatibilitatii de atractie. Nu ajuta si ca tot incerca sa ma sarute desi eu ma trageam si nici nu initiasem vreodata Cu chiu cu vai la finalul celor 30min am reusit sa finalizez cu o semi-erectie la NP. Stiu ca o sa imi iau hate, ma repet, prestatie de nota 11/10 la absolut toate capitolele. Stiu ca puteam sa aleg sa nu raman. Pentru mine nu e de revenit, si consider ca cei care prefera femeile mai degraba tinere decat cele "mature" ar trebui sa analizeze bine pozele, care oricum o avantajeaza dpmdv. La mine din pacate a fost lipsa de compatibilitate. Nu te supara Maya pe mine! 1 Link spre comentariu
gore69 Reputație: -24 Postat Septembrie 2 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Septembrie 2 Acum 17 minute, serrious3 a spus: Salut colegii, Am fost saptamana trecuta la Maya, mi-a spus ca incepand din perioada asta va fi indisponibila si am asteptat intentionat pana atunci sa imi las review-ul pentru a nu fi considerat hate/frustrare/ca am ceva cu ea. Zona 8-9/10 (te invarti un pic dupa o parcare) Apartament/baie: 10/10 GFE 12/10 ON: 12/10 NP 8.5/10 (nu e chiar cea mai stramta dar sta cum vrei tu, se implica mult, etc) Consider ca maya exceleaza la GFE, la oral si la sex in general. Face toata atmosfera sa se simta relaxanta, e atenta la dorintele tale, vorbareata, cu capul pe umeri. Dar mai fratilor... Inainte sa merg la ea citisem comentarii de genul "la fata pierde la aspect", "nu intorci capul dupa ea pe strada", si oamenii aceia au primit hate, si asa uitandu-ma la pozele ei ziceam si eu, dracu, femeia a recunoscut ca are 30 ani, se vede ca nu e tip slim 55kg, cine stie ce avioane au oamenii aia in cap. Du-te drq. Si totusi ma repet, mai fratilor... Strict dupa fata eu i-as fi dat ±40-45 ani, e ridata tare, are bubite pe fund, sanii ft lasati si exagerat de moi. Desi face un oral foarte bun si deep, personal am avut probleme de erectie din cauza incompatibilitatii de atractie. Nu ajuta si ca tot incerca sa ma sarute desi eu ma trageam si nici nu initiasem vreodata Cu chiu cu vai la finalul celor 30min am reusit sa finalizez cu o semi-erectie la NP. Stiu ca o sa imi iau hate, ma repet, prestatie de nota 11/10 la absolut toate capitolele. Stiu ca puteam sa aleg sa nu raman. Pentru mine nu e de revenit, si consider ca cei care prefera femeile mai degraba tinere decat cele "mature" ar trebui sa analizeze bine pozele, care oricum o avantajeaza dpmdv. La mine din pacate a fost lipsa de compatibilitate. Nu te supara Maya Degustibus non discutandum...pentru mine Maya e ce trebuie!Gfe la maxim. 1 1 1 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat Septembrie 20 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 20 Salutareee! De mâine după amiază voi fii disponibila !Locația ,acceasi ,Galați Nr 2 ,parklake !❤️💋💋 Va puppp 🤗🤗💋 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat Septembrie 20 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 20 La 02.09.2024 la 15:05, serrious3 a spus: Salut colegii, Am fost saptamana trecuta la Maya, mi-a spus ca incepand din perioada asta va fi indisponibila si am asteptat intentionat pana atunci sa imi las review-ul pentru a nu fi considerat hate/frustrare/ca am ceva cu ea. Zona 8-9/10 (te invarti un pic dupa o parcare) Apartament/baie: 10/10 GFE 12/10 ON: 12/10 NP 8.5/10 (nu e chiar cea mai stramta dar sta cum vrei tu, se implica mult, etc) Consider ca maya exceleaza la GFE, la oral si la sex in general. Face toata atmosfera sa se simta relaxanta, e atenta la dorintele tale, vorbareata, cu capul pe umeri. Dar mai fratilor... Inainte sa merg la ea citisem comentarii de genul "la fata pierde la aspect", "nu intorci capul dupa ea pe strada", si oamenii aceia au primit hate, si asa uitandu-ma la pozele ei ziceam si eu, dracu, femeia a recunoscut ca are 30 ani, se vede ca nu e tip slim 55kg, cine stie ce avioane au oamenii aia in cap. Du-te drq. Si totusi ma repet, mai fratilor... Strict dupa fata eu i-as fi dat ±40-45 ani, e ridata tare, are bubite pe fund, sanii ft lasati si exagerat de moi. Desi face un oral foarte bun si deep, personal am avut probleme de erectie din cauza incompatibilitatii de atractie. Nu ajuta si ca tot incerca sa ma sarute desi eu ma trageam si nici nu initiasem vreodata Cu chiu cu vai la finalul celor 30min am reusit sa finalizez cu o semi-erectie la NP. Stiu ca o sa imi iau hate, ma repet, prestatie de nota 11/10 la absolut toate capitolele. Stiu ca puteam sa aleg sa nu raman. Pentru mine nu e de revenit, si consider ca cei care prefera femeile mai degraba tinere decat cele "mature" ar trebui sa analizeze bine pozele, care oricum o avantajeaza dpmdv. La mine din pacate a fost lipsa de compatibilitate. Nu te supara Maya pe mine! Buna ! Nu vad de ce ar fii trebuit să aștepți absența mea pt a scrie recenzia ,nu as avea eu de ce sa ma supăr sau mai știu ce... Îți mulțumesc pt aprecierile vis a vis de serviciile mele !Pe partea estetica ,îmi pare rău că nu am fost pe gustul tau ,nu era nici o supărare dacă nu rămâneai .In schimb,doar că părere ..cred că ai fost un pic răuț sau..asa evaluezi tu.Caci riduri faciale chiar nu am,ca orice om cele de expresie,iar varsta..+45 ziceai.pff..ce sa zic.as vrea la 45,peste 10 ani sa fiu ca acum 🤭😅,chiar daca nu-s vreo miss eu și am imperfecțiuni de ajustat,dar daca rămân așa peste 10 ani,multumescu'ti Doamne😂😂🤭. Este părerea ta și o respect,cum spunea cineva mai sus ,gusturile nu se discuta ,și niciodată nu pot fii,nici eu ,nici altcineva ,pe gusturile tuturor ,pt unu că estetica pot fii ok ,pt celalat doar pt servicii ,pt altul pt companie samd.. Te pup 💋🤗 Link spre comentariu
gore69 Reputație: -24 Postat Septembrie 21 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Septembrie 21 La 20.09.2024 la 19:28, mayasw33t a spus: Salutareee! De mâine după amiază voi fii disponibila !Locația ,acceasi ,Galați Nr 2 ,parklake !❤️💋💋 Va puppp 🤗🤗💋 De data asta fac cumva si ajung la tine.Pe joi sper că mai esti in Cluj. 1 1 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat Septembrie 22 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 22 🥰💥Disponibila!🤗💋💋💋 Duminică faina sa aveți !❤️😘😘 Link spre comentariu
XenonXenon Reputație: 14 Postat Septembrie 22 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Septembrie 22 Acum 10 minute, mayasw33t a spus: 🥰💥Disponibila!🤗💋💋💋 Duminică faina sa aveți !❤️😘😘 Bună. Noi ne cunoaștem. Mă întrebam dacă nr.-ul meu a fost blocat sau ceva de genul ăsta ? Nr.-ul cu terminația 2796. Link spre comentariu
signout Reputație: -6 Postat Septembrie 23 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Septembrie 23 La multi ani @mayasw33t 🥳 1 Link spre comentariu
mayasw33t Reputație: 1255 Postat Septembrie 23 Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0731533956 Oras:Romania Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 23 Acum 3 ore, signout a spus: La multi ani @mayasw33t 🥳 Mulțumesc 🤗🥰❤️💋💋 Link spre comentariu
SilviuSi Reputație: 59 Postat Septembrie 23 Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Partajează Postat Septembrie 23 1 hour ago, mayasw33t said: Mulțumesc 🤗🥰❤️💋💋 La multi ani fata frumoasa!!!!!! De ziua ta iti urez multa sanatate, fericire, tot ce incepi sa-ti reuseasca si tot ce-ti doresti sa se-mplineasca!!!! Te pup si te imbratisez!!! 🎂🎉🥳 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum