Sari la conținut

Matura buna

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20190327/1425/4f03848d5353130bff968aaaa660043d.jpg

Asta este una dintre pozele reale ale doamnei

• Like 7
  • Minus 3
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
Postat

Corect , nici eu nu am ramas , aspect dezastruos .

Deci 100 cu 200 nu face clar din ce spuneti!
Reputație: 24071
Postat

Eu nu mai înțeleg nimic, pe prima pagină are o recenzie de 10 pe linie, apoi alta buna, pe pagina 2 face analul neprotejat și e luată la pula, normal, iar acum e de evitat. Văd niște poze cu o blonda pe ultima pagina.

Ori e bruneta, ori e blonda...ceva e ciudat aici
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Ori e bruneta, ori e blonda...ceva e ciudat aici

Stai ca vine futaciosu si face lumina.....

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

În afara de par nu are nimic în comun cu pozele de aici.... Efectiv e rotunda... Mica rau și f grasa.... Nu va aruncați banii aiurea.... Nu merita eu va spun sincer

Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

Deci 100 cu 200 nu face clar din ce spuneti!

Eu nu mai înțeleg nimic, pe prima pagină are o recenzie de 10 pe linie, apoi alta buna, pe pagina 2 face analul neprotejat și e luată la pula, normal, iar acum e de evitat. Văd niște poze cu o blonda pe ultima pagina.

Nu comentez gusturile , pentru unii poate este zana dar pentru mine  praf . Mica , grasa si urata este combinatia letala ,nu cred ca este cazul sa enumar variantele ok la 250-300 ora . Poate ca are super servicii dar daca nu place si ochiului ce vede se sperie pula , se ascunde si sa vad cu ce futi

M-am dus si eu citind prima recenzie , daca dadeam pagina si vedeam declaratia doamnei nici nu ma mai deranjam sa o sun :

Buna ziua din nou, da se poate si analul neprotejat daca veniti cu analizele recente

Eu le am la mine ! iar Dnl “ cinestie” cred ca nu este corect sa faceti niste afirmatii la adresa unei persoane pe care nu o cunoasteti. Nu va convine ceea ce ofer s au orice altceva, nu veniti . O zi frumoasa va doresc !

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu comentez gusturile , pentru unii poate este zana dar pentru mine  praf . Mica , grasa si urata este combinatia letala ,nu cred ca este cazul sa enumar variantele ok la 250-300 ora . Poate ca are super servicii dar daca nu place si ochiului ce vede se sperie pula , se ascunde si sa vad cu ce futi

M-am dus si eu citind prima recenzie , daca dadeam pagina si vedeam declaratia doamnei nici nu ma mai deranjam sa o sun :

Era suparata ca am spus ca face anal neprotejat,ca pe urma sa confirme ea singura ca face  :laugh2

• Like 10
  • Minus 3
Reputație: -1560
Postat

Era suparata ca am spus ca face anal neprotejat,ca pe urma sa confirme ea singura ca face  :laugh2

Pula mea de cretine , n-ai cum frate ....

Sa nu mai zic de dobitocii care cer asa ceva, ca le-as taia pula si le-as infige-o in cur , neprotejat

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Pula mea de cretine , n-ai cum frate ....

Sa nu mai zic de dobitocii care cer asa ceva, ca le-as taia pula si le-as infige-o in cur , neprotejat

Nu constientizeaza la ce pericole se expun cand cer sex anal neprotejat

• Like 9
  • Minus 3
  • Oras:tgv
  • Oras:tgv
Postat

Vizitata de mine.

Sunat, aflat informatiile si mers spre locatie, ora fiind destul de tarzie.

Locatia - apartament pe langa Piata Alba Iulia - Unirii, impartit de o colega neobservabila. Dotata cu tot ce trebuie, dus, geluri, prosoape curate. Locatie moderna, dormitor cu pat, curatenie.

Dameza, o tipa la 4x ani, simpatica, in forma buna la toate capitolele, cu putina burtica, curata, aranjata si fardata corect.

Actiunea - De la inceput vorbareata, vizitat baia eu, apoi ea, inceput sa se mangaie de mine, eu in picioare pana s-a starnit intereseul, intins in pat, oral ne facut cu maxim interes, adanc, ritmat, atentie la OO, la intrebarea mea daca se poate si in "fundulet" a montat un prezervativ si m-a invitat direct, ea pe spate, umeri craci, apoi capra si tot asa pret de multe clipe actiune intensa, apoi la cererea mea finalizare orala excelenta. Decartat la baie, schimbat apoi intinsi cateva cuvinte, vizitat si eu baia si plecat multumit la ale mele.

Note - Locatia 10, absolut corecta pentru astfel de activitati, locuri de parcare din belsug la ora inaintata.

Dameza - aspect 9,69 usor depunctata de burtica, atitudine 10, pupaturi, vorbele la are cu ea

Sex oral - 10, adnac, artificii, ruperi de ritm, atentie la OO

Sex anal - 10, sustinut, fara comentarii

Pret - 250 lei, achitati de la inceput, un numar o ora. Pretul este de 150 finalizrea, 250 lei ora.

• Like 1

Postat

Este ceva ciudat cu femeia asta. 

astazi am sunat la ea m-am programat si cand am ajuns surpriza. O little gipsy dupa usa care imi spune ca doamna nu mai lucreaza si ca a plecat din cuibul asta. mhhh.

"nici o problema insa" imi spune "serviciile mele sunt cel putin la fel de bune... OK,

Decartat 150 de lei .... domnita pleaca ... se intoarce ..... si incepe.....

Oral neprotejat ..... dar numai cu preze...  

Si analul nu face parte din total. si hai sa ne grabim ca mai am pe cineva in10 min.....

am plecat.... ma cam deranjeaza reclama mincinoasa si prefer sa nu o incurajez.   

Pacat .... doamna matura chiar avea skill-uri bune.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...